Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fido best team F.C.OLTENITA
442 aw Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
16% Spel op eigen helft 84%
50 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
49.4 gemiddelde waardering 20.2
formidable Schieten weak
good Passen weak
adequate Verdedigen poor


1e minuut.
Manolescu heeft problemen om de bal te vangen. Vîlcu is nu in balbezit. Manolescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Manolescu krijgt een gele kaart. Vîlcu raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Vîlcu kan niet meer verder spelen. Movilescu komt het veld opgelopen.

2e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Tache stond buitenspel. Savola neemt vlug de vrije trap. Ţugurlan is nu in balbezit. Ţugurlan draait met de bal, schiet en ... Cuzino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fido best team - F.C.OLTENITA 1:0

3e minuut.
Ţugurlan onderschept slim de pass. Ţugurlan geeft de bal voor. Lachie bereikt de bal nog maar net als eerste. Lachie schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
fido best team - F.C.OLTENITA 2:0

6e minuut.
Klungelig pakt Muntenuş de bal. Muntenuş geeft een hoge lob. Lachie bereikt de bal nog maar net als eerste. Lachie schiet op doel. Cuzino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fido best team - F.C.OLTENITA 3:0

8e minuut.
Muntenuş speelt de bal door. Daar is Ţugurlan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ţugurlan passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Lachie de bal. Lachie schiet op doel. Cuzino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ţărus heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Manolescu zal de hoekschop nemen. Lachie bereikt de bal nog maar net als eerste. Lachie haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Calvo met een sublieme pass. Ţugurlan is nu in balbezit. Ţugurlan met een sublieme pass. Lachie is nu in balbezit. Lachie haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Gelli met een snelle inworp. Muntenuş geeft de bal voor. Buzescu rent richting de bal. Ţugurlan verovert de bal door een tackle van achteren. Ţugurlan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fido best team - F.C.OLTENITA 4:0

14e minuut.
Florescu probeert naar een medespeler te passen. Marincea is nu in balbezit. Marincea probeert naar een medespeler te passen. Ţugurlan rent richting de bal. Ţugurlan draait met de bal, schiet en ... Cuzino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lachie bereikt de bal nog maar net als eerste. Lachie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fido best team - F.C.OLTENITA 5:0

15e minuut.
Ţugurlan rent richting de bal. Ţugurlan passt de bal met de wreef. Gelli geeft een hoge lob. Muntenuş met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Lachie de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
fido best team - F.C.OLTENITA 6:0

16e minuut.
Daar is Ghiţă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ţugurlan verovert de bal door een tackle van achteren. Ţugurlan met een sublieme pass. Lachie is nu in balbezit. Lachie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fido best team - F.C.OLTENITA 7:0

17e minuut.
Carcalete rent richting de bal. Carcalete probeert naar een medespeler te passen. Mulţescu is nu in balbezit. Ţugurlan onderschept slim de pass. Ţugurlan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Florescu speelt de bal door. Marincea bereikt de bal nog maar net als eerste. Marincea passt de bal zonder na te denken. Ţugurlan is nu in balbezit. Ţugurlan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fido best team - F.C.OLTENITA 8:0

20e minuut.
Ţărus probeert naar een medespeler te passen. Manolescu speelt de bal door. Marincea is nu in balbezit. Marincea geeft de bal voor. Ţugurlan krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Spinu geeft een lange en hoge pass. Marincea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gelli probeert naar een medespeler te passen. Lachie heeft problemen om de bal te vangen. Lachie haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
fido best team - F.C.OLTENITA 9:0

25e minuut.
Muntenuş geeft een hoge lob. Klungelig pakt Lachie de bal. Mulţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lachie verovert de bal door een tackle van achteren. Lachie schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Marincea speelt de bal door. Lachie is nu in balbezit. Lachie speelt de bal door. Ţugurlan is nu in balbezit. Ţugurlan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fido best team - F.C.OLTENITA 10:0

30e minuut.
Barosanu rent richting de bal. Muntenuş verovert de bal door een tackle van achteren. Muntenuş geeft een hoge lob. Daar is Ţugurlan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ţugurlan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fido best team - F.C.OLTENITA 11:0

36e minuut.
Barosanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lachie onderschept slim de pass. Lachie passt de bal met de wreef. Muntenuş geeft de bal voor. Ţugurlan krijgt zijn hoofd ertegen. Paal! Cuzino bokst de bal weg.

41e minuut.
Gelli raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Varlan komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Muntenuş rent richting de bal. Muntenuş probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ţugurlan de bal. Ţugurlan draait met de bal, schiet en ... Cuzino probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Cuzino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Van den Bogaert onderschept slim de pass. Van den Bogaert geeft een hoge lob. Ţărus rent richting de bal. Ţugurlan rent richting de bal. Ţugurlan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Cuzino met een harde bal richting middenveld. Calvo kopt de bal weg. Lachie probeert de bal aan de voet te houden. Ţugurlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţugurlan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fido best team - F.C.OLTENITA 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fido best team 21%, F.C.OLTENITA 79%.
fido best team - F.C.OLTENITA 12:0

47e minuut.
Manolescu geeft een hoge lob. Lachie heeft problemen om de bal te vangen. Lachie met een sublieme pass. Ţugurlan rent richting de bal. Ţugurlan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Ţugurlan schiet op doel. Ţărus probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Manolescu geeft een lange en hoge pass. Lachie rent richting de bal. Lachie draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Saramet rent richting de bal. Marincea verovert de bal door een tackle van achteren. Marincea geeft een lange en hoge pass. Ţugurlan rent richting de bal. Ţugurlan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Florescu kopt de bal weg. Marincea rent richting de bal. Marincea passt de bal zonder na te denken. Lachie is nu in balbezit. Lachie schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ţugurlan rent richting de bal. Ţugurlan draait met de bal, schiet en ... Cuzino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fido best team - F.C.OLTENITA 13:0

55e minuut.
Marincea geeft een lange en hoge pass. Daar is Ţărus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ţugurlan is nu in balbezit. Ţugurlan schiet op doel. Cuzino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fido best team - F.C.OLTENITA 14:0

57e minuut.
Marincea geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Mulţescu de bal onder controle te krijgen. Ţugurlan rent richting de bal. Ţugurlan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fido best team - F.C.OLTENITA 15:0

58e minuut.
Van den Bogaert verovert de bal door een tackle van achteren. Van den Bogaert geeft de bal voor. Lachie bereikt de bal nog maar net als eerste. Lachie haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Ţugurlan is nu in balbezit. Ţugurlan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fido best team - F.C.OLTENITA 16:0

62e minuut.
Muntenuş rent richting de bal. Muntenuş speelt de bal door. Ţugurlan geeft een hoge lob. Lachie rent richting de bal. Lachie schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Lachie passt de bal met de wreef. Muntenuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Muntenuş passt de bal zonder na te denken. Ţugurlan is nu in balbezit. Ţugurlan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Ţugurlan rent richting de bal. Carcalete is nu in balbezit. Ţugurlan onderschept slim de pass. Ţugurlan geeft een lange en hoge pass. Lachie is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Marincea geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lachie maakt een snoekduik en kopt de bal. Cuzino bokst de bal weg.

72e minuut.
Barosanu rent richting de bal. Lachie onderschept slim de pass. Lachie passt de bal met de wreef. Ţugurlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţugurlan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
fido best team - F.C.OLTENITA 17:0

75e minuut.
Muntenuş met een sublieme pass. Marincea speelt de bal door. Manolescu met een sublieme pass. Ţugurlan is nu in balbezit. Ţugurlan haalt uit met een fantastische trap. Cuzino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ţărus geeft de bal voor. Inworp. Varlan met de inworp. Marincea geeft een hoge lob. Ţugurlan krijgt zijn hoofd ertegen. Cuzino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Saramet kopt de bal weg. Muntenuş is nu in balbezit. Muntenuş probeert naar een medespeler te passen. Ţugurlan is nu in balbezit. Ţugurlan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fido best team - F.C.OLTENITA 18:0

80e minuut.
Klungelig pakt Ghiţă de bal. Ghiţă met een sublieme pass. Daar is Barosanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ţugurlan is nu in balbezit. Ţugurlan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
fido best team - F.C.OLTENITA 19:0

82e minuut.
Buzescu geeft de bal voor. Inworp. Manolescu met een snelle inworp. Ţugurlan is nu in balbezit. Ţugurlan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Muntenuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Muntenuş geeft een hoge lob. Ţărus heeft problemen om de bal te vangen. Lachie is nu in balbezit. Lachie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fido best team - F.C.OLTENITA 20:0

85e minuut.
Marincea met de inworp. Lachie rent richting de bal. Lachie passt de bal in één keer door. Ţugurlan heeft problemen om de bal te vangen. Ţugurlan schiet op doel. Cuzino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Spinu is nu in balbezit. Lachie verovert de bal door een tackle van achteren. Barosanu is nu in balbezit. Lachie onderschept slim de pass. Lachie haalt uit met een fantastische trap. Cuzino bokst de bal weg.

87e minuut.
Ţugurlan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Marincea kopt de bal weg. Manolescu is nu in balbezit. Ţugurlan is nu in balbezit. Ţugurlan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Cuzino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Marincea is nu in balbezit. Marincea geeft een hoge lob. Barosanu heeft problemen om de bal te vangen. Ţugurlan rent richting de bal. Ţugurlan haalt uit met een fantastische trap. Cuzino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
fido best team - F.C.OLTENITA 21:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fido best team 10%, F.C.OLTENITA 90%.
fido best team - F.C.OLTENITA 21:0