Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
uc Camogliese CERAMICHE CANEGRATE
Ferguson Tactiek gipsi
63% Balbezit 37%
35% Spel op eigen helft 65%
29 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 5
54.5 gemiddelde waardering 37.5
very good Schieten good
solid Passen average
solid Verdedigen average


1e minuut.
Hamidaoui bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamidaoui geeft een lange en hoge pass. Picotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Picotto schiet op doel. Vogiatzakis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
uc Camogliese - CERAMICHE CANEGRATE 1:0

4e minuut.
Stoop passt de bal zonder na te denken. Hamidaoui bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamidaoui geeft een hoge lob. Portela rent richting de bal. Portela draait met de bal, schiet en ... Vogiatzakis bokst de bal weg.

5e minuut.
Portela is nu in balbezit. Portela passt de bal met de wreef. Chowaniec is nu in balbezit. Picotto rent richting de bal. Picotto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Buitenspel voor Chandak. Goede buitenspelval van de verdediging. Mikayilov maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Chowaniec is nu in balbezit. Chowaniec draait met de bal, schiet en ... Vogiatzakis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
uc Camogliese - CERAMICHE CANEGRATE 2:0

10e minuut.
Marcianesi geeft een lange en hoge pass. Camps geeft een hoge lob. Chowaniec kopt de bal weg. Portela rent richting de bal. Portela haalt uit met een fantastische trap. Vogiatzakis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Picotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Picotto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
uc Camogliese - CERAMICHE CANEGRATE 3:0

11e minuut.
Chandak met een sublieme pass. Liturgista rent richting de bal. Portela tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Portela krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Pagani is nu in balbezit. Pagani geeft de bal voor. Chowaniec rent richting de bal. Picotto rent richting de bal. Picotto haalt uit met een fantastische trap. Vogiatzakis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! Chowaniec is nu in balbezit. Chowaniec schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Chowaniec kopt de bal weg. Portela is nu in balbezit. Portela speelt de bal door. Chowaniec is nu in balbezit. Chowaniec draait met de bal, schiet en ... Vogiatzakis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Picotto rent richting de bal. Picotto speelt de bal door. Chowaniec rent richting de bal. Chowaniec draait met de bal, schiet en ... Vogiatzakis probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Marcianesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Picotto onderschept slim de pass. Picotto geeft een lange en hoge pass. Chowaniec krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
uc Camogliese - CERAMICHE CANEGRATE 4:0

38e minuut.
Hamidaoui passt de bal zonder na te denken. Lingfeng geeft een hoge lob. Portela is nu in balbezit. Portela draait met de bal, schiet en ... Vogiatzakis probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Na een snelle pass probeert Mikayilov de bal onder controle te krijgen. Chandak is nu in balbezit. Met opzet legt Mikayilov zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Mikayilov naar de kleedkamers voor een vroege douche. Chandak raakt geblesseerd tijdens het duel. Klausz komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Pacciello kopt de bal weg. Lingfeng heeft problemen om de bal te vangen. Chandak verovert de bal door een tackle van achteren. Chandak schiet op doel. Na een snelle pass probeert Liturgista de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Picotto heeft problemen om de bal te vangen. Marcianesi begaat een overtreding. Picotto raakt geblesseerd tijdens het duel. Picotto zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Capo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klausz rent richting de bal. Klausz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Portela met een sublieme pass. Klausz bereikt de bal nog maar net als eerste. Klausz haalt uit met een fantastische trap. Vogiatzakis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Picotto is nu in balbezit. Picotto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
uc Camogliese - CERAMICHE CANEGRATE 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: uc Camogliese 33%, CERAMICHE CANEGRATE 67%.
uc Camogliese - CERAMICHE CANEGRATE 5:0

48e minuut.
Stoop geeft de bal voor. Portela controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Gramsci neemt vlug de vrije trap. Liturgista is nu in balbezit. Liturgista draait met de bal, schiet en ... Khamenei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Klausz passt de bal met de wreef. Portela bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Portela de bal. Portela schiet op doel. Vogiatzakis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
uc Camogliese - CERAMICHE CANEGRATE 6:0

56e minuut.
Vatsel geeft de bal voor. Gramsci rent richting de bal. Gramsci geeft de bal voor. Liturgista bereikt de bal nog maar net als eerste. Liturgista haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Gramsci geeft een lange en hoge pass. Stoop bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoop geeft een hoge lob. Picotto rent richting de bal. Picotto schiet op doel. Vogiatzakis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Klungelig pakt Lingfeng de bal. Lingfeng geeft een lange en hoge pass. Klausz bereikt de bal nog maar net als eerste. Klausz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Hamidaoui probeert naar een medespeler te passen. Klausz heeft problemen om de bal te vangen. Prestianni rent richting de bal. Klausz verovert de bal door een tackle van achteren. Klausz haalt uit met een fantastische trap. Vogiatzakis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Portela bereikt de bal nog maar net als eerste. Portela draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
uc Camogliese - CERAMICHE CANEGRATE 7:0

68e minuut.
Picotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Picotto de bal. Picotto speelt de bal door. Klausz bereikt de bal nog maar net als eerste. Klausz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. López Alcaide komt het veld opgelopen.

74e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hamidaoui neemt de hoekschop. Portela is nu in balbezit. Portela haalt uit met een fantastische trap. Vogiatzakis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
uc Camogliese - CERAMICHE CANEGRATE 8:0

76e minuut.
Pagani bereikt de bal nog maar net als eerste. Picotto rent richting de bal. Picotto speelt de bal door. Portela bereikt de bal nog maar net als eerste. Portela draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Pagani is nu in balbezit. Picotto rent richting de bal. Pagani is nu in balbezit. Picotto is nu in balbezit. Picotto haalt uit met een fantastische trap. Vogiatzakis bokst de bal weg. Klungelig pakt López Alcaide de bal. López Alcaide haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
uc Camogliese - CERAMICHE CANEGRATE 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: uc Camogliese 37%, CERAMICHE CANEGRATE 63%.
uc Camogliese - CERAMICHE CANEGRATE 9:0