Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC National Bucuresti Rapidistu 1923
FCNB Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
61% Spel op eigen helft 39%
9 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
38.1 gemiddelde waardering 40.2
good Schieten adequate
average Passen good
average Verdedigen adequate


2e minuut.
Szmatiuk speelt de bal door. Lichański is nu in balbezit. Lichański passt de bal zonder na te denken. Dinçbaş rent richting de bal. Dinçbaş draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Daar is Hinz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Medgyesi rent richting de bal. Medgyesi geeft een hoge lob. Szmatiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmatiuk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Klungelig pakt Medgyesi de bal. Medgyesi probeert naar een medespeler te passen. Lichański probeert naar een medespeler te passen. Dinçbaş is nu in balbezit. Dinçbaş schiet op doel. Žemlička probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Szmatiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmatiuk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC National Bucuresti - Rapidistu 1923 1:0

31e minuut.
Dobranschi probeert naar een medespeler te passen. Medgyesi rent richting de bal. Medgyesi speelt de bal door. Lichański rent richting de bal. Lichański haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Tilincă met een sublieme pass. Halikowski rent richting de bal. Halikowski met een sublieme pass. Lichański is nu in balbezit. Lichański haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Jormakka geeft een hoge lob. Medgyesi probeert de bal aan de voet te houden. Durak is nu in balbezit. Durak draait met de bal, schiet en ... Marius werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC National Bucuresti 57%, Rapidistu 1923 43%.
FC National Bucuresti - Rapidistu 1923 1:0

50e minuut.
Morón kopt de bal weg. Durak rent richting de bal. Durak geeft de bal voor. Şanalır is nu in balbezit. Şanalır haalt uit met een fantastische trap. Marius kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Tilincă probeert naar een medespeler te passen. Dytko bereikt de bal nog maar net als eerste. Morón onderschept slim de pass. Morón draait met de bal, schiet en ... Marius maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC National Bucuresti - Rapidistu 1923 1:1

64e minuut.
Morón speelt de bal door. Durak rent richting de bal. Durak passt de bal zonder na te denken. Tilincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Tilincă draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Klungelig pakt Someşan de bal. Dytko is nu in balbezit. Tilincă schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tilincă krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Szmatiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmatiuk passt de bal met de wreef. Lichański rent richting de bal. Lichański draait met de bal, schiet en ... Žemlička maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC National Bucuresti - Rapidistu 1923 2:1

86e minuut.
Morón passt de bal met de wreef. Durak rent richting de bal. Durak passt de bal met de wreef. Tilincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Tilincă schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Marius trapt de bal weg. Cubała is nu in balbezit. Cubała geeft een lange en hoge pass. Morón bereikt de bal nog maar net als eerste. Morón haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC National Bucuresti 66%, Rapidistu 1923 34%.
FC National Bucuresti - Rapidistu 1923 2:1