Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
juventus resita Dinamo Baia Mare
smiley-next CRo Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
16% Spel op eigen helft 84%
34 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.7 gemiddelde waardering 19.8
excellent Schieten weak
good Passen weak
average Verdedigen weak


7e minuut.
Cetină draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Bratu de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Perini neemt de hoekschop. Jałówka springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
juventus resita - Dinamo Baia Mare 1:0

8e minuut.
Guran met een sublieme pass. Klungelig pakt Mihali de bal. Jałówka verovert de bal door een tackle van achteren. Jałówka haalt uit met een fantastische trap. Surdu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Perini heeft problemen om de bal te vangen. Perini met een sublieme pass. Cetină bereikt de bal nog maar net als eerste. Cetină haalt uit met een fantastische trap. Surdu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Bucurică onderschept slim de pass. Obrejan geeft een hoge lob. Pojar kopt de bal weg. Perini rent richting de bal. Perini geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jałówka bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
juventus resita - Dinamo Baia Mare 2:0

20e minuut.
Palascar probeert naar een medespeler te passen. Byfield geeft een lange en hoge pass. Pojar is nu in balbezit. Cetină verovert de bal door een tackle van achteren. Cetină haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Bayramlı is nu in balbezit. Bayramlı passt de bal met de wreef. Ferestrău is nu in balbezit. Jałówka onderschept slim de pass. Jałówka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
juventus resita - Dinamo Baia Mare 3:0

24e minuut.
Surdu trapt de bal weg. Obrejan is nu in balbezit. Obrejan geeft de bal voor. Jałówka bereikt de bal nog maar net als eerste. Jałówka draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Palascar geeft de bal voor. Jałówka kopt de bal weg. Cetină bereikt de bal nog maar net als eerste. Cetină haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
juventus resita - Dinamo Baia Mare 4:0

29e minuut.
Perini verovert de bal door een tackle van achteren. Perini probeert naar een medespeler te passen. Jałówka rent richting de bal. Cetină is nu in balbezit. Cetină draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Mago probeert naar een medespeler te passen. Jałówka bereikt de bal nog maar net als eerste. Cetină bereikt de bal nog maar net als eerste. Cetină haalt uit met een fantastische trap. Surdu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Dincă speelt de bal door. Klungelig pakt Obrejan de bal. Purcărea rent richting de bal. Obrejan verovert de bal door een tackle van achteren. Obrejan geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Perini geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Ferestrău de bal. Jałówka rent richting de bal. Jałówka schiet op doel. Surdu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Jałówka rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: juventus resita 19%, Dinamo Baia Mare 81%.
juventus resita - Dinamo Baia Mare 4:0

46e minuut.
Daar is Niţu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Purcărea rent richting de bal. Purcărea met een sublieme pass. Jałówka rent richting de bal. Jałówka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Purcărea geeft een lange en hoge pass. Palascar is nu in balbezit. Palascar passt de bal in één keer door. Jałówka bereikt de bal nog maar net als eerste. Jałówka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Obrejan rent richting de bal. Obrejan geeft een hoge lob. Jałówka rent richting de bal. Jałówka schiet op doel. Surdu probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
juventus resita - Dinamo Baia Mare 5:0

56e minuut.
Obrejan geeft een lange en hoge pass. Ferestrău kopt de bal weg. Inworp. Obrejan met een snelle inworp. Perini geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Bratu geeft de bal voor. Mago probeert naar een medespeler te passen. Ferestrău rent richting de bal. Cetină onderschept slim de pass. Cetină draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
juventus resita - Dinamo Baia Mare 6:0

60e minuut.
Niţu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ferestrău de bal. Jałówka is nu in balbezit. Jałówka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
juventus resita - Dinamo Baia Mare 7:0

68e minuut.
Obrejan geeft de bal voor. Pojar heeft problemen om de bal te vangen. Cetină is nu in balbezit. Cetină draait met de bal, schiet en ... Surdu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
juventus resita - Dinamo Baia Mare 8:0

70e minuut.
Obrejan kopt de bal weg. Niţu rent richting de bal. Bucurică tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bucurică krijgt een gele kaart. Niţu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Obrejan wilt de vrije trap nemen. Jałówka kan de bal niet met de borst controleren. Jałówka draait met de bal, schiet en ... Surdu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
juventus resita - Dinamo Baia Mare 9:0

72e minuut.
Perini bereikt de bal nog maar net als eerste. Perini geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bratu de bal. Cetină rent richting de bal. Cetină haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
juventus resita - Dinamo Baia Mare 10:0

73e minuut.
Şoimaru met een snelle inworp. Obrejan is nu in balbezit. Obrejan geeft de bal voor. Cetină rent richting de bal. Cetină schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Perini is nu in balbezit. Perini passt de bal in één keer door. Daar is Bratu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cetină bereikt de bal nog maar net als eerste. Cetină schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
juventus resita - Dinamo Baia Mare 11:0

78e minuut.
Byfield geeft een hoge lob. Jałówka rent richting de bal. Bucurică geeft een lange en hoge pass. Jałówka rent richting de bal. Jałówka geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Perini is nu in balbezit. Perini met een sublieme pass. Jałówka rent richting de bal. Jałówka schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ferestrău de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Mihali onderschept slim de pass. Palascar verovert de bal door een tackle van achteren. Palascar geeft een hoge lob. Jałówka is nu in balbezit. Jałówka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
juventus resita - Dinamo Baia Mare 12:0

86e minuut.
Obrejan onderschept slim de pass. Obrejan geeft een lange en hoge pass. Bratu is nu in balbezit. Cetină verovert de bal door een tackle van achteren. Cetină draait met de bal, schiet en ... Surdu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jałówka rent richting de bal. Jałówka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
juventus resita - Dinamo Baia Mare 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: juventus resita 12%, Dinamo Baia Mare 88%.
juventus resita - Dinamo Baia Mare 13:0