Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
andreac Frecce Deprorevoli
andreacB3r Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
12% Spel op eigen helft 88%
27 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.4 gemiddelde waardering 20.4
good Schieten weak
excellent Passen hopeless
adequate Verdedigen poor


6e minuut.
Wagemakers rent richting de bal. Wagemakers geeft de bal voor. Priente rent richting de bal. Priente haalt uit met een fantastische trap. Crescenzio werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Wagemakers kopt de bal weg. Daar is Scappino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kumpula speelt de bal door. Wagemakers geeft een hoge lob. Priente maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Zgutczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Kacela rent richting de bal. Kacela passt de bal zonder na te denken. Priente is nu in balbezit. Priente schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Kacela geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Burbello de bal. Priente verovert de bal door een tackle van achteren. Priente schiet op doel. Crescenzio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
andreac - Frecce Deprorevoli 1:0

15e minuut.
Arancio is nu in balbezit. Kumpula verovert de bal door een tackle van achteren. Kumpula speelt de bal door. Priente is nu in balbezit. Priente haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Klungelig pakt Bazzani de bal. Kacela onderschept slim de pass. Kacela passt de bal in één keer door. Priente bereikt de bal nog maar net als eerste. Priente draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Zgutczyński onderschept slim de pass. Zgutczyński passt de bal met de wreef. Wagemakers speelt de bal door. Priente rent richting de bal. Priente haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
D`Amone verovert de bal door een tackle van achteren. D`Amone passt de bal zonder na te denken. Kacela speelt de bal door. Priente rent richting de bal. Priente draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Arancio probeert de bal met de borst te controleren. Inworp. D`Amone met een snelle inworp. Kacela bereikt de bal nog maar net als eerste. Kacela geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Priente rent richting de bal. Priente haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
andreac - Frecce Deprorevoli 2:0

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kacela met een snelle inworp. Zgutczyński probeert naar een medespeler te passen. Priente is nu in balbezit. Priente haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Wagemakers geeft de bal voor. Arbucci probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Secondo de bal. Priente rent richting de bal. Priente haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
andreac - Frecce Deprorevoli 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: andreac 15%, Frecce Deprorevoli 85%.
andreac - Frecce Deprorevoli 3:0

54e minuut.
Secondo met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Scappino de bal. Kumpula kopt de bal weg. Priente is nu in balbezit. Priente schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Na een snelle pass probeert Priente de bal onder controle te krijgen. Zgutczyński is nu in balbezit. Zgutczyński passt de bal in één keer door. Kumpula rent richting de bal. Kumpula geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Crescenzio trapt de bal weg van het doel. Kumpula controleert de bal met de borst. Kumpula probeert naar een medespeler te passen. Priente bereikt de bal nog maar net als eerste. Priente schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Kacela kopt de bal weg. Zgutczyński is nu in balbezit. Zgutczyński passt de bal zonder na te denken. Kacela heeft problemen om de bal te vangen. Kacela geeft een lange en hoge pass. Crescenzio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Kumpula is nu in balbezit. Kumpula speelt de bal door. Wagemakers heeft problemen om de bal te vangen. Wagemakers geeft de bal voor. Priente springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Kumpula heeft problemen om de bal te vangen. Kumpula speelt de bal door. Priente bereikt de bal nog maar net als eerste. Priente haalt uit met een fantastische trap. Crescenzio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
andreac - Frecce Deprorevoli 4:0

70e minuut.
Arancio is nu in balbezit. Wagemakers verovert de bal door een tackle van achteren. Wagemakers passt de bal in één keer door. Priente is nu in balbezit. Priente schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
andreac - Frecce Deprorevoli 5:0

71e minuut.
Daar is Scappino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gaggiano is nu in balbezit. Priente tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Priente krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Secondo met een harde bal richting middenveld. Kumpula heeft problemen om de bal te vangen. Kumpula speelt de bal door. Daar is Priente, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Priente haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
andreac - Frecce Deprorevoli 6:0

83e minuut.
Burbello geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wagemakers met een snelle inworp. Kumpula probeert de bal met de borst te controleren. Kumpula geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Inworp. Wagemakers met de inworp. Kumpula met een sublieme pass. Zgutczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgutczyński geeft de bal voor. Crescenzio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: andreac 9%, Frecce Deprorevoli 91%.
andreac - Frecce Deprorevoli 6:0