Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FKBazantnice SK Sigma Olomouc 1978
mydefend Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
18% Spel op eigen helft 82%
50 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.3 gemiddelde waardering 19.9
outstanding Schieten unsatisfactory
solid Passen weak
good Verdedigen poor


1e minuut.
Hrdina bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrdina passt de bal met de wreef. Aller bereikt de bal nog maar net als eerste. Aller draait met de bal, schiet en ... Bělan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FKBazantnice - SK Sigma Olomouc 1978 1:0

3e minuut.
Šifalda speelt de bal door. Kubica bereikt de bal nog maar net als eerste. Slivovica verovert de bal door een tackle van achteren. Hrdina onderschept slim de pass. Hrdina schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FKBazantnice - SK Sigma Olomouc 1978 2:0

5e minuut.
Seydl is nu in balbezit. Kubica onderschept slim de pass. Kubica met een sublieme pass. Klungelig pakt Aller de bal. Aller schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Bělan trapt de bal weg van het doel. Jilavu kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Aller de bal onder controle te krijgen. Kubica is nu in balbezit. Kubica schiet op doel. Bělan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Masér, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aller bereikt de bal nog maar net als eerste. Aller haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FKBazantnice - SK Sigma Olomouc 1978 3:0

7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dubski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kubica rent richting de bal. Daar is Kubica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kubica draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FKBazantnice - SK Sigma Olomouc 1978 4:0

10e minuut.
Aller rent richting de bal. Aller speelt de bal door. Kubica bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubica draait met de bal, schiet en ... Bělan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FKBazantnice - SK Sigma Olomouc 1978 5:0

11e minuut.
Sulikowski is nu in balbezit. Sulikowski met een sublieme pass. Daar is Hrdina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hrdina geeft een lange en hoge pass. Kubica springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FKBazantnice - SK Sigma Olomouc 1978 6:0

13e minuut.
Aller onderschept slim de pass. Aller passt de bal in één keer door. Podařil is nu in balbezit. Kubica verovert de bal door een tackle van achteren. Kubica draait met de bal, schiet en ... Bělan bokst de bal weg. Aller springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FKBazantnice - SK Sigma Olomouc 1978 7:0

16e minuut.
Špíček speelt de bal door. Jilavu met een sublieme pass. Aller bereikt de bal nog maar net als eerste. Aller draait met de bal, schiet en ... Bělan probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FKBazantnice - SK Sigma Olomouc 1978 8:0

20e minuut.
Seydl rent richting de bal. Hrdina onderschept slim de pass. Hrdina passt de bal met de wreef. Kubica bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubica schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FKBazantnice - SK Sigma Olomouc 1978 9:0

24e minuut.
Aller rent richting de bal. Hrdina bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrdina passt de bal in één keer door. Kubica rent richting de bal. Kubica draait met de bal, schiet en ... Bělan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Aller heeft problemen om de bal te vangen. Aller schiet op doel. Paal!

28e minuut.
Hrdina kopt de bal weg. Kubica kan de bal niet met de borst controleren. Šifalda is nu in balbezit. Šifalda geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Inworp. Šifalda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Hrdina de bal. Hrdina draait met de bal, schiet en ... Bělan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FKBazantnice - SK Sigma Olomouc 1978 10:0

34e minuut.
Seydl bereikt de bal nog maar net als eerste. Seydl passt de bal zonder na te denken. Podařil bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubica is nu in balbezit. Kubica haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bělan trapt de bal weg. Hrdina met een sublieme pass. Aller bereikt de bal nog maar net als eerste. Aller haalt uit met een fantastische trap. Bělan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kubica rent richting de bal. Kubica draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FKBazantnice - SK Sigma Olomouc 1978 11:0

37e minuut.
Aller passt de bal met de wreef. Jilavu rent richting de bal. Jilavu geeft een hoge lob. Kubica is nu in balbezit. Kubica draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FKBazantnice - SK Sigma Olomouc 1978 12:0

43e minuut.
Daar is Žlíca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Žlíca geeft een hoge lob. Aller probeert de bal aan de voet te houden. Kubica rent richting de bal. Kubica schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FKBazantnice 15%, SK Sigma Olomouc 1978 85%.
FKBazantnice - SK Sigma Olomouc 1978 12:0

47e minuut.
Špíček is nu in balbezit. Špíček speelt de bal door. Sulikowski speelt de bal door. Kubica rent richting de bal. Kubica schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Masér trapt de bal weg. Šifalda kopt de bal weg. Hrdina probeert naar een medespeler te passen. Aller heeft problemen om de bal te vangen. Aller draait met de bal, schiet en ... Bělan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Jilavu bereikt de bal nog maar net als eerste. Jilavu geeft een hoge lob. Masér heeft problemen om de bal te vangen. Aller is nu in balbezit. Aller draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Hrdina passt de bal met de wreef. Jilavu is nu in balbezit. Jilavu passt de bal zonder na te denken. Daar is Kubica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kubica schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Aller is nu in balbezit. Aller passt de bal met de wreef. Kubica bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubica schiet op doel. Bělan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FKBazantnice - SK Sigma Olomouc 1978 13:0

57e minuut.
Masér geeft een lange en hoge pass. Inworp. Jilavu met de inworp. Aller bereikt de bal nog maar net als eerste. Aller schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Jilavu passt de bal met de wreef. Kubica bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubica passt de bal in één keer door. Hrdina bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrdina schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Seydl geeft een lange en hoge pass. Rybicki is nu in balbezit. Rybicki passt de bal zonder na te denken. Hrdina rent richting de bal. Hrdina haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Masér kopt de bal weg. Jilavu geeft een hoge lob. Aller rent richting de bal. Aller schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Šifalda zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Masér de bal. Aller rent richting de bal. Aller schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Seydl rent richting de bal. Hrdina verovert de bal door een tackle van achteren. Hrdina passt de bal in één keer door. Aller rent richting de bal. Aller schiet op doel. Bělan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Hrdina verovert de bal door een tackle van achteren. Hrdina speelt de bal door. Aller is nu in balbezit. Aller schiet op doel. Na een snelle pass probeert Masér de bal onder controle te krijgen. Bělan bokst de bal weg.

73e minuut.
Masér trapt de bal weg van het doel. Hrdina met een sublieme pass. Aller is nu in balbezit. Aller haalt uit met een fantastische trap. Bělan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FKBazantnice - SK Sigma Olomouc 1978 14:0

75e minuut.
Šifalda passt de bal met de wreef. Kubica rent richting de bal. Kubica passt de bal zonder na te denken. Hrdina bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrdina haalt uit met een fantastische trap. Bělan bokst de bal weg. Aller bereikt de bal nog maar net als eerste. Aller draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FKBazantnice - SK Sigma Olomouc 1978 15:0

76e minuut.
Tatranský probeert naar een medespeler te passen. Daar is Aller, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aller passt de bal in één keer door. Kubica rent richting de bal. Kubica haalt uit met een fantastische trap. Bělan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Aller is nu in balbezit. Aller passt de bal zonder na te denken. Podařil is nu in balbezit. Kubica verovert de bal door een tackle van achteren. Kubica schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Klungelig pakt Kubica de bal. Podařil rent richting de bal. Kubica onderschept slim de pass. Kubica haalt uit met een fantastische trap. Bělan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FKBazantnice - SK Sigma Olomouc 1978 16:0

81e minuut.
Hrdina is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Slunečko. Hrdina is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sulikowski met een snel genomen vrije trap. Aller springt en kopt de bal. De bal raakt de paal. Bělan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Šifalda kopt de bal weg. Špíček rent richting de bal. Hrdina onderschept slim de pass. Kubica is nu in balbezit. Kubica schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Hrdina kopt de bal weg. Daar is Jilavu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jilavu geeft de bal voor. Kubica maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FKBazantnice - SK Sigma Olomouc 1978 17:0

86e minuut.
Hrdina verovert de bal door een tackle van achteren. Hrdina geeft een lange en hoge pass. Kubica kopt de bal weg. Hrdina bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrdina haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FKBazantnice 22%, SK Sigma Olomouc 1978 78%.
FKBazantnice - SK Sigma Olomouc 1978 17:0