Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-09 18:21
  • Bekerwedstrijd: Meci de baraj
  • Stadion: Central
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 9412
F.C Universitatea Craiova Braila_Teem
l2test Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
12% Spel op eigen helft 88%
38 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.1 gemiddelde waardering 21.8
solid Schieten poor
very good Passen poor
average Verdedigen poor


1e minuut.
Malesa onderschept slim de pass. Malesa geeft een lange en hoge pass. Skaliczky is nu in balbezit. Skaliczky draait met de bal, schiet en ... Coroianu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Universitatea Craiova - Braila_Teem 1:0

6e minuut.
Conta rent richting de bal. Conta speelt de bal door. Skaliczky bereikt de bal nog maar net als eerste. Conta bereikt de bal nog maar net als eerste. Conta schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Conta rent richting de bal. Skaliczky bereikt de bal nog maar net als eerste. Skaliczky schiet op doel. Lombrea probeert de bal aan de voet te houden. Coroianu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Universitatea Craiova - Braila_Teem 2:0

16e minuut.
Someşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Marius onderschept slim de pass. Marius probeert naar een medespeler te passen. Skaliczky is nu in balbezit. Skaliczky haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Universitatea Craiova - Braila_Teem 3:0

18e minuut.
Conta bereikt de bal nog maar net als eerste. Coroianu speelt de bal door. Marius kopt de bal weg. Conta bereikt de bal nog maar net als eerste. Conta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Universitatea Craiova - Braila_Teem 4:0

22e minuut.
Inworp. Coroianu met een snelle inworp. Podgorean speelt de bal door. Skaliczky bereikt de bal nog maar net als eerste. Skaliczky schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Podgorean heeft problemen om de bal te vangen. Someşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Podgorean onderschept slim de pass. Podgorean geeft een lange en hoge pass. Skaliczky krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Podgorean kopt de bal weg. Conta is nu in balbezit. Conta passt de bal zonder na te denken. Skaliczky rent richting de bal. Skaliczky draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Marius passt de bal met de wreef. Podgorean controleert de bal met de borst. Podgorean passt de bal zonder na te denken. Conta is nu in balbezit. Conta haalt uit met een fantastische trap. Paal!

33e minuut.
Someşan is nu in balbezit. Podgorean onderschept slim de pass. Podgorean geeft een hoge lob. Klungelig pakt Skaliczky de bal. Skaliczky draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Universitatea Craiova - Braila_Teem 5:0

36e minuut.
Klungelig pakt Marius de bal. Marius met een sublieme pass. Conta heeft problemen om de bal te vangen. Skaliczky is nu in balbezit. Skaliczky schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Universitatea Craiova - Braila_Teem 6:0

38e minuut.
Podgorean met de inworp. Marius is nu in balbezit. Marius met een sublieme pass. Conta is nu in balbezit. Conta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Universitatea Craiova - Braila_Teem 7:0

42e minuut.
Costas rent richting de bal. Costas geeft een hoge lob. Skaliczky kopt de bal weg. Conta rent richting de bal. Conta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Universitatea Craiova - Braila_Teem 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Universitatea Craiova 14%, Braila_Teem 86%.
F.C Universitatea Craiova - Braila_Teem 8:0

46e minuut.
Marius onderschept slim de pass. Marius passt de bal zonder na te denken. Podgorean speelt de bal door. Conta heeft problemen om de bal te vangen. Conta haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Coroianu probeert naar een medespeler te passen. Marius kopt de bal weg. Conta kan de bal niet met de borst controleren. Conta schiet op doel. Coroianu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Lombrea de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Universitatea Craiova - Braila_Teem 9:0

49e minuut.
Skaliczky bereikt de bal nog maar net als eerste. Skaliczky haalt uit met een fantastische trap. Daar is Chiţac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Conta bereikt de bal nog maar net als eerste. Conta schiet op doel. Coroianu bokst de bal weg. Conta is nu in balbezit. Conta haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Piţurcă met een sublieme pass. Docan heeft problemen om de bal te vangen. Skaliczky bereikt de bal nog maar net als eerste. Skaliczky schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Universitatea Craiova - Braila_Teem 10:0

55e minuut.
Coroianu met een harde bal richting middenveld. Daar is Chiţac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marius probeert naar een medespeler te passen. Conta is nu in balbezit. Conta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Universitatea Craiova - Braila_Teem 11:0

58e minuut.
Podgorean heeft problemen om de bal te vangen. Podgorean passt de bal met de wreef. Coroianu met een sublieme pass. Conta is nu in balbezit. Conta haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Caloghiru geeft een hoge lob. Tache controleert de bal met de borst. Podgorean probeert naar een medespeler te passen. Conta bereikt de bal nog maar net als eerste. Conta haalt uit met een fantastische trap. Coroianu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Universitatea Craiova - Braila_Teem 12:0

64e minuut.
Malesa met een snelle inworp. Marius heeft problemen om de bal te vangen. Marius speelt de bal door. Skaliczky bereikt de bal nog maar net als eerste. Skaliczky haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

68e minuut.
Dafinescu heeft problemen om de bal te vangen. Podgorean bereikt de bal nog maar net als eerste. Podgorean geeft de bal voor. Skaliczky krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Universitatea Craiova - Braila_Teem 13:0

70e minuut.
Conta probeert de bal aan de voet te houden. Marius rent richting de bal. Marius geeft een hoge lob. Skaliczky bereikt de bal nog maar net als eerste. Skaliczky draait met de bal, schiet en ... Coroianu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Conta is nu in balbezit. Conta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Universitatea Craiova - Braila_Teem 14:0

74e minuut.
Marius passt de bal in één keer door. Daar is Conta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Conta passt de bal met de wreef. Skaliczky is nu in balbezit. Skaliczky draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Universitatea Craiova - Braila_Teem 15:0

79e minuut.
Dafinescu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Podgorean zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Conta probeert de bal met de borst te controleren. Conta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Podgorean speelt de bal door. Marius heeft problemen om de bal te vangen. Marius passt de bal in één keer door. Conta is nu in balbezit. Conta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Coroianu trapt de bal weg van het doel. Rareşoaica is nu in balbezit. Rareşoaica speelt de bal door. Skaliczky rent richting de bal. Skaliczky schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Podgorean speelt de bal door. Marius is nu in balbezit. Marius speelt de bal door. Klungelig pakt Skaliczky de bal. Skaliczky draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Universitatea Craiova - Braila_Teem 16:0

87e minuut.
Inworp. Rareşoaica zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marius rent richting de bal. Marius haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Lombrea de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Skaliczky bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Universitatea Craiova - Braila_Teem 17:0

89e minuut.
Lombrea rent richting de bal. Conta verovert de bal door een tackle van achteren. Conta passt de bal zonder na te denken. Daar is Skaliczky, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skaliczky draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Universitatea Craiova - Braila_Teem 18:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Universitatea Craiova 11%, Braila_Teem 89%.
F.C Universitatea Craiova - Braila_Teem 18:0