Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
U CRAIOVA maxima FC lipova
xxl Tactiek Attack
62% Balbezit 38%
21% Spel op eigen helft 79%
43 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.9 gemiddelde waardering 21.3
formidabel Schieten slecht
zeer goed Passen zwak
solide Verdedigen slecht


4e minuut.
Ţigănaş is nu in balbezit. Giovennazzi verovert de bal door een tackle van achteren. Giovennazzi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Aschieri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aschieri draait met de bal, schiet en ... Toader verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Trifu speelt de bal door. Vergani met een sublieme pass. Fartaria bereikt de bal nog maar net als eerste. Aschieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Aschieri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
U CRAIOVA maxima - FC lipova 1:0

10e minuut.
Comaniciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergani verovert de bal door een tackle van achteren. Vergani passt de bal in één keer door. Fartaria rent richting de bal. Fartaria haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Jagiełło passt de bal met de wreef. Giovennazzi speelt de bal door. Aschieri is nu in balbezit. Daar is Aschieri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aschieri haalt uit met een fantastische trap. Toader probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Lazarovici geeft een hoge lob. Inworp. Vergani met een snelle inworp. Fartaria bereikt de bal nog maar net als eerste. Fartaria geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Trifu onderschept slim de pass. Trifu passt de bal met de wreef. Fartaria rent richting de bal. Fartaria haalt uit met een fantastische trap. Toader maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
U CRAIOVA maxima - FC lipova 2:0

18e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Spânu trapt de bal weg van het doel. Fartaria rent richting de bal. Aschieri rent richting de bal. Aschieri haalt uit met een fantastische trap. Toader kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Giovennazzi met een snelle inworp. Bercea is nu in balbezit. Giovennazzi speelt de bal door. Aschieri rent richting de bal. Aschieri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
U CRAIOVA maxima - FC lipova 3:0

28e minuut.
Jagiełło bereikt de bal nog maar net als eerste. Jagiełło passt de bal zonder na te denken. Vergani probeert naar een medespeler te passen. Aschieri rent richting de bal. Aschieri haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Lazarovici geeft een lange en hoge pass. Kivimägi kopt de bal weg. Klungelig pakt Obeadă de bal. Fartaria bereikt de bal nog maar net als eerste. Fartaria draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Vergani speelt de bal door. Aschieri rent richting de bal. Lazarovici rent richting de bal. Aschieri verovert de bal door een tackle van achteren. Aschieri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
U CRAIOVA maxima - FC lipova 4:0

40e minuut.
Obeadă geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kivimägi met een snelle inworp. Klungelig pakt Vergani de bal. Vergani geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Toader trapt de bal weg. Trifu bereikt de bal nog maar net als eerste. Trifu speelt de bal door. Aschieri rent richting de bal. Aschieri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U CRAIOVA maxima 27%, FC lipova 73%.
U CRAIOVA maxima - FC lipova 4:0

46e minuut.
Fartaria raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cabuto komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Vergani geeft een hoge lob. Giovennazzi met een sublieme pass. Aschieri heeft problemen om de bal te vangen. Aschieri schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cabuto bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabuto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
U CRAIOVA maxima - FC lipova 5:0

51e minuut.
Aschieri onderschept slim de pass. Cabuto rent richting de bal. Cabuto passt de bal met de wreef. Aschieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Aschieri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
U CRAIOVA maxima - FC lipova 6:0

57e minuut.
Kivimägi speelt de bal door. Vergani bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergani met een sublieme pass. Cabuto is nu in balbezit. Cabuto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Trifu rent richting de bal. Trifu passt de bal met de wreef. Cabuto rent richting de bal. Aschieri is nu in balbezit. Aschieri haalt uit met een fantastische trap. Toader bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
U CRAIOVA maxima - FC lipova 7:0

62e minuut.
Juźwiak verovert de bal door een tackle van achteren. Bercea tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Juźwiak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Trifu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Aschieri krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Comaniciu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kivimägi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vergani geeft een hoge lob. Aschieri springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Aschieri rent richting de bal. Cabuto rent richting de bal. Aschieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabuto bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabuto draait met de bal, schiet en ... Toader bokst de bal weg. Aschieri is nu in balbezit. Aschieri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
U CRAIOVA maxima - FC lipova 8:0

68e minuut.
Trifu met een sublieme pass. Câmpeanu heeft problemen om de bal te vangen. Vergani probeert naar een medespeler te passen. Aschieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Aschieri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Vergani rent richting de bal. Vergani passt de bal zonder na te denken. Daar is Aschieri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aschieri schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
U CRAIOVA maxima - FC lipova 9:0

73e minuut.
Comaniciu rent richting de bal. Comaniciu passt de bal in één keer door. Lazarovici probeert de bal aan de voet te houden. Aschieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Aschieri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Cabuto rent richting de bal. Cabuto geeft de bal voor. Obeadă is nu in balbezit. Aschieri onderschept slim de pass. Aschieri haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Ţigănaş rent richting de bal. Giovennazzi verovert de bal door een tackle van achteren. Giovennazzi met een sublieme pass. Daar is Cabuto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cabuto geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Toader speelt de bal door. Vergani kopt de bal weg. Aschieri is nu in balbezit. Aschieri draait met de bal, schiet en ... Toader probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cabuto bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabuto schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Trifu is nu in balbezit. Trifu passt de bal in één keer door. Cabuto heeft problemen om de bal te vangen. Aschieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Aschieri schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Lazarovici de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
U CRAIOVA maxima - FC lipova 10:0

80e minuut.
Năsosu probeert naar een medespeler te passen. Grădean heeft problemen om de bal te vangen. Grădean met een sublieme pass. Aschieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Aschieri draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Cabuto is nu in balbezit. Cabuto schiet op doel. Toader probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Grădean rent richting de bal. Juźwiak verovert de bal door een tackle van achteren. Juźwiak probeert naar een medespeler te passen. Vergani is nu in balbezit. Vergani schiet op doel. Toader probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Aschieri rent richting de bal. Aschieri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
U CRAIOVA maxima - FC lipova 11:0

82e minuut.
Bercea heeft problemen om de bal te vangen. Bercea probeert naar een medespeler te passen. Ţigănaş is nu in balbezit. Cabuto verovert de bal door een tackle van achteren. Cabuto draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Bercea bereikt de bal nog maar net als eerste. Trifu geeft een lange en hoge pass. Cabuto bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabuto schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vergani rent richting de bal. Vergani schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U CRAIOVA maxima 16%, FC lipova 84%.
U CRAIOVA maxima - FC lipova 11:0