Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
soarici REAL BROSTENI
adrian Tactiek 352
60% Balbezit 40%
14% Spel op eigen helft 86%
52 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.9 gemiddelde waardering 21.6
outstanding Schieten poor
very good Passen poor
adequate Verdedigen weak


3e minuut.
Barbukov met een sublieme pass. Kolodžej rent richting de bal. Kolodžej passt de bal in één keer door. Tchuř rent richting de bal. Tchuř draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
soarici - REAL BROSTENI 1:0

4e minuut.
Noica heeft problemen om de bal te vangen. Tchuř is nu in balbezit. Tchuř passt de bal met de wreef. Tanganga is nu in balbezit. Tanganga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
soarici - REAL BROSTENI 2:0

6e minuut.
Smiorcăilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Halil onderschept slim de pass. Halil speelt de bal door. Tchuř rent richting de bal. Tchuř draait met de bal, schiet en ... Ciora verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tanganga is nu in balbezit. Tanganga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
soarici - REAL BROSTENI 3:0

8e minuut.
Barbukov passt de bal zonder na te denken. Tchuř rent richting de bal. Tanganga rent richting de bal. Tchuř bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchuř haalt uit met een fantastische trap. Ciora probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Halil met een sublieme pass. Gędziorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gędziorowski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tchuř de bal. Tchuř draait met de bal, schiet en ... Ciora verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Toledo probeert naar een medespeler te passen. Tanganga bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Tchuř de bal. Tanganga is nu in balbezit. Tanganga haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Ciora met een harde bal richting middenveld. Kolodžej kopt de bal weg. Tchuř rent richting de bal. Tchuř draait met de bal, schiet en ... Ciora maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
soarici - REAL BROSTENI 4:0

20e minuut.
Halil passt de bal zonder na te denken. Gędziorowski geeft een lange en hoge pass. Tanganga kopt de bal weg. Tchuř bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchuř schiet op doel. Ciora verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tanganga rent richting de bal. Tanganga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
soarici - REAL BROSTENI 5:0

22e minuut.
Klungelig pakt Iftodi de bal. Tchuř rent richting de bal. Tchuř passt de bal zonder na te denken. Tanganga bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanganga schiet op doel. Ciora probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Mâţea onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Halil zal de hoekschop nemen. Tchuř maakt een snoekduik en kopt de bal. Ciora maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
soarici - REAL BROSTENI 6:0

26e minuut.
Kolodžej passt de bal in één keer door. Daar is Tchuř, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tchuř met een sublieme pass. Tanganga bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanganga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Toledo onderschept slim de pass. Halil is nu in balbezit. Halil met een sublieme pass. Tanganga is nu in balbezit. Tanganga haalt uit met een fantastische trap. Ciora verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tchuř rent richting de bal. Tchuř haalt uit met een fantastische trap. Ciora probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
soarici - REAL BROSTENI 7:0

29e minuut.
Tanganga passt de bal zonder na te denken. Barbukov probeert naar een medespeler te passen. Tchuř rent richting de bal. Tchuř schiet op doel. Ciora probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
soarici - REAL BROSTENI 8:0

31e minuut.
Toledo kopt de bal weg. Tchuř bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanganga bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanganga haalt uit met een fantastische trap. Ciora werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
soarici - REAL BROSTENI 9:0

33e minuut.
Barbukov speelt de bal door. Kolodžej met een sublieme pass. Tchuř bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchuř draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
soarici - REAL BROSTENI 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: soarici 17%, REAL BROSTENI 83%.
soarici - REAL BROSTENI 10:0

46e minuut.
Toledo onderschept slim de pass. Toledo speelt de bal door. Tchuř rent richting de bal. Tchuř haalt uit met een fantastische trap. Ciora werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
soarici - REAL BROSTENI 11:0

47e minuut.
Iftodi probeert naar een medespeler te passen. Mulţescu is nu in balbezit. Tanganga verovert de bal door een tackle van achteren. Tanganga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
soarici - REAL BROSTENI 12:0

48e minuut.
Rogoz rent richting de bal. Tchuř verovert de bal door een tackle van achteren. Tchuř passt de bal in één keer door. Tanganga is nu in balbezit. Tanganga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Kolodžej passt de bal zonder na te denken. Mâţea rent richting de bal. Tchuř verovert de bal door een tackle van achteren. Tchuř haalt uit met een fantastische trap. Ciora maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
soarici - REAL BROSTENI 13:0

59e minuut.
Tanganga passt de bal zonder na te denken. Stamatoiu rent richting de bal. Tchuř verovert de bal door een tackle van achteren. Tchuř schiet op doel. Ciora maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
soarici - REAL BROSTENI 14:0

61e minuut.
Kolodžej rent richting de bal. Barbukov probeert naar een medespeler te passen. Kolodžej rent richting de bal. Kolodžej geeft een hoge lob. Tanganga maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Halil speelt de bal door. Klungelig pakt Toledo de bal. Toledo met een sublieme pass. Tanganga rent richting de bal. Tanganga draait met de bal, schiet en ... Paal! Tchuř krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
soarici - REAL BROSTENI 15:0

65e minuut.
Toledo speelt de bal door. Halil heeft problemen om de bal te vangen. Halil speelt de bal door. Tanganga heeft problemen om de bal te vangen. Tanganga schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Toledo rent richting de bal. Toledo geeft de bal voor. Tanganga rent richting de bal. Tanganga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
soarici - REAL BROSTENI 16:0

67e minuut.
Noica probeert naar een medespeler te passen. Toledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Toledo geeft de bal voor. Tanganga bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanganga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
soarici - REAL BROSTENI 17:0

70e minuut.
Halil speelt de bal door. Toledo rent richting de bal. Toledo speelt de bal door. Tchuř is nu in balbezit. Tchuř schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
soarici - REAL BROSTENI 18:0

71e minuut.
Barbukov verovert de bal door een tackle van achteren. Barbukov probeert naar een medespeler te passen. Halil met een sublieme pass. Tchuř is nu in balbezit. Tchuř schiet op doel. De bal raakt de paal. Ciora kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Toledo passt de bal in één keer door. Kolodžej probeert naar een medespeler te passen. Tchuř heeft problemen om de bal te vangen. Tchuř draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
soarici - REAL BROSTENI 19:0

76e minuut.
Noica passt de bal in één keer door. Tchuř rent richting de bal. Tchuř passt de bal in één keer door. Tanganga heeft problemen om de bal te vangen. Tanganga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Barbukov met een sublieme pass. Tchuř is nu in balbezit. Tchuř passt de bal in één keer door. Tanganga bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanganga schiet op doel. Ciora probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Gędziorowski verovert de bal door een tackle van achteren. Gędziorowski passt de bal in één keer door. Barbukov speelt de bal door. Tchuř is nu in balbezit. Tchuř schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Kolodžej rent richting de bal. Kolodžej speelt de bal door. Tchuř bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchuř draait met de bal, schiet en ... Ciora probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
soarici - REAL BROSTENI 20:0

84e minuut.
Daar is Rogoz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tchuř is nu in balbezit. Tanganga rent richting de bal. Tanganga schiet op doel. Ciora maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
soarici - REAL BROSTENI 21:0

86e minuut.
Tanganga onderschept slim de pass. Tanganga geeft een hoge lob. Stamatoiu kopt de bal weg. Tanganga bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanganga schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Halil geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tchuř maakt een snoekduik en kopt de bal. Ciora kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Mâţea trapt de bal weg. Halil rent richting de bal. Halil speelt de bal door. Tchuř bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchuř schiet op doel. Ciora probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: soarici 11%, REAL BROSTENI 89%.
soarici - REAL BROSTENI 21:0