Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Olympique Spotorno AC potta
Mihajlovic Tactiek 343
59% Balbezit 41%
16% Spel op eigen helft 84%
50 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
56 gemiddelde waardering 24
wonderbaarlijk Schieten zwak
zeer goed Passen zwak
goed Verdedigen zwak


2e minuut.
Daar is Preiano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nys met een sublieme pass. Gullo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gullo draait met de bal, schiet en ... Antonucci maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Spotorno - AC potta 1:0

4e minuut.
Obermayer geeft een hoge lob. Gullo kopt de bal weg. Villavicencio bereikt de bal nog maar net als eerste. Villavicencio schiet op doel. Antonucci werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Spotorno - AC potta 2:0

5e minuut.
Matera controleert de bal met de borst. Villavicencio rent richting de bal. Villavicencio passt de bal met de wreef. Gullo rent richting de bal. Gullo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Spotorno - AC potta 3:0

8e minuut.
Sulayman passt de bal zonder na te denken. Nys speelt de bal door. Klungelig pakt Gullo de bal. Gullo haalt uit met een fantastische trap. Antonucci probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Briscioli verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Obermayer neemt de hoekschop. Villavicencio springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Spotorno - AC potta 4:0

10e minuut.
Preiano is nu in balbezit. Akbaba onderschept slim de pass. Akbaba speelt de bal door. Gullo is nu in balbezit. Gullo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Briscioli geeft een hoge lob. Akbaba kopt de bal weg. Sene-Absa speelt de bal door. Villavicencio is nu in balbezit. Villavicencio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Spotorno - AC potta 5:0

13e minuut.
Tammaro is nu in balbezit. Ballack onderschept slim de pass. Ballack geeft de bal voor. Villavicencio bereikt de bal nog maar net als eerste. Villavicencio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Nys bereikt de bal nog maar net als eerste. Nys passt de bal zonder na te denken. Gullo is nu in balbezit. Gullo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Spotorno - AC potta 6:0

16e minuut.
Nys probeert naar een medespeler te passen. Gullo rent richting de bal. Massariol tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gullo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Ballack neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Nys is nu in balbezit. Nys geeft een hoge lob. Villavicencio kopt de bal weg. Gullo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gullo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Matera controleert de bal met de borst. Sene-Absa geeft een hoge lob. Gullo rent richting de bal. Gullo schiet op doel. Antonucci maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Spotorno - AC potta 7:0

21e minuut.
Nys passt de bal zonder na te denken. Gullo rent richting de bal. Asso begaat een overtreding. Gullo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ballack wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Ballack probeert naar een medespeler te passen. Nys rent richting de bal. Nys passt de bal in één keer door. Gullo is nu in balbezit. Gullo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Spotorno - AC potta 8:0

24e minuut.
Obermayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Obermayer geeft de bal voor. Briscioli kopt de bal weg. Gullo is nu in balbezit. Gullo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Villavicencio rent richting de bal. Villavicencio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Spotorno - AC potta 9:0

25e minuut.
Villavicencio onderschept slim de pass. Villavicencio probeert naar een medespeler te passen. Gullo is nu in balbezit. Gullo draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Spotorno - AC potta 10:0

27e minuut.
Villavicencio rent richting de bal. Villavicencio passt de bal met de wreef. Ballack speelt de bal door. Gullo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gullo schiet op doel. Antonucci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Spotorno - AC potta 11:0

28e minuut.
Briscioli geeft de bal voor. Daar is Villavicencio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villavicencio passt de bal zonder na te denken. Sene-Absa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sene-Absa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Tammaro probeert de bal aan de voet te houden. Sene-Absa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sene-Absa passt de bal zonder na te denken. Villavicencio bereikt de bal nog maar net als eerste. Villavicencio schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Briscioli is nu in balbezit. Obermayer speelt de bal door. Ballack speelt de bal door. Gullo is nu in balbezit. Gullo draait met de bal, schiet en ... Antonucci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Sene-Absa geeft een lange en hoge pass. Daar is Asso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villavicencio is nu in balbezit. Villavicencio draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Spotorno - AC potta 12:0

38e minuut.
Antonucci met een sublieme pass. Akbaba geeft een hoge lob. Klungelig pakt Asso de bal. Gullo rent richting de bal. Gullo haalt uit met een fantastische trap. Paal! Daar is Villavicencio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gullo rent richting de bal. Gullo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Gullo rent richting de bal. Gullo probeert naar een medespeler te passen. Villavicencio rent richting de bal. Villavicencio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Spotorno - AC potta 13:0

41e minuut.
Vilar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nys geeft de bal voor. Villavicencio rent richting de bal. Villavicencio draait met de bal, schiet en ... Antonucci maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Spotorno - AC potta 14:0

42e minuut.
Obermayer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Sene-Absa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sene-Absa geeft een lange en hoge pass. Villavicencio maakt een snoekduik en kopt de bal. Antonucci probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Obermayer is nu in balbezit. Obermayer probeert naar een medespeler te passen. Villavicencio heeft problemen om de bal te vangen. Villavicencio draait met de bal, schiet en ... Antonucci probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Spotorno - AC potta 15:0

44e minuut.
Potenza speelt de bal door. Daar is Preiano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gullo is nu in balbezit. Gullo geeft een hoge lob. Antonucci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympique Spotorno 15%, AC potta 85%.
Olympique Spotorno - AC potta 15:0

47e minuut.
Tassotti rent richting de bal. Obermayer verovert de bal door een tackle van achteren. Obermayer probeert naar een medespeler te passen. Villavicencio bereikt de bal nog maar net als eerste. Villavicencio haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Ballack geeft een hoge lob. Antonucci probeert naar een medespeler te passen. Akbaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Akbaba geeft een hoge lob. Villavicencio krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Spotorno - AC potta 16:0

50e minuut.
Sene-Absa probeert de bal met de borst te controleren. Sene-Absa passt de bal in één keer door. Villavicencio is nu in balbezit. Villavicencio draait met de bal, schiet en ... Antonucci werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Massariol is nu in balbezit. Ballack onderschept slim de pass. Ballack passt de bal met de wreef. Gullo rent richting de bal. Gullo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Nys met de inworp. Gullo geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Bassanelli de bal onder controle te krijgen. Villavicencio is nu in balbezit. Villavicencio schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Briscioli bereikt de bal nog maar net als eerste. Obermayer verovert de bal door een tackle van achteren. Obermayer met een sublieme pass. Klungelig pakt Villavicencio de bal. Villavicencio haalt uit met een fantastische trap. Antonucci bokst de bal weg.

58e minuut.
Akbaba heeft problemen om de bal te vangen. Akbaba passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Gullo de bal. Gullo geeft de bal voor. Antonucci probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Spotorno - AC potta 17:0

61e minuut.
Sulayman rent richting de bal. Sulayman probeert naar een medespeler te passen. Nys met een sublieme pass. Gullo rent richting de bal. Gullo schiet op doel. Antonucci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Spotorno - AC potta 18:0

64e minuut.
Antonucci met een sublieme pass. Sene-Absa geeft een hoge lob. Gullo kopt de bal weg. Villavicencio bereikt de bal nog maar net als eerste. Villavicencio schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gullo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gullo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Spotorno - AC potta 19:0

67e minuut.
Bassanelli geeft een lange en hoge pass. Vilar kopt de bal weg. Ameli heeft problemen om de bal te vangen. Ballack geeft een lange en hoge pass. Villavicencio krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Klungelig pakt Briscioli de bal. Obermayer geeft een lange en hoge pass. Gullo rent richting de bal. Gullo haalt uit met een fantastische trap. Antonucci maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Spotorno - AC potta 20:0

75e minuut.
Na een snelle pass probeert Gullo de bal onder controle te krijgen. Sene-Absa probeert naar een medespeler te passen. Villavicencio bereikt de bal nog maar net als eerste. Villavicencio schiet op doel. Antonucci maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Spotorno - AC potta 21:0

76e minuut.
Obermayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Obermayer passt de bal zonder na te denken. Ballack met een sublieme pass. Klungelig pakt Gullo de bal. Gullo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Sene-Absa probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Obermayer de bal. Obermayer met een sublieme pass. Villavicencio is nu in balbezit. Villavicencio draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

78e minuut.
Tassotti passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Obermayer met een snelle inworp. Sene-Absa rent richting de bal. Sene-Absa geeft een hoge lob. Paal!
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Tassotti rent richting de bal. Tassotti geeft de bal voor. Sene-Absa rent richting de bal. Gullo rent richting de bal. Gullo schiet op doel. Antonucci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Antonucci probeert naar een medespeler te passen. Sene-Absa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sene-Absa passt de bal met de wreef. Villavicencio rent richting de bal. Villavicencio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Spotorno - AC potta 22:0

83e minuut.
Ballack bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballack passt de bal zonder na te denken. Sene-Absa met een sublieme pass. Villavicencio is nu in balbezit. Villavicencio draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Vilar rent richting de bal. Vilar geeft een lange en hoge pass. Gullo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gullo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Spotorno - AC potta 23:0

89e minuut.
Massariol geeft een lange en hoge pass. Sulayman kopt de bal weg. Chuanchuen speelt de bal door. Daar is Villavicencio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villavicencio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Spotorno - AC potta 24:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympique Spotorno 16%, AC potta 84%.
Olympique Spotorno - AC potta 24:0