Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kurzan Cassandra FC
442 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
21% Spel op eigen helft 79%
36 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
50.5 gemiddelde waardering 19.6
uitstekend Schieten zwak
uitstekend Passen slecht
goed Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Floruţ verovert de bal door een tackle van achteren. Floruţ probeert naar een medespeler te passen. Tarnawski rent richting de bal. Tarnawski haalt uit met een fantastische trap. Tănăsoaica probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurzan - Cassandra FC 1:0

4e minuut.
Troester probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Floruţ de bal. Tarnawski rent richting de bal. Tarnawski haalt uit met een fantastische trap. Tănăsoaica maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurzan - Cassandra FC 2:0

10e minuut.
Chrząstowski met een sublieme pass. Floruţ heeft problemen om de bal te vangen. Sokk met een sublieme pass. Tarnawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarnawski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Sokk kopt de bal weg. Tarnawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Luca legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tarnawski wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Sokk neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurzan - Cassandra FC 3:0

14e minuut.
Mazin probeert naar een medespeler te passen. Troester bereikt de bal nog maar net als eerste. Troester passt de bal met de wreef. Floruţ is nu in balbezit. Floruţ schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurzan - Cassandra FC 4:0

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Śnieżek met de inworp. Sokk probeert naar een medespeler te passen. Floruţ heeft problemen om de bal te vangen. Floruţ haalt uit met een fantastische trap. Tănăsoaica kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Klungelig pakt Amnar de bal. Mazin rent richting de bal. Mazin probeert naar een medespeler te passen. Chrząstowski rent richting de bal. Chrząstowski geeft een lange en hoge pass. Tănăsoaica kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Miclea is nu in balbezit. Floruţ onderschept slim de pass. Floruţ met een sublieme pass. Tarnawski is nu in balbezit. Tarnawski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tănăsoaica met een harde bal richting middenveld. Sokk kopt de bal weg. Floruţ is nu in balbezit. Floruţ draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Chrząstowski speelt de bal door. Floruţ is nu in balbezit. Floruţ probeert naar een medespeler te passen. Tarnawski rent richting de bal. Tarnawski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurzan - Cassandra FC 5:0

24e minuut.
Tarnawski rent richting de bal. Tarnawski passt de bal zonder na te denken. Sokk met een sublieme pass. Floruţ rent richting de bal. Floruţ haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Tarnawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarnawski geeft een lange en hoge pass. Floruţ rent richting de bal. Floruţ schiet op doel. Tănăsoaica probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurzan - Cassandra FC 6:0

28e minuut.
Amnar is nu in balbezit. Mazin onderschept slim de pass. Mazin probeert naar een medespeler te passen. Tarnawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarnawski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Floruţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Floruţ schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurzan - Cassandra FC 7:0

34e minuut.
Oprică is nu in balbezit. Tarnawski onderschept slim de pass. Floruţ is nu in balbezit. Floruţ schiet op doel. Tănăsoaica werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Tarnawski kopt de bal weg. Sokk is nu in balbezit. Sokk draait met de bal, schiet en ... Tarnawski springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Chrząstowski zal de hoekschop nemen. Floruţ kopt de bal weg. Daar is Sokk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sokk geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kurzan 22%, Cassandra FC 78%.
Kurzan - Cassandra FC 7:0

47e minuut.
Chrząstowski heeft problemen om de bal te vangen. Chrząstowski geeft een hoge lob. Daar is Speriatu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tarnawski is nu in balbezit. Tarnawski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Miclea passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Oprică de bal onder controle te krijgen. Floruţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Floruţ schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurzan - Cassandra FC 8:0

53e minuut.
Chrząstowski verovert de bal door een tackle van achteren. Chrząstowski geeft een hoge lob. Daar is Speriatu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tarnawski is nu in balbezit. Tarnawski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Mazin probeert naar een medespeler te passen. Chrząstowski rent richting de bal. Chrząstowski met een sublieme pass. Tarnawski rent richting de bal. Tarnawski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurzan - Cassandra FC 9:0

56e minuut.
Speriatu rent richting de bal. Speriatu geeft een hoge lob. Chrząstowski kopt de bal weg. Floruţ is nu in balbezit. Floruţ schiet op doel. Tănăsoaica verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Miclea geeft de bal voor. Sollner geeft een hoge lob. Floruţ springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Inworp. Sârgu komt het veld opgelopen. Bejan komt het veld opgelopen. Raţă komt het veld opgelopen. Bolanowski komt het veld opgelopen. Bollermann komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Chrząstowski is nu in balbezit. Chrząstowski probeert naar een medespeler te passen. Raţă met een sublieme pass. Bolanowski rent richting de bal. Bolanowski draait met de bal, schiet en ... Paal! Bollermann rent richting de bal. Bollermann draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Raţă heeft problemen om de bal te vangen. Raţă geeft de bal voor. Bollermann rent richting de bal. Bollermann haalt uit met een fantastische trap. Speriatu probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Oncică met de inworp. Raţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Raţă passt de bal in één keer door. Bollermann rent richting de bal. Bollermann schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Raţă kopt de bal weg. Bollermann heeft problemen om de bal te vangen. Luca bereikt de bal nog maar net als eerste. Bollermann verovert de bal door een tackle van achteren. Bollermann haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurzan - Cassandra FC 10:0

70e minuut.
Troester bereikt de bal nog maar net als eerste. Troester probeert naar een medespeler te passen. Luca probeert naar een medespeler te passen. Bollermann is nu in balbezit. Bollermann schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bolanowski is nu in balbezit. Bolanowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kurzan - Cassandra FC 11:0

75e minuut.
Śnieżek met een sublieme pass. Troester bereikt de bal nog maar net als eerste. Troester geeft een hoge lob. Bolanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolanowski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurzan - Cassandra FC 12:0

80e minuut.
Chrząstowski met een sublieme pass. Bollermann rent richting de bal. Raţă speelt de bal door. Bolanowski is nu in balbezit. Bolanowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurzan - Cassandra FC 13:0

88e minuut.
Raţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Raţă speelt de bal door. Klungelig pakt Bolanowski de bal. Bolanowski draait met de bal, schiet en ... Tănăsoaica maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurzan - Cassandra FC 14:0

89e minuut.
Na een snelle pass probeert Raţă de bal onder controle te krijgen. Troester is nu in balbezit. Troester geeft een hoge lob. Bolanowski springt en kopt de bal. Oprică heeft problemen om de bal te vangen. Tănăsoaica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kurzan 19%, Cassandra FC 81%.
Kurzan - Cassandra FC 14:0