Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BALLA COI LUPI Vitalba Team
1@ Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
14% Spel op eigen helft 86%
43 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.7 gemiddelde waardering 19.5
formidabel Schieten waardeloos
redelijk Passen slecht
goed Verdedigen slecht


1e minuut.
Daar is Drappo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drappo passt de bal zonder na te denken. Matto bereikt de bal nog maar net als eerste. Yozgatlı verovert de bal door een tackle van achteren. Yozgatlı draait met de bal, schiet en ... Cester verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Calafate bereikt de bal nog maar net als eerste. Calafate passt de bal zonder na te denken. Drappo is nu in balbezit. Yozgatlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Yozgatlı schiet op doel. Cester probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
BALLA COI LUPI - Vitalba Team 1:0

6e minuut.
Kocisz verovert de bal door een tackle van achteren. Kocisz passt de bal zonder na te denken. Yozgatlı rent richting de bal. Yozgatlı haalt uit met een fantastische trap. Cester maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BALLA COI LUPI - Vitalba Team 2:0

7e minuut.
Yozgatlı verovert de bal door een tackle van achteren. Kocisz is nu in balbezit. Yozgatlı rent richting de bal. Yozgatlı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BALLA COI LUPI - Vitalba Team 3:0

9e minuut.
Andreazza passt de bal met de wreef. Demli bereikt de bal nog maar net als eerste. Demli geeft de bal voor. Yozgatlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Yozgatlı schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Durmuş onderschept slim de pass. Drappo rent richting de bal. Matto legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Matto krijgt een gele kaart. Drappo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Yozgatlı kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Cester bokst de bal weg. Yozgatlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Yozgatlı draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
BALLA COI LUPI - Vitalba Team 4:0

15e minuut.
bin Meri bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Meri passt de bal met de wreef. Campolunghi heeft problemen om de bal te vangen. Yozgatlı is nu in balbezit. Yozgatlı haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
bin Meri kopt de bal weg. Kocisz rent richting de bal. Kocisz geeft een hoge lob. Yozgatlı rent richting de bal. Yozgatlı draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Matto geeft een hoge lob. Donatelli rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van bin Meri. bin Meri krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Yozgatlı is nu in balbezit. Daar is Drappo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yozgatlı is nu in balbezit. Yozgatlı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BALLA COI LUPI - Vitalba Team 5:0

23e minuut.
Demli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Durmuş geeft een hoge lob. Kocisz is nu in balbezit. Kocisz haalt uit met een fantastische trap. Cester werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BALLA COI LUPI - Vitalba Team 6:0

25e minuut.
Cester met een harde bal richting middenveld. bin Meri speelt de bal door. Yozgatlı is nu in balbezit. Yozgatlı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BALLA COI LUPI - Vitalba Team 7:0

28e minuut.
Yozgatlı haalt uit met een fantastische trap. Matto probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Durmuş neemt de hoekschop. Kocisz springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BALLA COI LUPI - Vitalba Team 8:0

29e minuut.
Scarpa bereikt de bal nog maar net als eerste. Drappo onderschept slim de pass. Melchiorri begaat een overtreding. Melchiorri krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Durmuş passt de bal in één keer door. Drappo heeft problemen om de bal te vangen. Matto speelt de bal door. Demli is nu in balbezit. Demli geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Yozgatlı kopt de bal weg. Klungelig pakt Matto de bal. Drappo bereikt de bal nog maar net als eerste. Drappo draait met de bal, schiet en ... Cester maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BALLA COI LUPI - Vitalba Team 9:0

39e minuut.
Melchiorri bereikt de bal nog maar net als eerste. Drappo onderschept slim de pass. Drappo geeft de bal voor. Kocisz is nu in balbezit. Kocisz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal! Cester probeert naar een medespeler te passen. bin Meri kopt de bal weg. Kocisz rent richting de bal. Kocisz schiet op doel. Cester werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
BALLA COI LUPI - Vitalba Team 10:0

43e minuut.
Sannella passt de bal in één keer door. Kocisz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Drappo is nu in balbezit. Drappo schiet op doel. Cester maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BALLA COI LUPI - Vitalba Team 11:0

44e minuut.
Daar is Scanzani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drappo bereikt de bal nog maar net als eerste. Drappo passt de bal in één keer door. Yozgatlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Yozgatlı draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BALLA COI LUPI 16%, Vitalba Team 84%.
BALLA COI LUPI - Vitalba Team 11:0

47e minuut.
bin Meri met een snelle inworp. Demli is nu in balbezit. Demli passt de bal in één keer door. Kocisz is nu in balbezit. Kocisz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

48e minuut.
Scarpa kopt de bal weg. Bluzmanas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bluzmanas passt de bal zonder na te denken. Kocisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocisz draait met de bal, schiet en ... Cester verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Yozgatlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Yozgatlı schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Campolunghi geeft de bal voor. Demli is nu in balbezit. Demli passt de bal zonder na te denken. Yozgatlı is nu in balbezit. Yozgatlı haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Demli verovert de bal door een tackle van achteren. Demli met een sublieme pass. Yozgatlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Yozgatlı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yozgatlı schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Durmuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Durmuş passt de bal zonder na te denken. Drappo bereikt de bal nog maar net als eerste. Drappo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BALLA COI LUPI - Vitalba Team 12:0

55e minuut.
Doeltrap. Cester trapt de bal weg van het doel. bin Meri kopt de bal weg. Yozgatlı is nu in balbezit. Yozgatlı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BALLA COI LUPI - Vitalba Team 13:0

62e minuut.
Cester trapt de bal weg. bin Meri kopt de bal weg. Campolunghi heeft problemen om de bal te vangen. Yozgatlı rent richting de bal. Yozgatlı haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Sannella probeert de bal aan de voet te houden. Melchiorri kopt de bal weg. Klungelig pakt Demli de bal. Yozgatlı rent richting de bal. Yozgatlı haalt uit met een fantastische trap. Cester verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Melchiorri bereikt de bal nog maar net als eerste. Demli onderschept slim de pass. Demli met een sublieme pass. Yozgatlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Yozgatlı draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Yozgatlı onderschept slim de pass. Yozgatlı passt de bal in één keer door. Drappo rent richting de bal. Drappo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BALLA COI LUPI - Vitalba Team 14:0

71e minuut.
bin Meri probeert naar een medespeler te passen. Kocisz rent richting de bal. Kocisz geeft een hoge lob. Yozgatlı rent richting de bal. Yozgatlı schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Matto is nu in balbezit. Matto geeft een hoge lob. Apostolov kopt de bal weg. Drappo is nu in balbezit. Drappo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Klungelig pakt Drappo de bal. Andreazza rent richting de bal. Drappo onderschept slim de pass. Drappo schiet op doel. Cester werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Lopardo is nu in balbezit. Yozgatlı verovert de bal door een tackle van achteren. Yozgatlı geeft een lange en hoge pass. Drappo rent richting de bal. Durmuş geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
bin Meri probeert naar een medespeler te passen. Kocisz is nu in balbezit. Kocisz passt de bal met de wreef. Yozgatlı rent richting de bal. Yozgatlı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BALLA COI LUPI - Vitalba Team 15:0

86e minuut.
Drappo heeft problemen om de bal te vangen. Drappo passt de bal met de wreef. Yozgatlı is nu in balbezit. Yozgatlı draait met de bal, schiet en ... Cester werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BALLA COI LUPI - Vitalba Team 16:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BALLA COI LUPI 12%, Vitalba Team 88%.
BALLA COI LUPI - Vitalba Team 16:0