Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kenobi Spartanii
E1 Tactiek 4-3-1-2
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
17 Doelpogingen 14
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.1 gemiddelde waardering 55.2
excellent Schieten very good
excellent Passen very good
solid Verdedigen excellent


6e minuut.
Dodos passt de bal met de wreef. Antonescu is nu in balbezit. Antonescu probeert naar een medespeler te passen. Lică rent richting de bal. Lică haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Bozzi met een sublieme pass. Kopistecki rent richting de bal. Kopistecki met een sublieme pass. Antonescu rent richting de bal. Antonescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Crivac haalt uit met een fantastische trap. Mihu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Iznata geeft de bal voor. Dodos is nu in balbezit. Dodos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Dodos rent richting de bal. Ghiţulescu verovert de bal door een tackle van achteren. Ghiţulescu geeft een hoge lob. Kabilović rent richting de bal. Kabilović schiet op doel. Bozzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Bozzi speelt de bal door. Dodos kopt de bal weg. Antonescu rent richting de bal. Dodos bereikt de bal nog maar net als eerste. Dodos haalt uit met een fantastische trap. Năftănăilă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Antonescu is nu in balbezit. Paal!

37e minuut.
Kabilović kopt de bal weg. Aruj bereikt de bal nog maar net als eerste. Aruj probeert naar een medespeler te passen. Kabilović heeft problemen om de bal te vangen. Kabilović haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Kabilović rent richting de bal. Mihu is nu in balbezit. Kabilović verovert de bal door een tackle van achteren. Kabilović haalt uit met een fantastische trap. Bozzi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kenobi - Spartanii 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kenobi 56%, Spartanii 44%.
Kenobi - Spartanii 0:1

46e minuut.
Zakamskij is nu in balbezit. Zakamskij passt de bal zonder na te denken. Kopistecki rent richting de bal. Kopistecki geeft een lange en hoge pass. Antonescu is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kenobi - Spartanii 1:1

49e minuut.
Zakamskij passt de bal zonder na te denken. Kopistecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopistecki geeft de bal voor. Dodos is nu in balbezit. Dodos schiet op doel. Năftănăilă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Crivac kopt de bal weg. Aruj rent richting de bal. Aruj passt de bal met de wreef. Kabilović rent richting de bal. Kabilović draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bozzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Arévalo rent richting de bal. Arévalo geeft de bal voor. Daar is Mălăiescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kabilović is nu in balbezit. Kabilović draait met de bal, schiet en ... Bozzi bokst de bal weg.

54e minuut.
Crivac controleert de bal met de borst. Zakamskij is nu in balbezit. Kopistecki probeert naar een medespeler te passen. Dodos rent richting de bal. Dodos schiet op doel. Năftănăilă bokst de bal weg.

74e minuut.
Dodos bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Kopistecki met een snelle inworp. Dodos bereikt de bal nog maar net als eerste. Dodos schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Lică probeert naar een medespeler te passen. Kopistecki met een sublieme pass. Vatisel bereikt de bal nog maar net als eerste. Dodos verovert de bal door een tackle van achteren. Dodos schiet op doel. Năftănăilă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Năftănăilă met een sublieme pass. Zakamskij kopt de bal weg. Vatisel bereikt de bal nog maar net als eerste. Dodos verovert de bal door een tackle van achteren. Dodos draait met de bal, schiet en ... Năftănăilă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Aruj speelt de bal door. Kabilović rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Angyal ... Strafschop! Angyal krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kenobi 51%, Spartanii 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kenobi - Spartanii 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

103e minuut.
Crivac rent richting de bal. Kopistecki verovert de bal door een tackle van achteren. Kopistecki geeft een lange en hoge pass. Antonescu is nu in balbezit. Antonescu schiet op doel. Năftănăilă bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kenobi 48%, Spartanii 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kenobi - Spartanii 1:1

106e minuut.
Arévalo probeert naar een medespeler te passen. von der Alp rent richting de bal. Dodos bereikt de bal nog maar net als eerste. Dodos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kenobi - Spartanii 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kenobi 41%, Spartanii 59%.
Kenobi - Spartanii 2:1