Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
vola braila ex-pitestenii
vola Tactiek tango
65% Balbezit 35%
26% Spel op eigen helft 74%
49 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
55.8 gemiddelde waardering 23.6
excellent Schieten poor
very good Passen average
average Verdedigen hopeless


2e minuut.
Carrasana heeft problemen om de bal te vangen. Iovan is nu in balbezit. Stańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Giardina onderschept slim de pass. Giardina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
vola braila - ex-pitestenii 1:0

4e minuut.
Panait heeft problemen om de bal te vangen. Panait passt de bal in één keer door. Carrasana heeft problemen om de bal te vangen. Carrasana schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Vlaicu probeert de bal met de borst te controleren. Panait is nu in balbezit. Panait passt de bal met de wreef. Carrasana is nu in balbezit. Carrasana schiet op doel. Stańczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Giardina speelt de bal door. Carrasana rent richting de bal. Carrasana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
vola braila - ex-pitestenii 2:0

14e minuut.
Sobrecueva zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dosca is nu in balbezit. Dosca geeft een lange en hoge pass. Giardina bereikt de bal nog maar net als eerste. Giardina draait met de bal, schiet en ... Stańczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Iovan geeft de bal voor. Inworp. Sobrecueva zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gherea geeft de bal voor. Giardina maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Sozio probeert de bal met de borst te controleren. Panait is nu in balbezit. Panait geeft de bal voor. Carrasana is nu in balbezit. Carrasana schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Toregiani is nu in balbezit. Toregiani geeft een lange en hoge pass. Vlaicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Panait onderschept slim de pass. Panait draait met de bal, schiet en ... Stańczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hananshvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Hananshvili geeft een hoge lob. Gherea geeft de bal voor. Carrasana maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
vola braila - ex-pitestenii 3:0

25e minuut.
Dosca onderschept slim de pass. Przybyś is nu in balbezit. Przybyś passt de bal zonder na te denken. Panait bereikt de bal nog maar net als eerste. Panait schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Daar is Panait, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vlaicu rent richting de bal. Panait verovert de bal door een tackle van achteren. Carrasana bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrasana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
vola braila - ex-pitestenii 4:0

28e minuut.
Dosca verovert de bal door een tackle van achteren. Panait is nu in balbezit. Dosca met een sublieme pass. Giardina rent richting de bal. Giardina haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Roarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Roarsson speelt de bal door. Sobrecueva rent richting de bal. Sobrecueva geeft een hoge lob. Giardina maakt een snoekduik en kopt de bal. Stańczyk bokst de bal weg. Carrasana bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
vola braila - ex-pitestenii 5:0

32e minuut.
Iovan geeft de bal voor. Inworp. Przybyś met een snelle inworp. Panait rent richting de bal. Panait geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Daar is Hananshvili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giardina rent richting de bal. Giardina geeft een lange en hoge pass. Carrasana bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrasana draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Daar is Przybyś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Przybyś geeft een lange en hoge pass. Iovan heeft problemen om de bal te vangen. Giardina is nu in balbezit. Giardina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
vola braila - ex-pitestenii 6:0

43e minuut.
Sobrecueva met een sublieme pass. Carrasana rent richting de bal. Iovan maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Iovan moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Iovan schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Carrasana moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Carrasana kan niet meer verder spelen. Zduński komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Sobrecueva passt de bal in één keer door. Zduński rent richting de bal. Zduński geeft een hoge lob. Giardina rent richting de bal. Giardina draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vola braila 24%, ex-pitestenii 76%.
vola braila - ex-pitestenii 6:0

49e minuut.
Dosca passt de bal met de wreef. Toregiani speelt de bal door. Gherea met een sublieme pass. Zduński rent richting de bal. Zduński draait met de bal, schiet en ... Stańczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Giardina rent richting de bal. Giardina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
vola braila - ex-pitestenii 7:0

53e minuut.
Gherea bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherea passt de bal met de wreef. Panait is nu in balbezit. Zduński is nu in balbezit. Zduński schiet op doel. Stańczyk bokst de bal weg. Zduński bereikt de bal nog maar net als eerste. Zduński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
vola braila - ex-pitestenii 8:0

54e minuut.
Daar is Floricioiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Corte is nu in balbezit. Zduński maakt een afschuwelijke overtreding. Zduński krijgt een gele kaart.

59e minuut.
De Corte onderschept slim de pass. Panait bereikt de bal nog maar net als eerste. Giardina bereikt de bal nog maar net als eerste. Giardina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
vola braila - ex-pitestenii 9:0

61e minuut.
Stańczyk speelt de bal door. Sobrecueva kopt de bal weg. Daar is Giardina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giardina draait met de bal, schiet en ... Stańczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
vola braila - ex-pitestenii 10:0

63e minuut.
Hananshvili heeft problemen om de bal te vangen. Vlaicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Giardina verovert de bal door een tackle van achteren. Giardina draait met de bal, schiet en ... Stańczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

66e minuut.
Daar is Floricioiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brisset geeft een hoge lob. Giardina heeft problemen om de bal te vangen. Giardina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
vola braila - ex-pitestenii 11:0

69e minuut.
Dosca probeert de bal met de borst te controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van De Corte. Dosca is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dosca met een snel genomen vrije trap. Zduński rent richting de bal. Zduński schiet op doel. Stańczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Giardina rent richting de bal. Giardina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
vola braila - ex-pitestenii 12:0

70e minuut.
Dosca met een sublieme pass. Przybyś rent richting de bal. Przybyś passt de bal met de wreef. Zduński bereikt de bal nog maar net als eerste. Zduński haalt uit met een fantastische trap. Stańczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Giardina is nu in balbezit. Giardina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
vola braila - ex-pitestenii 13:0

73e minuut.
Giardina onderschept slim de pass. Giardina probeert naar een medespeler te passen. Zduński bereikt de bal nog maar net als eerste. Zduński schiet op doel. Stańczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Noville geeft een lange en hoge pass. Sobrecueva bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobrecueva passt de bal met de wreef. Zduński heeft problemen om de bal te vangen. Zduński schiet op doel. Stańczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zduński rent richting de bal. Zduński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
vola braila - ex-pitestenii 14:0

81e minuut.
Przybyś is nu in balbezit. Przybyś passt de bal zonder na te denken. Giardina rent richting de bal. Giardina draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Sobrecueva rent richting de bal. Sobrecueva geeft een hoge lob. Daar is Hananshvili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Panait rent richting de bal. Panait draait met de bal, schiet en ... Stańczyk bokst de bal weg. Giardina rent richting de bal. Giardina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
vola braila - ex-pitestenii 15:0

84e minuut.
Sozio is nu in balbezit. Sozio met een sublieme pass. Giardina is nu in balbezit. Giardina draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Giardina rent richting de bal. Giardina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
vola braila - ex-pitestenii 16:0

86e minuut.
Sobrecueva met een sublieme pass. Panait rent richting de bal. Zduński is nu in balbezit. Panait rent richting de bal. Panait schiet op doel. Stańczyk bokst de bal weg. Daar is Giardina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giardina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
vola braila - ex-pitestenii 17:0

88e minuut.
Giardina is nu in balbezit. Giardina passt de bal zonder na te denken. Zduński heeft problemen om de bal te vangen. Panait is nu in balbezit. Panait haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vola braila 27%, ex-pitestenii 73%.
vola braila - ex-pitestenii 17:0