Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Klausenburg Rapid Dristor
att Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
23% Spel op eigen helft 77%
53 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
43.7 gemiddelde waardering 19.5
excellent Schieten weak
adequate Passen weak
average Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Constantin is nu in balbezit. Montalbán onderschept slim de pass. Montalbán geeft een lange en hoge pass. Coc rent richting de bal. Coc draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Klausenburg - Rapid Dristor 1:0

5e minuut.
Blavnsfeldt rent richting de bal. Blavnsfeldt geeft een lange en hoge pass. Coc is nu in balbezit. Coc draait met de bal, schiet en ... Vulpescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

6e minuut.
Blavnsfeldt verovert de bal door een tackle van achteren. Blavnsfeldt geeft een lange en hoge pass. Mathioudakis rent richting de bal. Mathioudakis haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

8e minuut.
Blavnsfeldt rent richting de bal. Gherghe legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Blavnsfeldt is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Coc kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Klausenburg - Rapid Dristor 2:0

9e minuut.
Klungelig pakt Blavnsfeldt de bal. Pascalin rent richting de bal. Blavnsfeldt verovert de bal door een tackle van achteren. Coc is nu in balbezit. Coc haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Klausenburg - Rapid Dristor 3:0

12e minuut.
Mathioudakis passt de bal met de wreef. Coc is nu in balbezit. Blavnsfeldt is nu in balbezit. Coc is nu in balbezit. Coc haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Blavnsfeldt bereikt de bal nog maar net als eerste. Blavnsfeldt passt de bal in één keer door. Mathioudakis rent richting de bal. Mathioudakis schiet op doel. Vulpescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Klausenburg - Rapid Dristor 4:0

17e minuut.
Blavnsfeldt rent richting de bal. Blavnsfeldt geeft een lange en hoge pass. Mathioudakis is nu in balbezit. Mathioudakis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Klausenburg - Rapid Dristor 5:0

19e minuut.
Wiedźmin rent richting de bal. Wiedźmin passt de bal zonder na te denken. Sorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Coc verovert de bal door een tackle van achteren. Coc haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Coc is nu in balbezit. Coc schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Klausenburg - Rapid Dristor 6:0

20e minuut.
Pascalin rent richting de bal. Pascalin geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Sorescu de bal onder controle te krijgen. Mathioudakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mathioudakis haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Vejsić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wiedźmin rent richting de bal. Wiedźmin geeft de bal voor. Coc bereikt de bal nog maar net als eerste. Coc draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Klausenburg - Rapid Dristor 7:0

26e minuut.
Montalbán verovert de bal door een tackle van achteren. Montalbán geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Constantin met een snelle inworp. Dobrinoiu geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Hannu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Klausenburg - Rapid Dristor 7:1

30e minuut.
Wiedźmin met een sublieme pass. Daar is Carvalho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Buga. Carvalho is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Carvalho zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Vulpescu bokst de bal weg. Coc rent richting de bal. Coc schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Klausenburg - Rapid Dristor 8:1

31e minuut.
Dodos speelt de bal door. Ţigănaş is nu in balbezit. Blavnsfeldt verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Blavnsfeldt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blavnsfeldt draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Carvalho zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mathioudakis rent richting de bal. Sorescu rent richting de bal. Mathioudakis onderschept slim de pass. Mathioudakis draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Blavnsfeldt bereikt de bal nog maar net als eerste. Blavnsfeldt passt de bal zonder na te denken. Coc rent richting de bal. Coc haalt uit met een fantastische trap. Pascalin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vulpescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Carvalho zal de hoekschop nemen. Gherghe kopt de bal weg. Dobrinoiu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mathioudakis rent richting de bal. Mathioudakis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Pascalin met een harde bal richting middenveld. Carvalho met een sublieme pass. Daar is Rotaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mathioudakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mathioudakis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Pascalin geeft de bal voor. Inworp. Vejsić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Blavnsfeldt rent richting de bal. Blavnsfeldt draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Sorescu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carvalho met de inworp. Mathioudakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mathioudakis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Montalbán speelt de bal door. Blavnsfeldt heeft problemen om de bal te vangen. Blavnsfeldt passt de bal in één keer door. Mathioudakis rent richting de bal. Mathioudakis haalt uit met een fantastische trap. Vulpescu bokst de bal weg.

43e minuut.
Klungelig pakt Wiedźmin de bal. Misiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Misiewicz geeft de bal voor. Mathioudakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mathioudakis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Klausenburg 23%, Rapid Dristor 77%.
Klausenburg - Rapid Dristor 8:1

46e minuut.
Mathioudakis is nu in balbezit. Mathioudakis passt de bal zonder na te denken. Carvalho speelt de bal door. Coc rent richting de bal. Coc draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Blavnsfeldt is nu in balbezit. Secară tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Blavnsfeldt is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vejsić zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mathioudakis is nu in balbezit. Coc rent richting de bal. Coc schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Klausenburg - Rapid Dristor 9:1

54e minuut.
Secară geeft een hoge lob. Inworp. Wiedźmin met een snelle inworp. Blavnsfeldt bereikt de bal nog maar net als eerste. Blavnsfeldt haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Wiedźmin is nu in balbezit. Wiedźmin geeft een hoge lob. Rotaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Mathioudakis verovert de bal door een tackle van achteren. Mathioudakis haalt uit met een fantastische trap. Vulpescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Klausenburg - Rapid Dristor 10:1

55e minuut.
Dobrinoiu met een sublieme pass. Daar is Dodos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coc rent richting de bal. Coc schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Mathioudakis de bal. Sorescu rent richting de bal. Mathioudakis onderschept slim de pass. Mathioudakis schiet op doel. Vulpescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Klausenburg - Rapid Dristor 11:1

57e minuut.
Gherghe verovert de bal door een tackle van achteren. Misiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Misiewicz geeft een lange en hoge pass. Coc is nu in balbezit. Coc haalt uit met een fantastische trap. Vulpescu bokst de bal weg. Coc rent richting de bal. Coc draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Vejsić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wiedźmin met een sublieme pass. Daar is Coc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coc haalt uit met een fantastische trap. Vulpescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Vejsić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gherghe is nu in balbezit. Wiedźmin verovert de bal door een tackle van achteren. Wiedźmin geeft de bal voor. Coc krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pascalin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascalin geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wiedźmin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Blavnsfeldt geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Klungelig pakt Mathioudakis de bal. Constantin is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mathioudakis. Mathioudakis krijgt een gele kaart.

66e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Dodos stond buitenspel. Carvalho neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Mathioudakis de bal. Coc rent richting de bal. Coc draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Wiedźmin met een sublieme pass. Carvalho met een sublieme pass. Mathioudakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mathioudakis schiet op doel. Sorescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Carvalho geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Wiedźmin heeft problemen om de bal te vangen. Coc bereikt de bal nog maar net als eerste. Coc haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Wiedźmin onderschept slim de pass. Wiedźmin geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sorescu de bal. Coc is nu in balbezit. Coc draait met de bal, schiet en ... Paal! Daar is Sorescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coc bereikt de bal nog maar net als eerste. Coc draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Secară kopt de bal weg. Coc kan de bal niet met de borst controleren. Coc passt de bal in één keer door. Mathioudakis rent richting de bal. Mathioudakis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Gherghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Mathioudakis verovert de bal door een tackle van achteren. Mathioudakis draait met de bal, schiet en ... Sorescu probeert de bal aan de voet te houden. Vulpescu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Klausenburg - Rapid Dristor 12:1

77e minuut.
Montalbán zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carvalho heeft problemen om de bal te vangen. Carvalho geeft een hoge lob. Coc maakt een snoekduik en kopt de bal. Vulpescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Montalbán geeft een hoge lob. Pascalin heeft problemen om de bal te vangen. Coc is nu in balbezit. Coc schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Klausenburg - Rapid Dristor 13:1

83e minuut.
Pascalin bereikt de bal nog maar net als eerste. Coc verovert de bal door een tackle van achteren. Blavnsfeldt bereikt de bal nog maar net als eerste. Blavnsfeldt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Klausenburg - Rapid Dristor 14:1

88e minuut.
Pascalin rent richting de bal. Wiedźmin bereikt de bal nog maar net als eerste. Coc met een sublieme pass. Mathioudakis heeft problemen om de bal te vangen. Mathioudakis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Klausenburg 23%, Rapid Dristor 77%.
Klausenburg - Rapid Dristor 14:1