Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RANGERS Prato Kyteler
only training Tactiek Anelli
54% Balbezit 46%
45% Spel op eigen helft 55%
17 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
9 Buitenspel 3
58.4 gemiddelde waardering 62.2
uitmuntend Schieten uitstekend
solide Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Burdin speelt de bal door. Wojtaszek is nu in balbezit. Wojtaszek geeft een lange en hoge pass. Snitko rent richting de bal. Snitko haalt uit met een fantastische trap. Baghici kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Rachtálek geeft de bal voor. Maresca bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Solans ... Strafschop! Solans is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Maresca is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Maresca neemt de penalty, wat een uithaal! Baghici maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RANGERS Prato - Kyteler 1:0

5e minuut.
Brizuela onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Wojtaszek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Maresca krijgt zijn hoofd ertegen. Baghici werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RANGERS Prato - Kyteler 2:0

13e minuut.
Bulis kopt de bal weg. Weijl rent richting de bal. Weijl geeft een lange en hoge pass. Karyś bereikt de bal nog maar net als eerste. Karyś schiet op doel. Baghici kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Karyś met een sublieme pass. Kuchar verovert de bal door een tackle van achteren. Maresca rent richting de bal. Maresca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RANGERS Prato - Kyteler 3:0

21e minuut.
Xiaoli rent richting de bal. Rachtálek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Xiaoli is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Xiaoli neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
RANGERS Prato - Kyteler 3:1

26e minuut.
Dolibowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolibowski probeert naar een medespeler te passen. Leopardo probeert naar een medespeler te passen. Xiaoli rent richting de bal. Xiaoli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Xiaoli passt de bal met de wreef. Preto rent richting de bal. Preto passt de bal met de wreef. Xiaoli rent richting de bal. Xiaoli draait met de bal, schiet en ... Tugnolo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Maresca bereikt de bal nog maar net als eerste. Maresca passt de bal zonder na te denken. Snitko rent richting de bal. Snitko haalt uit met een fantastische trap. Baghici werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RANGERS Prato - Kyteler 4:1

37e minuut.
Mazurek probeert naar een medespeler te passen. Burdin probeert naar een medespeler te passen. Wojtaszek is nu in balbezit. Wojtaszek geeft de bal voor. Snitko maakt een snoekduik en kopt de bal. Baghici kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kuchar rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Rachtálek verovert de bal door een tackle van achteren. Rachtálek geeft de bal voor. Karyś kopt de bal weg. Snitko bereikt de bal nog maar net als eerste. Snitko draait met de bal, schiet en ... Baghici kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Maresca is nu in balbezit. Maresca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RANGERS Prato - Kyteler 5:1

42e minuut.
Rachtálek geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mazurek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dolibowski rent richting de bal. Dolibowski geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RANGERS Prato 45%, Kyteler 55%.
RANGERS Prato - Kyteler 5:1

50e minuut.
Kuchar geeft een hoge lob. Xiaoli controleert de bal met de borst. Wojtaszek rent richting de bal. Wojtaszek geeft de bal voor. Maresca maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Brizuela onderschept slim de pass. Brizuela geeft een lange en hoge pass. Inworp. Wojtaszek met een snelle inworp. Burdin geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Burdin kopt de bal weg. Wojtaszek speelt de bal door. Maresca rent richting de bal. Maresca haalt uit met een fantastische trap. Baghici maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Doeltrap. Baghici met een harde bal richting middenveld. Wojtaszek kopt de bal weg. Burdin geeft een lange en hoge pass. Maresca krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Mazurek kopt de bal weg. Leopardo met een sublieme pass. Bekr verovert de bal door een tackle van achteren. Preto is nu in balbezit. Preto schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Xiaoli kopt de bal weg. Burdin speelt de bal door. Weijl heeft problemen om de bal te vangen. Weijl geeft de bal voor. Maresca krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Xiaoli kopt de bal weg. Preto rent richting de bal. Bekr begaat een overtreding. Bekr krijgt een gele kaart.

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mazurek met een snelle inworp. Dolibowski rent richting de bal. Dolibowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RANGERS Prato - Kyteler 5:2

85e minuut.
Weijl passt de bal met de wreef. Karyś bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Baharuddin zijn tegenspeler op de grond. Baharuddin krijgt een gele kaart.

88e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Maresca stond buitenspel. Brizuela neemt vlug de vrije trap. Eminescu rent richting de bal. Dolibowski rent richting de bal. Dolibowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RANGERS Prato 45%, Kyteler 55%.
RANGERS Prato - Kyteler 5:2