Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pumas LT Atletico Pippe
Sweemp Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
25% Spel op eigen helft 75%
28 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
41.9 gemiddelde waardering 18.4
solide Schieten zwak
solide Passen waardeloos
matig Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Facchinetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabero onderschept slim de pass. Cabero met een sublieme pass. Bresani is nu in balbezit. Bresani haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Daar is Povill, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Povill passt de bal met de wreef. Simionato bereikt de bal nog maar net als eerste. Simionato haalt uit met een fantastische trap. Mattioli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pumas LT - Atletico Pippe 1:0

11e minuut.
Giamboi probeert de bal aan de voet te houden. Priente geeft een lange en hoge pass. Simionato kopt de bal weg. Bresani rent richting de bal. Bresani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pumas LT - Atletico Pippe 2:0

14e minuut.
Bresani passt de bal zonder na te denken. Daar is Cabero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cabero passt de bal zonder na te denken. Simionato rent richting de bal. Simionato haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Facchinetti is nu in balbezit. Cabero verovert de bal door een tackle van achteren. Cabero probeert naar een medespeler te passen. Simionato is nu in balbezit. Simionato schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Doeltrap. Mattioli trapt de bal weg van het doel. Facchinetti is nu in balbezit. Joest onderschept slim de pass. Joest geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mattioli probeert naar een medespeler te passen. Povill kopt de bal weg. Simionato bereikt de bal nog maar net als eerste. Simionato haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Cabero met een sublieme pass. Bresani rent richting de bal. Bresani passt de bal in één keer door. Simionato heeft problemen om de bal te vangen. Simionato schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pumas LT - Atletico Pippe 3:0

38e minuut.
Ferreto rent richting de bal. Trobbiani verovert de bal door een tackle van achteren. Trobbiani met een sublieme pass. Simionato heeft problemen om de bal te vangen. Simionato schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mattioli trapt de bal weg. Povill kopt de bal weg. Cabero is nu in balbezit. Cabero draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Trobbiani geeft een hoge lob. Benato kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Caradonna de bal onder controle te krijgen. Simionato rent richting de bal. Simionato haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pumas LT - Atletico Pippe 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pumas LT 25%, Atletico Pippe 75%.
Pumas LT - Atletico Pippe 4:0

50e minuut.
Facchinetti is nu in balbezit. Cabero verovert de bal door een tackle van achteren. Cabero met een sublieme pass. Bresani rent richting de bal. Bresani haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pumas LT - Atletico Pippe 5:0

56e minuut.
Cabero probeert naar een medespeler te passen. Simionato heeft problemen om de bal te vangen. Cabero bereikt de bal nog maar net als eerste. Simionato rent richting de bal. Simionato schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Cabero onderschept slim de pass. Cabero probeert naar een medespeler te passen. Simionato bereikt de bal nog maar net als eerste. Simionato haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pumas LT - Atletico Pippe 6:0

64e minuut.
Trobbiani speelt de bal door. Joest is nu in balbezit. Joest met een sublieme pass. Cabero is nu in balbezit. Cabero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pumas LT - Atletico Pippe 7:0

66e minuut.
Giocoliere rent richting de bal. Cabero verovert de bal door een tackle van achteren. Cabero speelt de bal door. Bresani heeft problemen om de bal te vangen. Bresani draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Trobbiani met een sublieme pass. Cabero bereikt de bal nog maar net als eerste. Simionato bereikt de bal nog maar net als eerste. Simionato draait met de bal, schiet en ... Mattioli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pumas LT - Atletico Pippe 8:0

77e minuut.
Priente geeft een hoge lob. Benato heeft problemen om de bal te vangen. Batta bereikt de bal nog maar net als eerste. Bresani verovert de bal door een tackle van achteren. Bresani schiet op doel. Mattioli bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Bresani rent richting de bal. Bresani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pumas LT - Atletico Pippe 9:0

79e minuut.
Giocoliere probeert naar een medespeler te passen. Zaramella geeft de bal voor. Simionato kopt de bal weg. Cabero is nu in balbezit. Cabero draait met de bal, schiet en ... Mattioli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Joest met een snelle inworp. Bresani heeft problemen om de bal te vangen. Bresani geeft een hoge lob. Cabero rent richting de bal. Cabero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pumas LT - Atletico Pippe 10:0

85e minuut.
Leeuwin trapt de bal weg van het doel. Giocoliere heeft problemen om de bal te vangen. Cabero met een sublieme pass. Simionato bereikt de bal nog maar net als eerste. Simionato draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pumas LT 25%, Atletico Pippe 75%.
Pumas LT - Atletico Pippe 10:0