Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Berta Team AC Saline
sconfitta sicura Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
14% Spel op eigen helft 86%
47 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
47 gemiddelde waardering 21.9
uitstekend Schieten zwak
matig Passen slecht
solide Verdedigen slecht


4e minuut.
Ubertini rent richting de bal. Ubertini geeft een hoge lob. Leftraru kopt de bal weg. Beethoven rent richting de bal. Beethoven draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Leftraru geeft een hoge lob. Beethoven maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

6e minuut.
Wintjens speelt de bal door. Daar is Beethoven, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Angenent bereikt de bal nog maar net als eerste. Beethoven bereikt de bal nog maar net als eerste. Beethoven schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Angenent rent richting de bal. Angenent passt de bal in één keer door. Beethoven bereikt de bal nog maar net als eerste. Leftraru rent richting de bal. Leftraru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Berta Team - AC Saline 1:0

12e minuut.
Leftraru kopt de bal weg. Roccatagliata bereikt de bal nog maar net als eerste. Roccatagliata geeft een lange en hoge pass. Wawrzecki heeft problemen om de bal te vangen. Wawrzecki haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Beethoven bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Berta Team - AC Saline 2:0

16e minuut.
Wintjens rent richting de bal. Wintjens geeft een lange en hoge pass. Daar is Wawrzecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wawrzecki haalt uit met een fantastische trap. Raparelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Leftraru is nu in balbezit. Angenent met een sublieme pass. Beethoven bereikt de bal nog maar net als eerste. Beethoven draait met de bal, schiet en ... Raparelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Berta Team - AC Saline 3:0

26e minuut.
Roccatagliata passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Leftraru de bal. Roccatagliata speelt de bal door. Beethoven rent richting de bal. Beethoven haalt uit met een fantastische trap. Raparelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mormoni probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Berta Team - AC Saline 4:0

27e minuut.
Ghin is nu in balbezit. Beethoven verovert de bal door een tackle van achteren. Beethoven passt de bal zonder na te denken. Wawrzecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wawrzecki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Angenent met de inworp. Klungelig pakt Wintjens de bal. Wintjens probeert naar een medespeler te passen. Beethoven rent richting de bal. Beethoven haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Berta Team - AC Saline 5:0

33e minuut.
Wawrzecki rent richting de bal. Wawrzecki heeft problemen om de bal te vangen. Wawrzecki passt de bal in één keer door. Beethoven rent richting de bal. Beethoven draait met de bal, schiet en ... Raparelli bokst de bal weg. Leftraru rent richting de bal. Leftraru schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Luvarà de bal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Leftraru geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Wawrzecki maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Beethoven rent richting de bal. Beethoven haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Berta Team - AC Saline 6:0

36e minuut.
Leftraru rent richting de bal. Leftraru heeft problemen om de bal te vangen. Leftraru passt de bal zonder na te denken. Wawrzecki rent richting de bal. Wawrzecki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Angenent onderschept slim de pass. Angenent probeert naar een medespeler te passen. Daar is Beethoven, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wawrzecki is nu in balbezit. Wawrzecki haalt uit met een fantastische trap. Raparelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Beethoven heeft problemen om de bal te vangen. Beethoven haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Capuzzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Wintjens onderschept slim de pass. Wintjens probeert naar een medespeler te passen. Leftraru is nu in balbezit. Leftraru haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Roccatagliata bereikt de bal nog maar net als eerste. Leftraru onderschept slim de pass. Leftraru probeert naar een medespeler te passen. Beethoven is nu in balbezit. Beethoven draait met de bal, schiet en ... Raparelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Leftraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Leftraru haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Mormoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Berta Team - AC Saline 7:0

44e minuut.
Leftraru springt en kopt de bal. Mormoni kopt de bal weg. Daar is Gradi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wawrzecki rent richting de bal. Wawrzecki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Berta Team 14%, AC Saline 86%.
Berta Team - AC Saline 7:0

48e minuut.
Mormoni geeft een hoge lob. Mini rent richting de bal. Tuna verovert de bal door een tackle van achteren. Tuna geeft een hoge lob. Beethoven is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Beethoven bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Berta Team - AC Saline 8:0

50e minuut.
Beethoven heeft problemen om de bal te vangen. Beethoven passt de bal zonder na te denken. Wawrzecki rent richting de bal. Wawrzecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Berta Team - AC Saline 9:0

55e minuut.
Angenent is nu in balbezit. Angenent passt de bal met de wreef. Luvarà is nu in balbezit. Beethoven verovert de bal door een tackle van achteren. Beethoven schiet op doel. Raparelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

57e minuut.
Mini is nu in balbezit. Wawrzecki onderschept slim de pass. Angenent bereikt de bal nog maar net als eerste. Wawrzecki is nu in balbezit. Wawrzecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Berta Team - AC Saline 10:0

59e minuut.
Ottaviani passt de bal in één keer door. Lorenti rent richting de bal. Angenent probeert naar een medespeler te passen. Leftraru is nu in balbezit. Leftraru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Berta Team - AC Saline 11:0

65e minuut.
Wintjens kan de bal niet met de borst controleren. Wintjens met een sublieme pass. Leftraru rent richting de bal. Leftraru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Berta Team - AC Saline 12:0

69e minuut.
Leftraru passt de bal in één keer door. Beethoven rent richting de bal. Leftraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Leftraru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Berta Team - AC Saline 13:0

70e minuut.
Gradi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gradi geeft de bal voor. Wintjens probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Leftraru de bal. Leftraru draait met de bal, schiet en ... Raparelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Leftraru is nu in balbezit. Leftraru draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Liclican met een sublieme pass. Angenent bereikt de bal nog maar net als eerste. Angenent geeft een lange en hoge pass. Wawrzecki is nu in balbezit. Wawrzecki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Della Sega rent richting de bal. Wawrzecki onderschept slim de pass. Wawrzecki probeert naar een medespeler te passen. Beethoven rent richting de bal. Beethoven haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Gradi passt de bal in één keer door. Wawrzecki rent richting de bal. Wawrzecki probeert naar een medespeler te passen. Beethoven is nu in balbezit. Beethoven schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Berta Team - AC Saline 14:0

78e minuut.
Angenent bereikt de bal nog maar net als eerste. Angenent passt de bal met de wreef. Beethoven rent richting de bal. Beethoven haalt uit met een fantastische trap. Raparelli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Berta Team - AC Saline 15:0

79e minuut.
Mini passt de bal in één keer door. Mormoni rent richting de bal. Beethoven verovert de bal door een tackle van achteren. Beethoven draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Mini kopt de bal weg. Beethoven kan de bal niet met de borst controleren. Beethoven passt de bal in één keer door. Leftraru is nu in balbezit. Leftraru draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mormoni met een harde bal richting middenveld. Leftraru kopt de bal weg. Beethoven bereikt de bal nog maar net als eerste. Beethoven haalt uit met een fantastische trap. Raparelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wawrzecki is nu in balbezit. Wawrzecki schiet op doel. Raparelli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Berta Team - AC Saline 16:0

83e minuut.
Beethoven rent richting de bal. Beethoven passt de bal in één keer door. Leftraru rent richting de bal. Leftraru schiet op doel. Raparelli probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Mormoni trapt de bal weg. Liclican kopt de bal weg. Klungelig pakt Leftraru de bal. Beethoven is nu in balbezit. Beethoven haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Berta Team - AC Saline 17:0

86e minuut.
Wawrzecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wawrzecki geeft de bal voor. Klungelig pakt Leftraru de bal. Leftraru draait met de bal, schiet en ... Raparelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Berta Team - AC Saline 18:0

89e minuut.
Wawrzecki met een sublieme pass. Angenent met een sublieme pass. Daar is Leftraru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beethoven is nu in balbezit. Beethoven schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Berta Team 14%, AC Saline 86%.
Berta Team - AC Saline 18:0