Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LILIACUL bobartanii-interisti
433nou Tactiek 532 mustacios
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
21 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 7
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
65.4 gemiddelde waardering 57
incredible Schieten very good
very good Passen very good
very good Verdedigen excellent


1e minuut.
Khắc Cường met de inworp. Trường Nam geeft de bal voor. Oberberg is nu in balbezit. Oberberg haalt uit met een fantastische trap. Postelnicu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal. Daar is Mlekota, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yano rent richting de bal. Yano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Bolaño passt de bal in één keer door. Krokowski rent richting de bal. Krokowski passt de bal met de wreef. Stellacci is nu in balbezit. Stellacci draait met de bal, schiet en ... Boca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Ciocan geeft de bal voor. Stellacci rent richting de bal. Tagaldyev rent richting de bal. Tagaldyev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LILIACUL - bobartanii-interisti 0:1

14e minuut.
Vujanović speelt de bal door. Tagaldyev rent richting de bal. Stellacci bereikt de bal nog maar net als eerste. Stellacci draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LILIACUL - bobartanii-interisti 0:2

16e minuut.
Trường Nam kopt de bal weg. Oberberg is nu in balbezit. Ciocan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Oberberg is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Oberberg komt bij de bal en schiet. Peloso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Yano is nu in balbezit. Krokowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Yano is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Yano legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Peloso maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LILIACUL - bobartanii-interisti 1:2

22e minuut.
Vujanović geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Oberberg de bal. Neaga schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Neaga is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Oberberg is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Oberberg met een snel genomen vrije trap. Yano kopt de bal weg. Peloso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Mlekota rent richting de bal. Yano verovert de bal door een tackle van achteren. Yano geeft een lange en hoge pass. Oberberg is nu in balbezit. Oberberg haalt uit met een fantastische trap. Peloso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Postelnicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Postelnicu geeft een hoge lob. Stellacci rent richting de bal. Stellacci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LILIACUL - bobartanii-interisti 1:3

37e minuut.
Gheţea passt de bal zonder na te denken. Yano is nu in balbezit. Yano passt de bal zonder na te denken. Oberberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Oberberg draait met de bal, schiet en ... Peloso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Gheţea onderschept slim de pass. Gheţea passt de bal zonder na te denken. Oberberg is nu in balbezit. Yano is nu in balbezit. Yano draait met de bal, schiet en ... Peloso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Arghirescu heeft problemen om de bal te vangen. Oberberg rent richting de bal. Oberberg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LILIACUL - bobartanii-interisti 2:3

42e minuut.
Boswell passt de bal zonder na te denken. Khắc Cường speelt de bal door. Postelnicu verovert de bal door een tackle van achteren. Yano rent richting de bal. Yano haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Peloso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Gheţea kopt de bal weg. Daar is Yano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mlekota is nu in balbezit. Yano onderschept slim de pass. Yano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Ciocan probeert de bal met de borst te controleren. Trường Nam bereikt de bal nog maar net als eerste. Trường Nam passt de bal met de wreef. Yano is nu in balbezit. Yano draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Arghirescu heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LILIACUL - bobartanii-interisti 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LILIACUL 52%, bobartanii-interisti 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LILIACUL - bobartanii-interisti 3:3

47e minuut.
Mlekota geeft de bal voor. Melinte kopt de bal weg. Daar is Gheţea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gheţea geeft de bal voor. Oberberg krijgt zijn hoofd ertegen. Peloso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Bolaño passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Trường Nam de bal. Sigel maakt een afschuwelijke overtreding. Sigel krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Gheţea bereikt de bal nog maar net als eerste. Gheţea passt de bal met de wreef. Oberberg rent richting de bal. Oberberg haalt uit met een fantastische trap. Peloso maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LILIACUL - bobartanii-interisti 4:3

64e minuut.
Marina rent richting de bal. Marina geeft een hoge lob. Oberberg is nu in balbezit. Oberberg speelt de bal door. Trường Nam rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LILIACUL - bobartanii-interisti 5:3

74e minuut.
Oberberg rent richting de bal. Postelnicu is nu in balbezit. Yano rent richting de bal. Yano haalt uit met een fantastische trap. Peloso maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LILIACUL - bobartanii-interisti 6:3

80e minuut.
Vujanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Gheţea geeft een hoge lob. Oberberg kopt de bal weg. Yano bereikt de bal nog maar net als eerste. Yano schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Trường Nam is nu in balbezit. Trường Nam schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LILIACUL - bobartanii-interisti 7:3

85e minuut.
Trường Nam passt de bal zonder na te denken. Yano is nu in balbezit. Postelnicu begaat een overtreding. Yano is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Oberberg wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Krokowski geeft de bal voor. Daar is Marina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stellacci rent richting de bal. Stellacci schiet op doel. Boca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LILIACUL - bobartanii-interisti 7:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LILIACUL 35%, bobartanii-interisti 65%.
LILIACUL - bobartanii-interisti 7:4