Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vulturii Ucigasi Fc Klewe
Vulturii 16 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
22% Spel op eigen helft 78%
43 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
57.1 gemiddelde waardering 21
formidabel Schieten zwak
solide Passen zwak
matig Verdedigen slecht


1e minuut.
Baratta heeft problemen om de bal te vangen. Baratta geeft de bal voor. Daar is Nicolae, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Häny is nu in balbezit. Häny draait met de bal, schiet en ... Hasu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Stăvaru heeft problemen om de bal te vangen. Oi bereikt de bal nog maar net als eerste. Oi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vulturii Ucigasi - Fc Klewe 1:0

2e minuut.
Klungelig pakt Căldăraru de bal. Căldăraru passt de bal in één keer door. Panaite met een sublieme pass. Häny rent richting de bal. Häny draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Magiun onderschept slim de pass. Magiun probeert naar een medespeler te passen. Stăvaru speelt de bal door. Häny is nu in balbezit. Häny haalt uit met een fantastische trap. Hasu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Nicolae is nu in balbezit. Oi onderschept slim de pass. Oi speelt de bal door. Häny heeft problemen om de bal te vangen. Häny draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Vânătoru heeft problemen om de bal te vangen. Häny is nu in balbezit. Oi is nu in balbezit. Oi schiet op doel. Hasu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Magiun geeft een lange en hoge pass. Oi kopt de bal weg. Stăvaru is nu in balbezit. Häny verovert de bal door een tackle van achteren. Häny draait met de bal, schiet en ... Hasu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Baratta neemt de hoekschop. Oi krijgt zijn hoofd ertegen. Hasu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vulturii Ucigasi - Fc Klewe 2:0

24e minuut.
Daar is Roman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baratta bereikt de bal nog maar net als eerste. Baratta passt de bal zonder na te denken. Häny rent richting de bal. Häny schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Häny passt de bal zonder na te denken. Panaite geeft de bal voor. Daar is Stăvaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oi is nu in balbezit. Oi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Cacoveanu speelt de bal door. Căldăraru geeft de bal voor. Häny kopt de bal weg. Oi heeft problemen om de bal te vangen. Oi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Panaite geeft een lange en hoge pass. Oi bereikt de bal nog maar net als eerste. Häny rent richting de bal. Oi is nu in balbezit. Oi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Magiun kopt de bal weg. Klungelig pakt Alexandru de bal. Panaite probeert naar een medespeler te passen. Oi bereikt de bal nog maar net als eerste. Oi draait met de bal, schiet en ... Hasu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Căldăraru zal de hoekschop nemen. Oi krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Deriva is nu in balbezit. Panaite rent richting de bal. Panaite passt de bal zonder na te denken. Oi is nu in balbezit. Oi haalt uit met een fantastische trap. Hasu bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Roman rent richting de bal. Roman passt de bal in één keer door. Oi bereikt de bal nog maar net als eerste. Häny is nu in balbezit. Häny schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Panaite kopt de bal weg. Magiun geeft een hoge lob. Daar is Sucigan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oi rent richting de bal. Oi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vulturii Ucigasi - Fc Klewe 3:0

42e minuut.
Rotaru is nu in balbezit. Häny verovert de bal door een tackle van achteren. Häny probeert naar een medespeler te passen. Oi bereikt de bal nog maar net als eerste. Oi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Rotaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotaru probeert naar een medespeler te passen. Căldăraru met een sublieme pass. Oi is nu in balbezit. Oi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Häny rent richting de bal. Häny schiet op doel. Hasu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vulturii Ucigasi - Fc Klewe 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vulturii Ucigasi 21%, Fc Klewe 79%.
Vulturii Ucigasi - Fc Klewe 4:0

47e minuut.
Oi verovert de bal door een tackle van achteren. Oi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Häny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Häny haalt uit met een fantastische trap. Hasu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vulturii Ucigasi - Fc Klewe 5:0

50e minuut.
Klungelig pakt Magiun de bal. Magiun met een sublieme pass. Panaite bereikt de bal nog maar net als eerste. Panaite geeft een lange en hoge pass. Häny springt en kopt de bal. Paal!

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baratta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Magiun probeert de bal met de borst te controleren. Magiun geeft een hoge lob. Oi krijgt zijn hoofd ertegen. Hasu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Häny is nu in balbezit. Häny geeft een lange en hoge pass. Daar is Stăvaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Häny rent richting de bal. Häny geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Oi bereikt de bal nog maar net als eerste. Oi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vulturii Ucigasi - Fc Klewe 6:0

69e minuut.
Sucigan geeft een hoge lob. Magiun geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Rotaru de bal onder controle te krijgen. Häny rent richting de bal. Häny draait met de bal, schiet en ... Hasu bokst de bal weg. Oi bereikt de bal nog maar net als eerste. Oi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vulturii Ucigasi - Fc Klewe 7:0

70e minuut.
Nicolae speelt de bal door. Căldăraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Căldăraru passt de bal met de wreef. Häny heeft problemen om de bal te vangen. Häny draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vulturii Ucigasi - Fc Klewe 8:0

73e minuut.
Căldăraru probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Oi is nu in balbezit. Oi passt de bal in één keer door. Häny is nu in balbezit. Häny schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Panaite geeft een hoge lob. Oi bereikt de bal nog maar net als eerste. Häny bereikt de bal nog maar net als eerste. Häny schiet op doel. Hasu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vulturii Ucigasi - Fc Klewe 9:0

77e minuut.
Magiun speelt de bal door. Baratta rent richting de bal. Baratta geeft een lange en hoge pass. Daar is Häny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Häny haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vulturii Ucigasi - Fc Klewe 10:0

82e minuut.
Oi is nu in balbezit. Oi passt de bal in één keer door. Daar is Häny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Häny haalt uit met een fantastische trap. Hasu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Căldăraru geeft een hoge lob. Cacoveanu probeert de bal aan de voet te houden. Stăvaru rent richting de bal. Häny verovert de bal door een tackle van achteren. Häny schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vulturii Ucigasi - Fc Klewe 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vulturii Ucigasi 22%, Fc Klewe 78%.
Vulturii Ucigasi - Fc Klewe 11:0