Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kids Team F.C. TAG
S Tactiek 442-9,10
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
10 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
61.6 gemiddelde waardering 63.3
excellent Schieten excellent
very good Passen formidable
excellent Verdedigen excellent


1e minuut.
Aubrecht passt de bal in één keer door. Popovici speelt de bal door. Klungelig pakt Bercu de bal. Pekcan onderschept slim de pass. Pekcan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Vlada met een sublieme pass. Aubrecht is nu in balbezit. Aubrecht passt de bal met de wreef. Lenort rent richting de bal. Lenort schiet op doel. Alfaro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Krasuski passt de bal zonder na te denken. Vianello rent richting de bal. Vianello passt de bal zonder na te denken. Pekcan is nu in balbezit. Pekcan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Bercu geeft een lange en hoge pass. Bärengrub bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenort verovert de bal door een tackle van achteren. Lenort schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kids Team - F.C. TAG 1:0

24e minuut.
Na een snelle pass probeert Weijl de bal onder controle te krijgen. Lindner bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindner passt de bal met de wreef. Paler is nu in balbezit. Paler draait met de bal, schiet en ... Alfaro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Pekcan kopt de bal weg. Engert met een sublieme pass. Muniz kan de bal niet met de borst controleren. Vianello bereikt de bal nog maar net als eerste. Vianello draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Paler bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Callewaert zijn tegenspeler op de grond. Paler raakt geblesseerd tijdens het duel. Lindner met een snel genomen vrije trap. Lenort krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kids Team 62%, F.C. TAG 38%.
Kids Team - F.C. TAG 1:0

46e minuut.
Israel komt het veld opgelopen. Ronaldo komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Aubrecht bereikt de bal nog maar net als eerste. Aubrecht geeft de bal voor. Chaniewski heeft problemen om de bal te vangen. Paler bereikt de bal nog maar net als eerste. Paler draait met de bal, schiet en ... Alfaro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Muniz geeft een lange en hoge pass. Krasuski heeft problemen om de bal te vangen. Vianello rent richting de bal. Vianello draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Weijl rent richting de bal. Weijl geeft een hoge lob. Vianello krijgt zijn hoofd ertegen. Voorhoof probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Inworp. Aubrecht met de inworp. Garms is nu in balbezit. Vlada verovert de bal door een tackle van achteren. Vlada geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Krasuski onderschept slim de pass. Krasuski geeft de bal voor. Lenort rent richting de bal. Lenort haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Lindner zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Weijl is nu in balbezit. Weijl passt de bal met de wreef. Israel bereikt de bal nog maar net als eerste. Israel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Lindner passt de bal in één keer door. Vlada is nu in balbezit. Vlada passt de bal in één keer door. Lenort bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenort draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Ronaldo kopt de bal weg. Klungelig pakt Israel de bal. Wierzycki is nu in balbezit. Israel verovert de bal door een tackle van achteren. Israel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kids Team 52%, F.C. TAG 48%.
Kids Team - F.C. TAG 1:0