Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-09 18:19
  • Bekerwedstrijd: Meci de baraj
  • Stadion: Aron-Voda
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 30405
FC Aroneanu Bleach
T8-2 Tactiek tuty Fruty
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 22
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 1
60.2 gemiddelde waardering 63.7
formidable Schieten formidable
very good Passen excellent
formidable Verdedigen excellent


2e minuut.
Wheeler is nu in balbezit. Poleksić rent richting de bal. Wheeler bereikt de bal nog maar net als eerste. Wheeler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aroneanu - Bleach 0:1

7e minuut.
Tridente is nu in balbezit. Tridente passt de bal in één keer door. Dalheimer is nu in balbezit. Dalheimer schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aroneanu - Bleach 0:2

10e minuut.
Poleksić probeert naar een medespeler te passen. Tridente bereikt de bal nog maar net als eerste. Tridente geeft de bal voor. Wheeler springt en kopt de bal. Ślużyński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aroneanu - Bleach 0:3

15e minuut.
Teuns onderschept slim de pass. Teuns speelt de bal door. Velasco Damas is nu in balbezit. Velasco Damas geeft een hoge lob. Hristodorescu maakt een snoekduik en kopt de bal. Holmqvist bokst de bal weg.

17e minuut.
Dalheimer rent richting de bal. Tridente is nu in balbezit. Tridente passt de bal zonder na te denken. Dalheimer rent richting de bal. Dalheimer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aroneanu - Bleach 0:4

25e minuut.
Poleksić rent richting de bal. Dalheimer rent richting de bal. Poleksić met een sublieme pass. Wheeler is nu in balbezit. Wheeler haalt uit met een fantastische trap. Ślużyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Schjelderup kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Udroiu de bal onder controle te krijgen. Hristodorescu rent richting de bal. Hristodorescu schiet op doel. Holmqvist probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Mrożek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Iordãnescu komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Kiço geeft een hoge lob. Wheeler heeft problemen om de bal te vangen. Dalheimer bereikt de bal nog maar net als eerste. Poleksić bereikt de bal nog maar net als eerste. Poleksić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Iordãnescu speelt de bal door. Bazalo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kiço. Kiço krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Kiço geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Teuns met de inworp. Bazalo is nu in balbezit. Bazalo geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Kiço verovert de bal door een tackle van achteren. Kiço geeft de bal voor. Barberis verovert de bal door een tackle van achteren. Wheeler rent richting de bal. Wheeler schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lambea is nu in balbezit. Tridente onderschept slim de pass. Tridente geeft een hoge lob. Dalheimer springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Aroneanu 54%, Bleach 46%.
FC Aroneanu - Bleach 0:4

46e minuut.
Tovani komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Tridente bereikt de bal nog maar net als eerste. Tridente geeft een hoge lob. Wheeler kopt de bal weg. Şamlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Şamlı schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Bazalo passt de bal zonder na te denken. Tovani probeert naar een medespeler te passen. Velasco Damas bereikt de bal nog maar net als eerste. Velasco Damas geeft een lange en hoge pass. Schjelderup maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Daar is Lászka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wheeler onderschept slim de pass. Şamlı geeft een lange en hoge pass. Wheeler rent richting de bal. Wheeler draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Hristodorescu probeert naar een medespeler te passen. Velasco Damas rent richting de bal. Cazangiu verovert de bal door een tackle van achteren. Tovani verovert de bal door een tackle van achteren. Tovani geeft een hoge lob. Holmqvist verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Udroiu kopt de bal weg. Poleksić bereikt de bal nog maar net als eerste. Poleksić passt de bal met de wreef. Wheeler rent richting de bal. Wheeler schiet op doel. Ślużyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Barberis speelt de bal door. Bazalo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kiço. Kiço krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

66e minuut.
Cazangiu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Şamlı speelt de bal door. Wheeler is nu in balbezit. Wheeler haalt uit met een fantastische trap. Ślużyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Şamlı met de inworp. Poleksić bereikt de bal nog maar net als eerste. Poleksić geeft een hoge lob. Dalheimer krijgt zijn hoofd ertegen. Ślużyński bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aroneanu - Bleach 0:5

70e minuut.
Dalheimer kopt de bal weg. Tridente bereikt de bal nog maar net als eerste. Tridente geeft een lange en hoge pass. Wheeler springt en kopt de bal. Ślużyński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aroneanu - Bleach 0:6

72e minuut.
Velasco Damas verovert de bal door een tackle van achteren. Velasco Damas probeert naar een medespeler te passen. Hristodorescu is nu in balbezit. Hristodorescu haalt uit met een fantastische trap. Holmqvist werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aroneanu - Bleach 1:6

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cazangiu met de inworp. Şamlı rent richting de bal. Şamlı geeft een hoge lob. Wheeler maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Bazalo passt de bal in één keer door. Tovani bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovani probeert naar een medespeler te passen. Schjelderup rent richting de bal. Schjelderup draait met de bal, schiet en ... Holmqvist bokst de bal weg.

82e minuut.
Şamlı geeft de bal voor. Roczniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalheimer onderschept slim de pass. Dalheimer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aroneanu - Bleach 1:7

89e minuut.
Dalheimer is nu in balbezit. Tridente is nu in balbezit. Tridente passt de bal met de wreef. Dalheimer bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalheimer schiet op doel. Ślużyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wheeler rent richting de bal. Wheeler haalt uit met een fantastische trap. Ślużyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Aroneanu 59%, Bleach 41%.
FC Aroneanu - Bleach 1:7