Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Elite Sport Club WALLACHIA
AfterHyb Tactiek univ
57% Balbezit 43%
36% Spel op eigen helft 64%
12 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
66.1 gemiddelde waardering 58
formidable Schieten solid
very good Passen solid
outstanding Verdedigen outstanding


7e minuut.
Dec kopt de bal weg. Vinčić rent richting de bal. Vinčić passt de bal in één keer door. Magdziej is nu in balbezit. Magdziej draait met de bal, schiet en ... Colasanto bokst de bal weg.

25e minuut.
Roma kopt de bal weg. Özenir geeft een lange en hoge pass. Magdziej is nu in balbezit. Magdziej haalt uit met een fantastische trap. Colasanto werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elite Sport Club - WALLACHIA 1:0

29e minuut.
Cemerikić is nu in balbezit. Cemerikić passt de bal in één keer door. Dec met een sublieme pass. Daar is Magdziej, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Magdziej haalt uit met een fantastische trap. Colasanto bokst de bal weg.

34e minuut.
Cemerikić geeft een lange en hoge pass. Magdziej bereikt de bal nog maar net als eerste. Hall tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hall krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elite Sport Club 35%, WALLACHIA 65%.
Elite Sport Club - WALLACHIA 1:0

46e minuut.
Ţânţar komt het veld opgelopen. Guréndez komt het veld opgelopen. Egger komt het veld opgelopen. Kupisz komt het veld opgelopen. Okienko komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Chiacu probeert naar een medespeler te passen. Rokkos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupisz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kupisz krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Okienko probeert de bal met de borst te controleren. Özenir verovert de bal door een tackle van achteren. Özenir passt de bal met de wreef. Lord bereikt de bal nog maar net als eerste. Lord draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Cemerikić passt de bal zonder na te denken. Chiacu probeert naar een medespeler te passen. Vinčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinčić geeft de bal voor. Dec springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Ţânţar heeft problemen om de bal te vangen. Rokkos is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ţânţar. Ţânţar krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Lemonis rent richting de bal. Lemonis passt de bal zonder na te denken. Magdziej rent richting de bal. Magdziej haalt uit met een fantastische trap. Colasanto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Elite Sport Club - WALLACHIA 2:0

84e minuut.
Lord bereikt de bal nog maar net als eerste. Závodi verovert de bal door een tackle van achteren. Závodi geeft een lange en hoge pass. Magdziej bereikt de bal nog maar net als eerste. Magdziej schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Magdziej bereikt de bal nog maar net als eerste. Magdziej schiet op doel. Colasanto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Chiacu passt de bal in één keer door. Vinčić rent richting de bal. Vinčić geeft de bal voor. Magdziej springt en kopt de bal. Colasanto probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elite Sport Club 36%, WALLACHIA 64%.
Elite Sport Club - WALLACHIA 2:0