Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Arges 1953 FC Eagles Sibiu
4-3-3 Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
19% Spel op eigen helft 81%
46 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
52.5 gemiddelde waardering 24.4
incredible Schieten weak
very good Passen poor
solid Verdedigen average


1e minuut.
Teterko is nu in balbezit. Teterko passt de bal in één keer door. Daar is Mitroiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teterko bereikt de bal nog maar net als eerste. Teterko geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Daar is Teterko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teterko passt de bal zonder na te denken. Guerrero rent richting de bal. Guerrero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arges 1953 - FC Eagles Sibiu 1:0

6e minuut.
Ufele is nu in balbezit. Răducanu verovert de bal door een tackle van achteren. Răducanu speelt de bal door. Toselli rent richting de bal. Toselli schiet op doel. Dineţ verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Toselli bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Toselli is nu in balbezit. Guerrero is nu in balbezit. Guerrero draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Teterko rent richting de bal. Teterko met een sublieme pass. Toselli speelt de bal door. Hvoynev bereikt de bal nog maar net als eerste. Hvoynev schiet op doel. Dineţ bokst de bal weg.

14e minuut.
Mitáček verovert de bal door een tackle van achteren. Ufele bereikt de bal nog maar net als eerste. Ufele met een sublieme pass. Toselli rent richting de bal. Toselli draait met de bal, schiet en ... Dineţ kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hvoynev bereikt de bal nog maar net als eerste. Hvoynev haalt uit met een fantastische trap. Dineţ probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arges 1953 - FC Eagles Sibiu 2:0

21e minuut.
Klungelig pakt Grecescu de bal. Toselli is nu in balbezit. Toselli speelt de bal door. Daar is Guerrero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guerrero schiet op doel. Dineţ verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Teterko geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Guerrero krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Jaio Gabiola met een sublieme pass. Ufele bereikt de bal nog maar net als eerste. Ufele speelt de bal door. Hvoynev heeft problemen om de bal te vangen. Hvoynev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Dineţ trapt de bal weg van het doel. Teterko kopt de bal weg. Mitroiu probeert naar een medespeler te passen. Toselli bereikt de bal nog maar net als eerste. Toselli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Mitroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitroiu geeft een lange en hoge pass. Ufele kopt de bal weg. Hvoynev bereikt de bal nog maar net als eerste. Hvoynev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Na een snelle pass probeert Jaio Gabiola de bal onder controle te krijgen. Jaio Gabiola passt de bal in één keer door. Teterko probeert naar een medespeler te passen. Hvoynev bereikt de bal nog maar net als eerste. Hvoynev draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Jaio Gabiola kopt de bal weg. Guerrero rent richting de bal. Petre legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Petre krijgt een gele kaart. Guerrero is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Toselli kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arges 1953 - FC Eagles Sibiu 3:0

33e minuut.
Tudorache passt de bal zonder na te denken. Hvoynev is nu in balbezit. Toselli bereikt de bal nog maar net als eerste. Hvoynev rent richting de bal. Hvoynev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Chiappuzzi onderschept slim de pass. Chiappuzzi passt de bal in één keer door. Ufele probeert naar een medespeler te passen. Hvoynev is nu in balbezit. Hvoynev schiet op doel. Dineţ verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arges 1953 - FC Eagles Sibiu 4:0

36e minuut.
Mutu heeft problemen om de bal te vangen. Toselli onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Petre. Petre krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

36e minuut.
Toselli is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jaio Gabiola zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hvoynev maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Răducanu de bal. Toselli rent richting de bal. Toselli haalt uit met een fantastische trap. Dineţ bokst de bal weg. Toselli is nu in balbezit. Toselli haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Răducanu de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arges 1953 - FC Eagles Sibiu 5:0

36e minuut.
Dinescu speelt de bal door. Tudorache met een sublieme pass. Răducanu heeft problemen om de bal te vangen. Hvoynev onderschept slim de pass. Hvoynev schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Guerrero controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Grecescu neemt vlug de vrije trap. Teterko kan de bal niet met de borst controleren. Teterko probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Guerrero rent richting de bal. Guerrero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arges 1953 - FC Eagles Sibiu 6:0

41e minuut.
Klungelig pakt Toselli de bal. Hvoynev is nu in balbezit. Văcăroiu begaat een overtreding. Văcăroiu krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Toselli verovert de bal door een tackle van achteren. Hvoynev is nu in balbezit. Hvoynev passt de bal in één keer door. Guerrero is nu in balbezit. Guerrero haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Arges 1953 21%, FC Eagles Sibiu 79%.
FC Arges 1953 - FC Eagles Sibiu 6:0

49e minuut.
Mutu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Şerbănescu de bal. Teterko bereikt de bal nog maar net als eerste. Teterko geeft een hoge lob. Guerrero maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arges 1953 - FC Eagles Sibiu 7:0

51e minuut.
Guerrero probeert naar een medespeler te passen. Toselli rent richting de bal. Toselli passt de bal zonder na te denken. Hvoynev rent richting de bal. Hvoynev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Răducanu is nu in balbezit. Ufele rent richting de bal. Ufele speelt de bal door. Hvoynev bereikt de bal nog maar net als eerste. Hvoynev schiet op doel. Dineţ bokst de bal weg. Guerrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerrero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arges 1953 - FC Eagles Sibiu 8:0

55e minuut.
Mitáček probeert naar een medespeler te passen. Ufele is nu in balbezit. Ufele passt de bal met de wreef. Guerrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerrero draait met de bal, schiet en ... Dineţ probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Grecescu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ufele met de inworp. Toselli kan de bal niet met de borst controleren. Toselli draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

63e minuut.
Mutu geeft een lange en hoge pass. Mitáček bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitáček geeft de bal voor. Hvoynev is nu in balbezit. Hvoynev geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Guerrero heeft problemen om de bal te vangen. Guerrero haalt uit met een fantastische trap. Dineţ probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arges 1953 - FC Eagles Sibiu 9:0

64e minuut.
Tudorache probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dinescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guerrero rent richting de bal. Guerrero draait met de bal, schiet en ... Dineţ probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arges 1953 - FC Eagles Sibiu 10:0

65e minuut.
Dinescu probeert naar een medespeler te passen. Tudorache is nu in balbezit. Tudorache passt de bal in één keer door. Guerrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerrero haalt uit met een fantastische trap. Dineţ kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Toselli heeft problemen om de bal te vangen. Guerrero rent richting de bal. Guerrero schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Toselli passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ufele de bal. Ufele passt de bal zonder na te denken. Hvoynev bereikt de bal nog maar net als eerste. Hvoynev schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Daar is Jaio Gabiola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teterko is nu in balbezit. Teterko passt de bal in één keer door. Toselli rent richting de bal. Toselli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Daar is Teterko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teterko geeft een lange en hoge pass. Guerrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerrero schiet op doel. Dineţ werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arges 1953 - FC Eagles Sibiu 11:0

77e minuut.
Mutu bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerrero verovert de bal door een tackle van achteren. Toselli rent richting de bal. Guerrero is nu in balbezit. Guerrero schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

81e minuut.
Răducanu is nu in balbezit. Toselli verovert de bal door een tackle van achteren. Hvoynev rent richting de bal. Toselli bereikt de bal nog maar net als eerste. Toselli haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Toselli rent richting de bal. Toselli draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Guerrero is nu in balbezit. Guerrero schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Hvoynev de bal. Hvoynev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arges 1953 - FC Eagles Sibiu 12:0

84e minuut.
Chiappuzzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiappuzzi geeft een lange en hoge pass. Guerrero rent richting de bal. Guerrero draait met de bal, schiet en ... Dineţ maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arges 1953 - FC Eagles Sibiu 13:0

86e minuut.
Văcăroiu is nu in balbezit. Văcăroiu geeft een hoge lob. Guerrero kopt de bal weg. Daar is Toselli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toselli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Toselli met een sublieme pass. Guerrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerrero passt de bal met de wreef. Hvoynev rent richting de bal. Hvoynev schiet op doel. Dineţ verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Guerrero rent richting de bal. Guerrero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arges 1953 - FC Eagles Sibiu 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Arges 1953 18%, FC Eagles Sibiu 82%.
FC Arges 1953 - FC Eagles Sibiu 14:0