Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pindui Real Conca
pipo def mod Tactiek 532mio
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
46.6 gemiddelde waardering 47.8
solid Schieten very good
good Passen adequate
solid Verdedigen very good


4e minuut.
Pourliotopoulos is nu in balbezit. de Condé verovert de bal door een tackle van achteren. Tyfos bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyfos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
pindui - Real Conca 0:1

12e minuut.
Righetto rent richting de bal. Righetto geeft de bal voor. de Condé kopt de bal weg. Otero rent richting de bal. Otero geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Inworp. Árva met een snelle inworp. Alarcón speelt de bal door. Tyfos rent richting de bal. Tyfos schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Borys bokst de bal weg.

23e minuut.
Suzzani geeft een lange en hoge pass. Inworp. Żerkowski met de inworp. Otero geeft een lange en hoge pass. de Condé springt en kopt de bal. Borys verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pourliotopoulos onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Hirt met de inworp. Meio Campista is nu in balbezit. Met opzet legt Jacquet zijn tegenspeler op de grond. Jacquet krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Zduński onderschept slim de pass. Zduński met een sublieme pass. Tyfos rent richting de bal. Tyfos schiet op doel. Borys maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pindui - Real Conca 0:2

39e minuut.
Jacquet heeft problemen om de bal te vangen. Jedynasiak is nu in balbezit. Jedynasiak passt de bal in één keer door. Meio Campista bereikt de bal nog maar net als eerste. Meio Campista haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pindui 60%, Real Conca 40%.
pindui - Real Conca 0:2

46e minuut.
Rolgi komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Kuleczka geeft een hoge lob. Tyfos is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Árva. Árva krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Alarcón speelt de bal door. Zduński bereikt de bal nog maar net als eerste. Zduński geeft een hoge lob. de Condé heeft problemen om de bal te vangen. de Condé haalt uit met een fantastische trap. Borys verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Alarcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Alarcón speelt de bal door. Kuleczka rent richting de bal. Kuleczka probeert naar een medespeler te passen. Alarcón geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Doeltrap. Moro León komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Hirt verovert de bal door een tackle van achteren. Hirt speelt de bal door. Righetto is nu in balbezit. Koszora verovert de bal door een tackle van achteren. Koszora draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Londoño Restrepo speelt de bal door. Jedynasiak is nu in balbezit. Righetto legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Righetto krijgt een gele kaart. Jedynasiak wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Jedynasiak kan niet meer verder spelen. Acero komt het veld opgelopen. Meio Campista legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Tur werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pindui - Real Conca 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pindui 54%, Real Conca 46%.
pindui - Real Conca 1:2