Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SaRa United Gasp_zena
4-4-2-13 Tactiek 433
58% Balbezit 42%
25% Spel op eigen helft 75%
20 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
46.5 gemiddelde waardering 27.7
solid Schieten weak
adequate Passen poor
good Verdedigen average


9e minuut.
Miletto geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lojodice zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nedved is nu in balbezit. Nedved haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Lojodice probeert naar een medespeler te passen. Orefice heeft problemen om de bal te vangen. Orefice geeft een lange en hoge pass. Nedved is nu in balbezit. Nedved draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Paepe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Sarra speelt de bal door. Nedved is nu in balbezit. Bursuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bursuk haalt uit met een fantastische trap. Cara probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paepe bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
SaRa United - Gasp_zena 1:0

33e minuut.
Paepe trapt de bal weg van het doel. Knotowski kopt de bal weg. Daar is Bellomi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bursuk rent richting de bal. Bursuk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

34e minuut.
Lojodice passt de bal zonder na te denken. Knotowski rent richting de bal. Knotowski passt de bal zonder na te denken. Nedved rent richting de bal. Nedved geeft de bal voor. Paepe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bursuk bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
SaRa United - Gasp_zena 2:0

38e minuut.
Bursuk geeft een hoge lob. Lojodice is nu in balbezit. Nedved is nu in balbezit. Nedved haalt uit met een fantastische trap. Paepe probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SaRa United - Gasp_zena 3:0

39e minuut.
Tomasi speelt de bal door. Magistri heeft problemen om de bal te vangen. Bursuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Nedved is nu in balbezit. Nedved haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Sarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarra geeft een hoge lob. Miletto is nu in balbezit. Bursuk verovert de bal door een tackle van achteren. Bursuk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Scaraggi geeft een hoge lob. Magistri probeert de bal met de borst te controleren. Orefice probeert naar een medespeler te passen. Nedved bereikt de bal nog maar net als eerste. Nedved schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SaRa United - Gasp_zena 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SaRa United 28%, Gasp_zena 72%.
SaRa United - Gasp_zena 4:0

52e minuut.
Nedved passt de bal in één keer door. Bursuk rent richting de bal. Cara legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bursuk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nedved zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Paepe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SaRa United - Gasp_zena 5:0

56e minuut.
Urpiainen is nu in balbezit. Knotowski verovert de bal door een tackle van achteren. Knotowski passt de bal met de wreef. Bursuk is nu in balbezit. Bursuk schiet op doel. Paepe bokst de bal weg.

58e minuut.
Nedved passt de bal zonder na te denken. Bursuk bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Scancarello zal de hoekschop nemen. Lojodice geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Knotowski kopt de bal weg. Nedved heeft problemen om de bal te vangen. Miletto bereikt de bal nog maar net als eerste. Nedved verovert de bal door een tackle van achteren. Nedved schiet op doel. Paepe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Bursuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Klungelig pakt Bursuk de bal. Bellomi rent richting de bal. Bursuk onderschept slim de pass. Bursuk geeft een hoge lob. Nedved is nu in balbezit. Paal!
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Desillas geeft de bal voor. Miletto probeert de bal met de borst te controleren. Nedved is nu in balbezit. Nedved haalt uit met een fantastische trap. Paepe werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SaRa United - Gasp_zena 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SaRa United 23%, Gasp_zena 77%.
SaRa United - Gasp_zena 6:0