Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
settimo torinese MalaguitaCF
442new Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
18% Spel op eigen helft 82%
69 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.7 gemiddelde waardering 20.6
uitmuntend Schieten zwak
zeer goed Passen zwak
redelijk Verdedigen slecht


1e minuut.
Brychczy rent richting de bal. Brychczy geeft een hoge lob. Daar is Gasparyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gasparyan schiet op doel. Giachetti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
settimo torinese - MalaguitaCF 1:0

2e minuut.
Vialardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vialardi met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Querques de bal onder controle te krijgen. Gasparyan is nu in balbezit. Gasparyan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

3e minuut.
Schreiner bereikt de bal nog maar net als eerste. Schreiner speelt de bal door. Kuokštas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuokštas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
settimo torinese - MalaguitaCF 2:0

3e minuut.
Vialardi probeert naar een medespeler te passen. La Gamba bereikt de bal nog maar net als eerste. Gasparyan verovert de bal door een tackle van achteren. Gasparyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
settimo torinese - MalaguitaCF 3:0

5e minuut.
Gasparyan speelt de bal door. Schreiner speelt de bal door. Vâlcu speelt de bal door. Gasparyan is nu in balbezit. Gasparyan draait met de bal, schiet en ... Giachetti bokst de bal weg. Kuokštas springt en kopt de bal. Giachetti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Vâlcu geeft een lange en hoge pass. Gasparyan kopt de bal weg. Kuokštas rent richting de bal. Kuokštas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
settimo torinese - MalaguitaCF 4:0

9e minuut.
Gasparyan verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Kuokštas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gasparyan is nu in balbezit. Kuokštas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuokštas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Brychczy geeft een hoge lob. Vâlcu rent richting de bal. Vâlcu passt de bal zonder na te denken. Gasparyan rent richting de bal. Gasparyan schiet op doel. Paal!

13e minuut.
Tudorov speelt de bal door. Kuokštas is nu in balbezit. Kuokštas speelt de bal door. Gasparyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gasparyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
settimo torinese - MalaguitaCF 5:0

14e minuut.
Passi is nu in balbezit. Passi geeft een hoge lob. Gasparyan is nu in balbezit. Gasparyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
settimo torinese - MalaguitaCF 6:0

15e minuut.
Casoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuokštas onderschept slim de pass. Kuokštas passt de bal met de wreef. Gasparyan rent richting de bal. Gasparyan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gasparyan rent richting de bal. Gasparyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
settimo torinese - MalaguitaCF 7:0

17e minuut.
Schreiner is nu in balbezit. Schreiner geeft een hoge lob. La Gamba probeert de bal aan de voet te houden. Kuokštas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuokštas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
settimo torinese - MalaguitaCF 8:0

18e minuut.
Tudorov geeft de bal voor. Salvà probeert de bal aan de voet te houden. Gasparyan is nu in balbezit. Gasparyan draait met de bal, schiet en ... Giachetti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
settimo torinese - MalaguitaCF 9:0

20e minuut.
Vâlcu speelt de bal door. Kuokštas heeft problemen om de bal te vangen. Querques legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kuokštas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gasparyan kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
settimo torinese - MalaguitaCF 10:0

21e minuut.
Giachetti trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brychczy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Schreiner geeft een lange en hoge pass. Gasparyan springt en kopt de bal. Giachetti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Giorgetti is nu in balbezit. Tudorov verovert de bal door een tackle van achteren. Tudorov speelt de bal door. Gasparyan is nu in balbezit. Gasparyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
settimo torinese - MalaguitaCF 11:0

25e minuut.
Giachetti met een sublieme pass. Brychczy kopt de bal weg. Gasparyan rent richting de bal. Gasparyan draait met de bal, schiet en ... Marsico probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kuokštas rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
settimo torinese - MalaguitaCF 12:0

28e minuut.
Tudorov passt de bal in één keer door. Kuokštas rent richting de bal. Vâlcu met een sublieme pass. Gasparyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gasparyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
settimo torinese - MalaguitaCF 13:0

30e minuut.
Vâlcu onderschept slim de pass. Vâlcu speelt de bal door. Kuokštas rent richting de bal. Gasparyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gasparyan draait met de bal, schiet en ... Giachetti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kuokštas is nu in balbezit. Kuokštas haalt uit met een fantastische trap. Giachetti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
settimo torinese - MalaguitaCF 14:0

34e minuut.
Brychczy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Schreiner is nu in balbezit. Schreiner probeert naar een medespeler te passen. Gasparyan rent richting de bal. Gasparyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Tudorov kopt de bal weg. Gasparyan rent richting de bal. Kuokštas is nu in balbezit. Kuokštas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
settimo torinese - MalaguitaCF 15:0

36e minuut.
Giachetti met een sublieme pass. Daar is Brychczy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brychczy passt de bal met de wreef. Gasparyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gasparyan schiet op doel. Giachetti bokst de bal weg. Kuokštas rent richting de bal. Kuokštas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
settimo torinese - MalaguitaCF 16:0

38e minuut.
Vâlcu passt de bal zonder na te denken. Tudorov is nu in balbezit. Tudorov probeert naar een medespeler te passen. Gasparyan rent richting de bal. Gasparyan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Giachetti trapt de bal weg van het doel. Tudorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tudorov passt de bal met de wreef. Kuokštas rent richting de bal. Kuokštas schiet op doel. Giachetti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vâlcu zal de hoekschop nemen. Gasparyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gasparyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
settimo torinese - MalaguitaCF 17:0

40e minuut.
Brychczy onderschept slim de pass. Brychczy probeert naar een medespeler te passen. Gasparyan is nu in balbezit. Kuokštas is nu in balbezit. Kuokštas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gasparyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gasparyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Tudorov verovert de bal door een tackle van achteren. Tudorov geeft een lange en hoge pass. Kuokštas is nu in balbezit. Kuokštas haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Tudorov passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Vâlcu de bal. Vâlcu met een sublieme pass. Kuokštas rent richting de bal. Kuokštas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Querques trapt de bal weg. La Gamba kopt de bal weg. Pranagal heeft problemen om de bal te vangen. Vialardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vialardi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: settimo torinese 20%, MalaguitaCF 80%.
settimo torinese - MalaguitaCF 17:0

48e minuut.
Tudorov passt de bal in één keer door. Vâlcu is nu in balbezit. Vâlcu speelt de bal door. Kuokštas rent richting de bal. Kuokštas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Marsico probeert de bal aan de voet te houden. Gasparyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gasparyan passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kuokštas de bal. Kuokštas haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gasparyan rent richting de bal. Gasparyan haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Giachetti trapt de bal weg. Brychczy kopt de bal weg. Gasparyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gasparyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
settimo torinese - MalaguitaCF 18:0

53e minuut.
Pioltelli met een sublieme pass. Schreiner geeft een lange en hoge pass. Kuokštas rent richting de bal. Kuokštas haalt uit met een fantastische trap. Giachetti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
settimo torinese - MalaguitaCF 19:0

55e minuut.
Daar is La Gamba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Casoli is nu in balbezit. Gasparyan onderschept slim de pass. Gasparyan haalt uit met een fantastische trap. Giachetti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
La Gamba bereikt de bal nog maar net als eerste. Tudorov verovert de bal door een tackle van achteren. Tudorov passt de bal met de wreef. Kuokštas is nu in balbezit. Kuokštas draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gasparyan rent richting de bal. Gasparyan schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
settimo torinese - MalaguitaCF 20:0

58e minuut.
Daar is Schreiner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. La Gamba is nu in balbezit. Schreiner verovert de bal door een tackle van achteren. Schreiner geeft een hoge lob. Kuokštas maakt een snoekduik en kopt de bal. Giachetti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Giachetti met een sublieme pass. Brychczy kopt de bal weg. Klungelig pakt Gasparyan de bal. Kuokštas is nu in balbezit. Kuokštas haalt uit met een fantastische trap. Giachetti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Tudorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tudorov passt de bal met de wreef. Casoli is nu in balbezit. Kuokštas onderschept slim de pass. Kuokštas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
settimo torinese - MalaguitaCF 21:0

64e minuut.
Tudorov met een sublieme pass. Vâlcu heeft problemen om de bal te vangen. Vâlcu geeft een lange en hoge pass. Gasparyan is nu in balbezit. Gasparyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Brychczy kopt de bal weg. Gasparyan is nu in balbezit. Gasparyan passt de bal in één keer door. Daar is Kuokštas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuokštas haalt uit met een fantastische trap. Giachetti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Gasparyan de bal. Gasparyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Vâlcu probeert naar een medespeler te passen. Gasparyan rent richting de bal. Gasparyan geeft een hoge lob. Kuokštas is nu in balbezit. Kuokštas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
settimo torinese - MalaguitaCF 22:0

72e minuut.
Giachetti probeert naar een medespeler te passen. Ceschini probeert de bal met de borst te controleren. Brychczy speelt de bal door. Gasparyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gasparyan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Giachetti trapt de bal weg van het doel. Vâlcu kopt de bal weg. Tudorov speelt de bal door. Kuokštas is nu in balbezit. Kuokštas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Salvà is nu in balbezit. Brychczy onderschept slim de pass. Brychczy met een sublieme pass. Kuokštas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuokštas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
settimo torinese - MalaguitaCF 23:0

79e minuut.
Vâlcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vâlcu geeft een lange en hoge pass. Gasparyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gasparyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
settimo torinese - MalaguitaCF 24:0

82e minuut.
Tudorov rent richting de bal. Tudorov passt de bal met de wreef. Kuokštas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuokštas draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
settimo torinese - MalaguitaCF 25:0

84e minuut.
Brychczy met een snelle inworp. Schreiner geeft de bal voor. Kuokštas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gasparyan rent richting de bal. Gasparyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
settimo torinese - MalaguitaCF 26:0

85e minuut.
Kuokštas kopt de bal weg. Vâlcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vâlcu passt de bal zonder na te denken. Gasparyan is nu in balbezit. Gasparyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Kuokštas is nu in balbezit. Kuokštas met een sublieme pass. Gasparyan rent richting de bal. Gasparyan haalt uit met een fantastische trap. Giachetti werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
settimo torinese - MalaguitaCF 27:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: settimo torinese 15%, MalaguitaCF 85%.
settimo torinese - MalaguitaCF 27:0