Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Visinii FC Viitorul Onesti
4-3-3 up Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
29% Spel op eigen helft 71%
34 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
38.3 gemiddelde waardering 16.5
very good Schieten poor
average Passen poor
adequate Verdedigen poor


7e minuut.
Iğdırlıoğlu speelt de bal door. Stypuła rent richting de bal. Bărzoi begaat een overtreding. Bărzoi krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Stegienka kopt de bal weg. Batinelli geeft een lange en hoge pass. Stypuła heeft problemen om de bal te vangen. Obara is nu in balbezit. Obara draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sterescu trapt de bal weg. Parejas kopt de bal weg. Obara bereikt de bal nog maar net als eerste. Obara schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Frusina is nu in balbezit. Iğdırlıoğlu rent richting de bal. Iğdırlıoğlu passt de bal in één keer door. Obara is nu in balbezit. Obara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Visinii - FC Viitorul Onesti 1:0

20e minuut.
Taillandier met een sublieme pass. Parejas bereikt de bal nog maar net als eerste. Čolović speelt de bal door. Obara is nu in balbezit. Obara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Visinii - FC Viitorul Onesti 2:0

21e minuut.
Frusina speelt de bal door. Burduşel heeft problemen om de bal te vangen. Obara is nu in balbezit. Obara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Visinii - FC Viitorul Onesti 3:0

27e minuut.
Taillandier onderschept slim de pass. Taillandier geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Talpăiute de bal. Obara rent richting de bal. Obara draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sterescu met een harde bal richting middenveld. Batinelli kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Obara de bal onder controle te krijgen. Obara schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Čolović bereikt de bal nog maar net als eerste. Čolović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Obara kopt de bal weg. Cârstoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cârstoiu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Čolović de bal. Čolović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Diaconu trapt de bal weg. Iğdırlıoğlu kopt de bal weg. Bărzoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Stypuła verovert de bal door een tackle van achteren. Stypuła haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Visinii - FC Viitorul Onesti 4:0

39e minuut.
Pufleanu rent richting de bal. Čolović verovert de bal door een tackle van achteren. Čolović passt de bal in één keer door. Obara bereikt de bal nog maar net als eerste. Obara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Visinii - FC Viitorul Onesti 5:0

44e minuut.
Cârstoiu met een harde bal richting middenveld. Iğdırlıoğlu is nu in balbezit. Iğdırlıoğlu passt de bal in één keer door. Obara rent richting de bal. Obara haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Visinii 31%, FC Viitorul Onesti 69%.
Visinii - FC Viitorul Onesti 5:0

46e minuut.
Niño komt het veld opgelopen. Flaks komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Iğdırlıoğlu passt de bal met de wreef. Flaks geeft een lange en hoge pass. Daar is Čolović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obara is nu in balbezit. Obara schiet op doel. Sterescu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Visinii - FC Viitorul Onesti 6:0

52e minuut.
Bărzoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Stypuła rent richting de bal. Bărzoi begaat een overtreding. Bărzoi krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Stypuła raakt geblesseerd tijdens het duel. Niño zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Čolović de bal. Obara bereikt de bal nog maar net als eerste. Obara haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Stypuła passt de bal in één keer door. Talpăiute is nu in balbezit. Talpăiute passt de bal in één keer door. Čolović probeert de bal aan de voet te houden. Čolović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Niño met een snelle inworp. Čolović is nu in balbezit. Čolović passt de bal in één keer door. Obara bereikt de bal nog maar net als eerste. Obara schiet op doel. Sterescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Stegienka passt de bal in één keer door. Biaye rent richting de bal. Biaye geeft de bal voor. Obara bereikt de bal nog maar net als eerste. Obara haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cârstoiu heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Burduşel heeft problemen om de bal te vangen. Dudryk geeft een lange en hoge pass. Stypuła kopt de bal weg. Obara rent richting de bal. Obara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Visinii - FC Viitorul Onesti 7:0

81e minuut.
Stypuła geeft een lange en hoge pass. Niño is nu in balbezit. Niño geeft een hoge lob. Stypuła rent richting de bal. Stypuła haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Stypuła is nu in balbezit. Stypuła passt de bal in één keer door. Obara is nu in balbezit. Obara draait met de bal, schiet en ... Sterescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Visinii - FC Viitorul Onesti 8:0

88e minuut.
Niño met een sublieme pass. Diaconu bereikt de bal nog maar net als eerste. Obara verovert de bal door een tackle van achteren. Obara draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Sterescu met een harde bal richting middenveld. Flaks is nu in balbezit. Flaks probeert naar een medespeler te passen. Stypuła rent richting de bal. Stypuła schiet op doel. Paal! Čolović rent richting de bal. Čolović haalt uit met een fantastische trap. Cârstoiu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Visinii - FC Viitorul Onesti 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Visinii 28%, FC Viitorul Onesti 72%.
Visinii - FC Viitorul Onesti 9:0