Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-09 18:19
  • Bekerwedstrijd: Meci de baraj
  • Stadion: CLUJ ARENA
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 28072
..U..CLUJ Fontdor Gerona
433 retur Tactiek Experimental 532
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
5 Buitenspel 0
64.5 gemiddelde waardering 69.8
formidable Schieten excellent
excellent Passen outstanding
outstanding Verdedigen outstanding


13e minuut.
Spaljević passt de bal met de wreef. Birkmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Dębek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dębek krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Sá Paiva bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Matouch neemt de hoekschop. do Futebol krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Canache speelt de bal door. Dębek verovert de bal door een tackle van achteren. Yakut bereikt de bal nog maar net als eerste. Yakut haalt uit met een fantastische trap. Süveges werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Sá Paiva rent richting de bal. Matos onderschept slim de pass. Matos geeft een hoge lob. Yakut controleert de bal met de borst. Yakut haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ..U..CLUJ 60%, Fontdor Gerona 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
..U..CLUJ - Fontdor Gerona 0:0

53e minuut.
Dębek verovert de bal door een tackle van achteren. Birkmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Dębek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dębek krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

57e minuut.
Spaljević met een sublieme pass. Yakut rent richting de bal. Hüseynli is nu in balbezit. Birkmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Birkmann draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Ibraheem verovert de bal door een tackle van achteren. Ibraheem geeft de bal voor. Canache met een sublieme pass. Birkmann rent richting de bal. Birkmann haalt uit met een fantastische trap. Süveges probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Yakut is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Panamenho. Yakut is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kunčinas komt het veld opgelopen. Mesa met een snel genomen vrije trap. Yakut krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Matos is nu in balbezit. Matos passt de bal zonder na te denken. Canache speelt de bal door. Klungelig pakt Yakut de bal. Yakut schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Canache bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ibraheem. Canache is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Canache zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Yakut krijgt zijn hoofd ertegen. Süveges kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
..U..CLUJ - Fontdor Gerona 1:0

82e minuut.
Kunčinas rent richting de bal. Hüseynli bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Kunčinas zijn tegenspeler op de grond. Kunčinas krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Daar is Kunčinas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kosov rent richting de bal. Kosov geeft een hoge lob. Yakut is nu in balbezit. Yakut schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ..U..CLUJ 48%, Fontdor Gerona 52%.
..U..CLUJ - Fontdor Gerona 1:0