Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
☼ Dinamo Ingiae ♥ Real Marteam
n° 48 Tactiek Real Wings dx
48% Balbezit 52%
44% Spel op eigen helft 56%
14 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
65.3 gemiddelde waardering 62.8
formidabel Schieten zeer goed
uitstekend Passen uitstekend
formidabel Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Buselli bereikt de bal nog maar net als eerste. Radišić onderschept slim de pass. Radišić probeert naar een medespeler te passen. Ślesiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślesiński schiet op doel. Oláh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Zinčák bereikt de bal nog maar net als eerste. Zinčák geeft een hoge lob. Böse heeft problemen om de bal te vangen. Ślesiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślesiński schiet op doel. Oláh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Alvær probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Radišić de bal. Ślesiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślesiński draait met de bal, schiet en ... Oláh werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

19e minuut.
Mincă speelt de bal door. Coronel rent richting de bal. Coronel geeft de bal voor. Mendès is nu in balbezit. Mendès draait met de bal, schiet en ... Mussi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Zinčák zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Leppälä is nu in balbezit. Leppälä geeft een lange en hoge pass. Radišić is nu in balbezit. Radišić schiet op doel. Oláh bokst de bal weg.

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gugu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mincă geeft de bal voor. Mendès krijgt zijn hoofd ertegen. Mussi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Mavi rent richting de bal. Mendès bereikt de bal nog maar net als eerste. Hergan verovert de bal door een tackle van achteren. Mavi is nu in balbezit. Mavi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Radišić passt de bal in één keer door. Daar is Engelen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Engelen passt de bal zonder na te denken. Ślesiński rent richting de bal. Ślesiński haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Oláh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ☼ Dinamo Ingiae ♥ 46%, Real Marteam 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
☼ Dinamo Ingiae ♥ - Real Marteam 0:0

54e minuut.
Radišić kopt de bal weg. Tsatalbasidis verovert de bal door een tackle van achteren. Zinčák controleert de bal met de borst. Zinčák geeft een lange en hoge pass. Radišić springt en kopt de bal. Oláh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Ślesiński controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Tuunainen komt het veld opgelopen. Taufer komt het veld opgelopen. Jae-Jin komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Tuunainen met een snelle inworp. Coronel bereikt de bal nog maar net als eerste. Coronel geeft een hoge lob. Mendès springt en kopt de bal. Mussi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
☼ Dinamo Ingiae ♥ - Real Marteam 0:1

66e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Radišić stond buitenspel. Udvaros komt het veld opgelopen.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carau komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Carau met een sublieme pass. Zinčák bereikt de bal nog maar net als eerste. Zinčák passt de bal in één keer door. Udvaros rent richting de bal. Udvaros schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Coronel is nu in balbezit. Tywralski begaat een overtreding. Coronel is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Coronel zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tuunainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuunainen geeft een hoge lob. Mendès maakt een snoekduik en kopt de bal. Mussi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
☼ Dinamo Ingiae ♥ - Real Marteam 0:2

78e minuut.
Doeltrap. Mussi met een harde bal richting middenveld. Zinčák speelt de bal door. Ślesiński rent richting de bal. Ślesiński haalt uit met een fantastische trap. Oláh bokst de bal weg. Inworp. Cellier komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Cellier geeft een lange en hoge pass. Taufer rent richting de bal. Taufer speelt de bal door. Zinčák geeft de bal voor. Udvaros maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Udvaros stond buitenspel. Pezzuti komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Buselli geeft een lange en hoge pass. Tywralski speelt de bal door. Zinčák probeert naar een medespeler te passen. Pezzuti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pezzuti draait met de bal, schiet en ... Oláh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ☼ Dinamo Ingiae ♥ 43%, Real Marteam 57%.
☼ Dinamo Ingiae ♥ - Real Marteam 0:2