Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pamfletarii Oropsiti gloria rogova
trilulilu Tactiek 2023
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
61.5 gemiddelde waardering 58
excellent Schieten excellent
very good Passen good
excellent Verdedigen formidable


5e minuut.
Babenkov rent richting de bal. Dalglish verovert de bal door een tackle van achteren. Timola maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Timola naar de kleedkamers voor een vroege douche.

6e minuut.
Klungelig pakt Babenkov de bal. Dalglish rent richting de bal. Dalglish schiet op doel. Babenkov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Velagić onderschept slim de pass. Velagić geeft een lange en hoge pass. Jurietti speelt de bal door. Beraldo heeft problemen om de bal te vangen. Beraldo geeft een lange en hoge pass. Zavalkovskis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bruneau met de inworp. Contreras bereikt de bal nog maar net als eerste. Contreras geeft een lange en hoge pass. Guadarrama springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Jurietti passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Beraldo de bal. Beraldo passt de bal met de wreef. Walker-Peters bereikt de bal nog maar net als eerste. Walker-Peters haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Jurietti passt de bal in één keer door. Beraldo heeft problemen om de bal te vangen. Beraldo probeert naar een medespeler te passen. Tarazona geeft een hoge lob. Walker-Peters springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Shalofh speelt de bal door. Łakomiec is nu in balbezit. Łakomiec geeft een hoge lob. Marčetić bereikt de bal nog maar net als eerste. Marčetić schiet op doel. Mârzoi bokst de bal weg.

30e minuut.
Phillips kopt de bal weg. Szczerbal geeft een hoge lob. Marčetić bereikt de bal nog maar net als eerste. Marčetić haalt uit met een fantastische trap. Mârzoi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pamfletarii Oropsiti - gloria rogova 0:1

31e minuut.
Guadarrama passt de bal in één keer door. Beraldo rent richting de bal. Ducasse schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ducasse krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Szczerbal passt de bal zonder na te denken. Ducasse probeert naar een medespeler te passen. Dalglish bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalglish schiet op doel. Mârzoi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pamfletarii Oropsiti - gloria rogova 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pamfletarii Oropsiti 54%, gloria rogova 46%.
Pamfletarii Oropsiti - gloria rogova 0:2

51e minuut.
Babenkov passt de bal met de wreef. Tarazona probeert naar een medespeler te passen. Beraldo met een sublieme pass. Walker-Peters is nu in balbezit. Walker-Peters draait met de bal, schiet en ... Zavalkovskis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Łakomiec kopt de bal weg. Ducasse probeert naar een medespeler te passen. Shalofh speelt de bal door. Klungelig pakt Dalglish de bal. Dalglish schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jurietti bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ducasse neemt de hoekschop. Marčetić rent richting de bal. Marčetić draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

62e minuut.
Dalglish raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Škrobo komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Babenkov verovert de bal door een tackle van achteren. Babenkov speelt de bal door. Beraldo is nu in balbezit. Beraldo geeft de bal voor. Guadarrama springt en kopt de bal. Zavalkovskis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mara bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Walker-Peters controleert de bal met de borst. Jurietti bereikt de bal nog maar net als eerste. Łakomiec verovert de bal door een tackle van achteren. Walker-Peters is nu in balbezit. Walker-Peters haalt uit met een fantastische trap. Zavalkovskis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Babenkov geeft een hoge lob. Walker-Peters kopt de bal weg. Ducasse geeft de bal voor. Škrobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Škrobo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Tarazona geeft een lange en hoge pass. Beraldo met een sublieme pass. Daar is Walker-Peters, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Walker-Peters schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pamfletarii Oropsiti - gloria rogova 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pamfletarii Oropsiti 45%, gloria rogova 55%.
Pamfletarii Oropsiti - gloria rogova 1:2