Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Elfi delle Dolomiti Real Santuracchio
Bondon 532 NEW Tactiek elfi_umbri
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 3
58.5 gemiddelde waardering 63.5
solide Schieten formidabel
uitstekend Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen formidabel


2e minuut.
Musialik geeft de bal voor. Aliling bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tibúrcio. Tibúrcio krijgt een gele kaart.

7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Małkiewicz met de inworp. Vigano speelt de bal door. Høst geeft een lange en hoge pass. Girgentini springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Vigano rent richting de bal. Vigano passt de bal in één keer door. Girgentini rent richting de bal. Girgentini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Elfi delle Dolomiti - Real Santuracchio 0:1

36e minuut.
Miodek met de inworp. Małkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Małkiewicz passt de bal in één keer door. Miodek geeft een hoge lob. Girgentini krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elfi delle Dolomiti 56%, Real Santuracchio 44%.
Elfi delle Dolomiti - Real Santuracchio 0:1

49e minuut.
Aliling rent richting de bal. Aliling geeft de bal voor. Klungelig pakt Ayude de bal. Dekker is nu in balbezit. Dekker schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Miodek met een snelle inworp. Dekker is nu in balbezit. Dekker passt de bal zonder na te denken. Kobliha rent richting de bal. Kobliha haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sperlecchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sperlecchi geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Inworp. Cetlawa komt het veld opgelopen.

66e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Sallustio stond buitenspel. Iwanecki komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Mantega rent richting de bal. Mantega passt de bal met de wreef. Vigano is nu in balbezit. Vigano geeft een hoge lob. Sallustio maakt een snoekduik en kopt de bal. Azmaner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Iwanecki rent richting de bal. Iwanecki schiet op doel. Azmaner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elfi delle Dolomiti - Real Santuracchio 0:2

71e minuut.
Miodek geeft een lange en hoge pass. Sallustio heeft problemen om de bal te vangen. Iwanecki is nu in balbezit. Iwanecki haalt uit met een fantastische trap. Azmaner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elfi delle Dolomiti - Real Santuracchio 0:3

89e minuut.
Miodek bereikt de bal nog maar net als eerste. Miodek passt de bal met de wreef. Dekker geeft een lange en hoge pass. Kobliha is nu in balbezit. Kobliha haalt uit met een fantastische trap. Nowosielski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elfi delle Dolomiti 53%, Real Santuracchio 47%.
Elfi delle Dolomiti - Real Santuracchio 0:3