Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ultrasii FCSB2000
avansat Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
17% Spel op eigen helft 83%
34 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.1 gemiddelde waardering 19.8
very good Schieten average
good Passen unsatisfactory
average Verdedigen poor


2e minuut.
Zacarías met een sublieme pass. Wenjin heeft problemen om de bal te vangen. Wenjin probeert naar een medespeler te passen. Koranteng is nu in balbezit. Koranteng draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
ultrasii - FCSB2000 1:0

7e minuut.
Pascalin rent richting de bal. Pascalin geeft een hoge lob. Inworp. Romaniuk met een snelle inworp. Klepetko geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Koranteng rent richting de bal. Koranteng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ultrasii - FCSB2000 2:0

7e minuut.
Dobrogeanu passt de bal in één keer door. Zacarías bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobre begaat een overtreding. Dobre krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Koranteng is nu in balbezit. Koranteng speelt de bal door. Wenjin is nu in balbezit. Wenjin schiet op doel. Belodedici werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ultrasii - FCSB2000 3:0

17e minuut.
Petrea geeft de bal voor. Zacarías kopt de bal weg. Koranteng rent richting de bal. Koranteng schiet op doel. Rotariu probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Klungelig pakt Leite de bal. Leite passt de bal met de wreef. Koranteng rent richting de bal. Koranteng draait met de bal, schiet en ... Rotariu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ultrasii - FCSB2000 4:0

20e minuut.
Klungelig pakt Romaniuk de bal. Romaniuk speelt de bal door. Dobrogeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Romaniuk onderschept slim de pass. Romaniuk geeft een hoge lob. Belodedici verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Koranteng maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ultrasii - FCSB2000 5:0

22e minuut.
Romaniuk met een snelle inworp. Klungelig pakt Wenjin de bal. Pascalin legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Wenjin raakt geblesseerd tijdens het duel. Koranteng zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
ultrasii - FCSB2000 6:0

25e minuut.
Çeşnici geeft een hoge lob. Dobre kopt de bal weg. Klungelig pakt Dobrogeanu de bal. Klepetko is nu in balbezit. Klepetko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Leite rent richting de bal. Leite speelt de bal door. Chinţoiu probeert de bal aan de voet te houden. Koranteng is nu in balbezit. Koranteng draait met de bal, schiet en ... Belodedici verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Çeşnici geeft een hoge lob. Daar is Pascalin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Romaniuk probeert naar een medespeler te passen. Koranteng bereikt de bal nog maar net als eerste. Koranteng draait met de bal, schiet en ... Belodedici bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zacarías geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Wenjin krijgt zijn hoofd ertegen. Belodedici kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Koranteng springt en kopt de bal. Belodedici bokst de bal weg. Koranteng is nu in balbezit. Koranteng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ultrasii - FCSB2000 7:0

32e minuut.
Koranteng kopt de bal weg. Petrea heeft problemen om de bal te vangen. Wenjin bereikt de bal nog maar net als eerste. Wenjin schiet op doel. Na een snelle pass probeert Petrea de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
ultrasii - FCSB2000 8:0

33e minuut.
Romaniuk probeert naar een medespeler te passen. Klepetko is nu in balbezit. Klepetko passt de bal met de wreef. Koranteng is nu in balbezit. Koranteng geeft de bal voor. Paal! Daar is Petrea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Czwartek verovert de bal door een tackle van achteren. Czwartek geeft een hoge lob. Wenjin is nu in balbezit. Klepetko bereikt de bal nog maar net als eerste. Klepetko schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Zacarías probeert naar een medespeler te passen. Klepetko is nu in balbezit. Klepetko passt de bal in één keer door. Wenjin bereikt de bal nog maar net als eerste. Wenjin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Çeşnici onderschept slim de pass. Koranteng rent richting de bal. Koranteng speelt de bal door. Wenjin bereikt de bal nog maar net als eerste. Wenjin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ultrasii 12%, FCSB2000 88%.
ultrasii - FCSB2000 8:0

51e minuut.
Simionescu probeert de bal aan de voet te houden. Romaniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Romaniuk geeft een hoge lob. Dobre probeert de bal met de borst te controleren. Çeşnici geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Leite rent richting de bal. Simionescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Leite is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Romaniuk zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Rotariu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wenjin bereikt de bal nog maar net als eerste. Wenjin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ultrasii - FCSB2000 9:0

62e minuut.
Zacarías geeft een hoge lob. Belodedici probeert wanhopig de bal te grijpen. Wenjin rent richting de bal. Petrea legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Wenjin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Koranteng kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
ultrasii - FCSB2000 10:0

69e minuut.
Leite bereikt de bal nog maar net als eerste. Istrate verovert de bal door een tackle van achteren. Istrate probeert naar een medespeler te passen. Wenjin is nu in balbezit. Wenjin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Dobre kopt de bal weg. Çeşnici speelt de bal door. Zacarías probeert naar een medespeler te passen. Koranteng is nu in balbezit. Koranteng schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Coc is nu in balbezit. Çeşnici onderschept slim de pass. Çeşnici probeert naar een medespeler te passen. Koranteng bereikt de bal nog maar net als eerste. Koranteng draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Rotariu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zacarías met de inworp. Koranteng rent richting de bal. Koranteng geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Belodedici trapt de bal weg van het doel. Çeşnici bereikt de bal nog maar net als eerste. Chinţoiu onderschept slim de pass. Istrate bereikt de bal nog maar net als eerste. Istrate draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Belodedici speelt de bal door. Czwartek kopt de bal weg. Klungelig pakt Çeşnici de bal. Çeşnici passt de bal in één keer door. Romaniuk geeft de bal voor. Belodedici probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Koranteng haalt uit met een fantastische trap. Doeltrap. Belodedici trapt de bal weg. Romaniuk rent richting de bal. Romaniuk geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
ultrasii - FCSB2000 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ultrasii 21%, FCSB2000 79%.
ultrasii - FCSB2000 11:0