Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc.BodVic Fc Blazers City
433:D Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
23% Spel op eigen helft 77%
31 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.5 gemiddelde waardering 16.7
average Schieten weak
good Passen unsatisfactory
average Verdedigen hopeless


1e minuut.
Burlacu passt de bal zonder na te denken. del Oso bereikt de bal nog maar net als eerste. Vâlcu bereikt de bal nog maar net als eerste. del Oso verovert de bal door een tackle van achteren. del Oso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.BodVic - Fc Blazers City 1:0

4e minuut.
Burlacu speelt de bal door. Paglione rent richting de bal. Paglione passt de bal in één keer door. Ipsa rent richting de bal. Ipsa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Afilipoaiei rent richting de bal. Afilipoaiei geeft een lange en hoge pass. Drągowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Drągowski heeft problemen om de bal te vangen. Drągowski geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Burlacu probeert naar een medespeler te passen. del Oso rent richting de bal. Vâlcu bereikt de bal nog maar net als eerste. del Oso onderschept slim de pass. del Oso haalt uit met een fantastische trap. Paal!

12e minuut.
Helvei heeft problemen om de bal te vangen. Paglione bereikt de bal nog maar net als eerste. Paglione probeert naar een medespeler te passen. Ipsa rent richting de bal. Ipsa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.BodVic - Fc Blazers City 2:0

14e minuut.
Vâlcu geeft een lange en hoge pass. Lixandru kopt de bal weg. Burlacu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ipsa de bal. Ipsa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Beştea met een sublieme pass. Klungelig pakt Drągowski de bal. Drągowski passt de bal in één keer door. Ipsa rent richting de bal. Ipsa haalt uit met een fantastische trap. Pîrvulescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Beştea met de inworp. Paglione bereikt de bal nog maar net als eerste. Paglione geeft de bal voor. Ipsa krijgt zijn hoofd ertegen. Pîrvulescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Boţan met een sublieme pass. Bunghitu is nu in balbezit. Paglione probeert naar een medespeler te passen. Ipsa rent richting de bal. Ipsa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Afilipoaiei raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Siboiu komt het veld opgelopen. Beştea met de inworp. Burlacu rent richting de bal. Burlacu met een sublieme pass. Klungelig pakt Ipsa de bal. Ipsa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Beştea met een snelle inworp. Paglione rent richting de bal. Paglione geeft de bal voor. del Oso rent richting de bal. del Oso haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Apostu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Drągowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. del Oso is nu in balbezit. del Oso geeft een lange en hoge pass. Pîrvulescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ipsa rent richting de bal. Ipsa draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Drągowski is nu in balbezit. Drągowski met een sublieme pass. Ipsa heeft problemen om de bal te vangen. Ipsa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.BodVic - Fc Blazers City 3:0

43e minuut.
Dimitrie probeert naar een medespeler te passen. Burlacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Burlacu probeert naar een medespeler te passen. Ipsa is nu in balbezit. Ipsa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.BodVic - Fc Blazers City 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc.BodVic 28%, Fc Blazers City 72%.
Fc.BodVic - Fc Blazers City 4:0

50e minuut.
Vâlcu rent richting de bal. del Oso onderschept slim de pass. del Oso geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ipsa de bal. Ipsa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.BodVic - Fc Blazers City 5:0

55e minuut.
Beştea geeft een lange en hoge pass. del Oso rent richting de bal. Boţan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Boţan krijgt een gele kaart. del Oso wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

56e minuut.
Pîrvulescu trapt de bal weg van het doel. Drągowski speelt de bal door. Biaram heeft problemen om de bal te vangen. Ipsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ipsa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Boţan speelt de bal door. Lixandru rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Drągowski. Drągowski krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Tere rent richting de bal. Dimitrie verovert de bal door een tackle van achteren. Siboiu begaat een overtreding. Siboiu krijgt een gele kaart. Dimitrie is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Burlacu met een snel genomen vrije trap. Ipsa maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pîrvulescu met een harde bal richting middenveld. Burlacu kopt de bal weg. Ipsa is nu in balbezit. Ipsa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Beştea met de inworp. Paglione is nu in balbezit. Paglione geeft een hoge lob. Ipsa rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Paglione geeft een lange en hoge pass. Ciocan heeft problemen om de bal te vangen. Boţan met een sublieme pass. Beştea rent richting de bal. Beştea geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
del Oso rent richting de bal. Boţan rent richting de bal. Boţan passt de bal met de wreef. Ipsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ipsa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc.BodVic 17%, Fc Blazers City 83%.
Fc.BodVic - Fc Blazers City 5:0