Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SR Brasov Aleea’s Devils
decaru Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
14% Spel op eigen helft 86%
63 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.1 gemiddelde waardering 18.5
very good Schieten weak
formidable Passen poor
solid Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Andreiescu verovert de bal door een tackle van achteren. Andreiescu speelt de bal door. Maghiaru geeft een lange en hoge pass. Bednarczyk rent richting de bal. Bednarczyk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Petrescu is nu in balbezit. Barra rent richting de bal. Barra met een sublieme pass. Daar is Bednarczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bednarczyk schiet op doel. Mateescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Niculae rent richting de bal. Cişmaşu onderschept slim de pass. Cişmaşu probeert naar een medespeler te passen. Gąbka is nu in balbezit. Gąbka haalt uit met een fantastische trap. Mateescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Cărtărescu de bal. Gąbka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąbka schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Paschek kopt de bal weg. Barra bereikt de bal nog maar net als eerste. Barra probeert naar een medespeler te passen. Bednarczyk is nu in balbezit. Bednarczyk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mateescu trapt de bal weg van het doel. Barra kopt de bal weg. Gąbka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąbka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Barra kopt de bal weg. Gąbka heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cornilescu. Cornilescu krijgt een gele kaart. Gąbka raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Barra neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Mateescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Stoica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Gąbka onderschept slim de pass. Barra bereikt de bal nog maar net als eerste. Barra met een sublieme pass. Bednarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bednarczyk haalt uit met een fantastische trap. Mateescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
SR Brasov - Aleea’s Devils 1:0

15e minuut.
Paschek probeert naar een medespeler te passen. Barra is nu in balbezit. Barra passt de bal zonder na te denken. Bednarczyk rent richting de bal. Bednarczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SR Brasov - Aleea’s Devils 2:0

16e minuut.
Năftănăilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąbka verovert de bal door een tackle van achteren. Gąbka passt de bal met de wreef. Bednarczyk rent richting de bal. Bednarczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SR Brasov - Aleea’s Devils 3:0

18e minuut.
Cişmaşu rent richting de bal. Cişmaşu geeft een lange en hoge pass. Cărtărescu kopt de bal weg. Gąbka is nu in balbezit. Gąbka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Barra kopt de bal weg. Gąbka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąbka met een sublieme pass. Bednarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bednarczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SR Brasov - Aleea’s Devils 4:0

20e minuut.
Paschek probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bednarczyk de bal. Bednarczyk speelt de bal door. Gąbka is nu in balbezit. Gąbka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SR Brasov - Aleea’s Devils 5:0

21e minuut.
Gąbka probeert naar een medespeler te passen. Beştea speelt de bal door. Petrescu is nu in balbezit. Paschek rent richting de bal. Paschek geeft een lange en hoge pass. Mateescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gąbka springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SR Brasov - Aleea’s Devils 6:0

22e minuut.
Daar is Stăvaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bednarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bednarczyk met een sublieme pass. Gąbka heeft problemen om de bal te vangen. Gąbka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SR Brasov - Aleea’s Devils 7:0

23e minuut.
Năftănăilă speelt de bal door. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cişmaşu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Bednarczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bednarczyk haalt uit met een fantastische trap. Mateescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Stoica de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SR Brasov - Aleea’s Devils 8:0

26e minuut.
Mateescu trapt de bal weg van het doel. Barra kopt de bal weg. Bednarczyk geeft een lange en hoge pass. Gąbka is nu in balbezit. Gąbka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Cişmaşu kopt de bal weg. Klungelig pakt Gąbka de bal. Năftănăilă probeert naar een medespeler te passen. Paschek is nu in balbezit. Paschek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Cornilescu rent richting de bal. Gąbka onderschept slim de pass. Gąbka speelt de bal door. Bednarczyk rent richting de bal. Bednarczyk draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Paschek is nu in balbezit. Paschek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SR Brasov - Aleea’s Devils 9:0

30e minuut.
Petrescu rent richting de bal. Bednarczyk onderschept slim de pass. Bednarczyk met een sublieme pass. Gąbka is nu in balbezit. Gąbka schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Cărtărescu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Paschek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barra probeert de bal met de borst te controleren. Barra geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Gąbka krijgt zijn hoofd ertegen. Petrescu heeft problemen om de bal te vangen. Barra onderschept slim de pass. Barra geeft de bal voor. Gąbka maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Daar is Gąbka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gąbka passt de bal met de wreef. Cişmaşu rent richting de bal. Cişmaşu geeft een lange en hoge pass. Bednarczyk springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
SR Brasov - Aleea’s Devils 10:0

34e minuut.
Stăvaru met een sublieme pass. Klungelig pakt Ionescu de bal. Stăvaru is nu in balbezit. Gąbka verovert de bal door een tackle van achteren. Gąbka draait met de bal, schiet en ... Mateescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Paschek bereikt de bal nog maar net als eerste. Paschek passt de bal zonder na te denken. Daar is Bednarczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bednarczyk geeft de bal voor. Daar is Stoica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
SR Brasov - Aleea’s Devils 11:0

39e minuut.
Paschek kopt de bal weg. Klungelig pakt Bednarczyk de bal. Bednarczyk met een sublieme pass. Gąbka rent richting de bal. Gąbka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Barra geeft de bal voor. Cărtărescu heeft problemen om de bal te vangen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Paschek zal de hoekschop nemen. Gąbka springt en kopt de bal. Mateescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Stoica heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
SR Brasov - Aleea’s Devils 12:0

43e minuut.
Cişmaşu speelt de bal door. Gąbka rent richting de bal. Gąbka draait met de bal, schiet en ... Stoica probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mateescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SR Brasov - Aleea’s Devils 13:0

44e minuut.
Stăvaru heeft problemen om de bal te vangen. Bednarczyk onderschept slim de pass. Bednarczyk passt de bal met de wreef. Gąbka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąbka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
SR Brasov - Aleea’s Devils 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SR Brasov 12%, Aleea’s Devils 88%.
SR Brasov - Aleea’s Devils 14:0

48e minuut.
Cişmaşu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Barra de bal. Barra geeft een lange en hoge pass. Bednarczyk maakt een snoekduik en kopt de bal. Mateescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

50e minuut.
Gąbka draait met de bal, schiet en ... Stoica met een sublieme pass. Paschek met een sublieme pass. Bednarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bednarczyk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gąbka heeft problemen om de bal te vangen. Gąbka schiet op doel. Stoica probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
SR Brasov - Aleea’s Devils 15:0

51e minuut.
Paschek verovert de bal door een tackle van achteren. Paschek geeft een hoge lob. Gąbka kopt de bal weg. Bednarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bednarczyk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Andreiescu geeft de bal voor. Bednarczyk probeert de bal met de borst te controleren. Bednarczyk met een sublieme pass. Gąbka is nu in balbezit. Gąbka draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bednarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
SR Brasov - Aleea’s Devils 16:0

59e minuut.
Gąbka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąbka met een sublieme pass. Bednarczyk is nu in balbezit. Bednarczyk schiet op doel. Mateescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
SR Brasov - Aleea’s Devils 17:0

62e minuut.
Gąbka onderschept slim de pass. Gąbka passt de bal met de wreef. Bednarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bednarczyk schiet op doel. Mateescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SR Brasov - Aleea’s Devils 18:0

62e minuut.
Ionescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ionescu passt de bal zonder na te denken. Petrescu rent richting de bal. Gąbka onderschept slim de pass. Gąbka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SR Brasov - Aleea’s Devils 19:0

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cişmaşu met de inworp. Barra geeft een hoge lob. Bednarczyk is nu in balbezit. Bednarczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SR Brasov - Aleea’s Devils 20:0

65e minuut.
Mateescu speelt de bal door. Barra kopt de bal weg. Bednarczyk rent richting de bal. Bednarczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SR Brasov - Aleea’s Devils 21:0

69e minuut.
Daar is Gąbka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gąbka passt de bal met de wreef. Bednarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bednarczyk draait met de bal, schiet en ... Mateescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SR Brasov - Aleea’s Devils 22:0

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mateescu met een harde bal richting middenveld. Cişmaşu kopt de bal weg. Gąbka rent richting de bal. Gąbka schiet op doel. Paal! Mateescu met een sublieme pass. Cişmaşu rent richting de bal. Cişmaşu passt de bal met de wreef. Gąbka is nu in balbezit. Gąbka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
SR Brasov - Aleea’s Devils 23:0

73e minuut.
Ionescu heeft problemen om de bal te vangen. Gąbka onderschept slim de pass. Klungelig pakt Gąbka de bal. Bednarczyk is nu in balbezit. Bednarczyk draait met de bal, schiet en ... Mateescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Daar is Bednarczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stoica rent richting de bal. Bednarczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Bednarczyk draait met de bal, schiet en ... Mateescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Bednarczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bednarczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SR Brasov - Aleea’s Devils 24:0

81e minuut.
Mateescu trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cişmaşu met de inworp. Barra geeft een hoge lob. Bednarczyk krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Daar is Cişmaşu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cişmaşu geeft een lange en hoge pass. Daar is Paschek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bednarczyk is nu in balbezit. Bednarczyk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Mateescu trapt de bal weg van het doel. Cişmaşu kopt de bal weg. Barra met een sublieme pass. Gąbka rent richting de bal. Gąbka schiet op doel. De bal raakt de paal.

88e minuut.
Niculae kopt de bal weg. Barra bereikt de bal nog maar net als eerste. Barra passt de bal met de wreef. Gąbka rent richting de bal. Gąbka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SR Brasov - Aleea’s Devils 25:0

90e minuut.
Maghiaru kopt de bal weg. Daar is Cişmaşu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cişmaşu geeft een hoge lob. Daar is Gąbka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gąbka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
SR Brasov - Aleea’s Devils 26:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SR Brasov 16%, Aleea’s Devils 84%.
SR Brasov - Aleea’s Devils 26:0