Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GGAllin Officina del Gusto
cannone 3 att Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
19% Spel op eigen helft 81%
47 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
54.7 gemiddelde waardering 17.4
uitmuntend Schieten slecht
goed Passen waardeloos
goed Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Laihinen is nu in balbezit. Laihinen probeert naar een medespeler te passen. Munerati bereikt de bal nog maar net als eerste. Munerati haalt uit met een fantastische trap. Taffarel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GGAllin - Officina del Gusto 1:0

4e minuut.
Zucchi verovert de bal door een tackle van achteren. Zucchi geeft een hoge lob. Laihinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Munerati bereikt de bal nog maar net als eerste. Munerati schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Di Sabato krijgt zijn hoofd ertegen. Taffarel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Zucchi probeert naar een medespeler te passen. Patterson probeert naar een medespeler te passen. Daar is Laihinen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Munerati is nu in balbezit. Munerati draait met de bal, schiet en ... Taffarel bokst de bal weg. Di Sabato bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Sabato haalt uit met een fantastische trap. Taffarel bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
GGAllin - Officina del Gusto 2:0

7e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Taffarel niet meer kan verder spelen. Vaghetti komt het veld opgelopen.

9e minuut.
Klungelig pakt Di Sabato de bal. Munerati rent richting de bal. Di Sabato is nu in balbezit. Laihinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Laihinen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GGAllin - Officina del Gusto 3:0

10e minuut.
Di Sabato rent richting de bal. Munerati rent richting de bal. Munerati passt de bal zonder na te denken. Laihinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Laihinen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GGAllin - Officina del Gusto 4:0

12e minuut.
Zucchi met een snelle inworp. Patterson rent richting de bal. Patterson passt de bal met de wreef. Munerati rent richting de bal. Munerati schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Laihinen heeft problemen om de bal te vangen. Munerati is nu in balbezit. Munerati passt de bal in één keer door. Di Sabato is nu in balbezit. Di Sabato draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Di Sabato haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Denni de bal onder controle te krijgen. Di Sabato bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Sabato geeft de bal voor. Munerati maakt een snoekduik en kopt de bal. Vaghetti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Munerati bereikt de bal nog maar net als eerste. Munerati schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GGAllin - Officina del Gusto 5:0

20e minuut.
Patterson geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Abatantuono de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Strömgren neemt de hoekschop. Laihinen krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Di Sabato de bal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Gros passt de bal met de wreef. Patterson heeft problemen om de bal te vangen. Patterson probeert naar een medespeler te passen. Daar is Di Sabato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Di Sabato schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Toninelli de bal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Strömgren passt de bal in één keer door. Daar is Patterson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Patterson speelt de bal door. Munerati rent richting de bal. Munerati haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GGAllin - Officina del Gusto 6:0

25e minuut.
Patterson passt de bal in één keer door. Strömgren rent richting de bal. Strömgren speelt de bal door. Di Sabato bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Sabato schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Strömgren bereikt de bal nog maar net als eerste. Strömgren speelt de bal door. Di Sabato is nu in balbezit. Di Sabato haalt uit met een fantastische trap. Vaghetti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GGAllin - Officina del Gusto 7:0

27e minuut.
Daar is Pugni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pugni passt de bal zonder na te denken. Alloisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Munerati onderschept slim de pass. Munerati geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vaghetti probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Patterson met de inworp. Strömgren geeft een hoge lob. Vaghetti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Patterson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Strömgren rent richting de bal. Strömgren geeft een lange en hoge pass. Munerati springt en kopt de bal. Vaghetti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Di Sabato rent richting de bal. Di Sabato haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GGAllin - Officina del Gusto 8:0

37e minuut.
Di Sabato is nu in balbezit. Munerati bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Sabato is nu in balbezit. Munerati bereikt de bal nog maar net als eerste. Munerati haalt uit met een fantastische trap. Vaghetti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Ferracuti kopt de bal weg. Slak is nu in balbezit. Slak passt de bal zonder na te denken. Laihinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Laihinen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GGAllin - Officina del Gusto 9:0

41e minuut.
Strömgren passt de bal zonder na te denken. Gros bereikt de bal nog maar net als eerste. Gros geeft een lange en hoge pass. Laihinen rent richting de bal. Laihinen draait met de bal, schiet en ... Vaghetti bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
GGAllin - Officina del Gusto 10:0

42e minuut.
Raia is nu in balbezit. Raia geeft een lange en hoge pass. Strömgren kopt de bal weg. Munerati rent richting de bal. Munerati haalt uit met een fantastische trap. Vaghetti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Di Sabato bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Sabato schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GGAllin - Officina del Gusto 11:0

43e minuut.
Gros is nu in balbezit. Gros passt de bal in één keer door. Patterson speelt de bal door. Laihinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Laihinen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GGAllin 22%, Officina del Gusto 78%.
GGAllin - Officina del Gusto 11:0

53e minuut.
Ferracuti rent richting de bal. Patterson verovert de bal door een tackle van achteren. Patterson met een sublieme pass. Laihinen is nu in balbezit. Laihinen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GGAllin - Officina del Gusto 12:0

54e minuut.
Biscardi geeft een lange en hoge pass. Laihinen speelt de bal door. Munerati bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Sabato is nu in balbezit. Di Sabato haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GGAllin - Officina del Gusto 13:0

58e minuut.
Di Sabato bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Sabato geeft de bal voor. Daar is Ferracuti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Patterson is nu in balbezit. Patterson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Gros geeft een hoge lob. Laihinen kopt de bal weg. Di Sabato rent richting de bal. Munerati rent richting de bal. Munerati schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GGAllin - Officina del Gusto 14:0

60e minuut.
Vaghetti met een sublieme pass. Inworp. Patterson met de inworp. Strömgren rent richting de bal. Strömgren geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
GGAllin - Officina del Gusto 15:0

62e minuut.
Di Sabato verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Strömgren de bal. Strömgren passt de bal zonder na te denken. Munerati rent richting de bal. Munerati haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
GGAllin - Officina del Gusto 16:0

63e minuut.
Pugni rent richting de bal. Patterson met een sublieme pass. Biscardi heeft problemen om de bal te vangen. Di Sabato verovert de bal door een tackle van achteren. Di Sabato draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Strömgren geeft een lange en hoge pass. Munerati kopt de bal weg. Laihinen rent richting de bal. Laihinen haalt uit met een fantastische trap. Vaghetti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GGAllin - Officina del Gusto 17:0

68e minuut.
Di Sabato heeft problemen om de bal te vangen. Di Sabato passt de bal zonder na te denken. Munerati bereikt de bal nog maar net als eerste. Munerati schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Patterson passt de bal zonder na te denken. Di Sabato is nu in balbezit. Di Sabato heeft problemen om de bal te vangen. Di Sabato draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Vaghetti trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Strömgren zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Patterson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Patterson geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Di Sabato is nu in balbezit. Laihinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Munerati rent richting de bal. Laihinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Laihinen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Denni kopt de bal weg. Strömgren probeert naar een medespeler te passen. Laihinen is nu in balbezit. Munerati bereikt de bal nog maar net als eerste. Munerati haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GGAllin - Officina del Gusto 18:0

75e minuut.
Zucchi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Priore de bal. Rareşoaica rent richting de bal. Rareşoaica geeft een lange en hoge pass. Di Sabato springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GGAllin - Officina del Gusto 19:0

77e minuut.
Abatantuono is nu in balbezit. Munerati verovert de bal door een tackle van achteren. Munerati probeert naar een medespeler te passen. Di Sabato bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Sabato schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GGAllin - Officina del Gusto 20:0

80e minuut.
Zucchi geeft de bal voor. Patterson rent richting de bal. Laihinen is nu in balbezit. Laihinen draait met de bal, schiet en ... Vaghetti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GGAllin - Officina del Gusto 21:0

82e minuut.
Di Sabato onderschept slim de pass. Di Sabato geeft een hoge lob. Munerati kopt de bal weg. Laihinen rent richting de bal. Laihinen haalt uit met een fantastische trap. Vaghetti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
GGAllin - Officina del Gusto 22:0

84e minuut.
Strömgren geeft de bal voor. Munerati probeert de bal met de borst te controleren. Denni rent richting de bal. Di Sabato verovert de bal door een tackle van achteren. Di Sabato draait met de bal, schiet en ... Vaghetti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
GGAllin - Officina del Gusto 23:0

85e minuut.
Fracci bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Sabato onderschept slim de pass. Di Sabato passt de bal zonder na te denken. Daar is Munerati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Munerati draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Patterson bereikt de bal nog maar net als eerste. Patterson geeft een lange en hoge pass. Denni kopt de bal weg. Laihinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Laihinen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Munerati is nu in balbezit. Munerati passt de bal in één keer door. Di Sabato is nu in balbezit. Di Sabato haalt uit met een fantastische trap. Denni heeft problemen om de bal te vangen. Vaghetti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GGAllin 16%, Officina del Gusto 84%.
GGAllin - Officina del Gusto 23:0