Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-09 19:16
  • Bekerwedstrijd: Kvalifikace
  • Stadion: WOODFOOT Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 10875
WOODFOOT Mezci
WW 2 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
25% Spel op eigen helft 75%
31 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.4 gemiddelde waardering 21.8
solide Schieten zwak
redelijk Passen slecht
zeer goed Verdedigen zwak


1e minuut.
Gutarowski geeft een lange en hoge pass. Račka kopt de bal weg. Obajdin is nu in balbezit. Vela onderschept slim de pass. Vela schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Gutarowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Feitosa de bal. Obajdin is nu in balbezit. Feitosa onderschept slim de pass. Feitosa schiet op doel. Rozehnal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
WOODFOOT - Mezci 1:0

4e minuut.
Šubrta probeert naar een medespeler te passen. Pohár is nu in balbezit. Evans verovert de bal door een tackle van achteren. Evans geeft een lange en hoge pass. Feitosa krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
WOODFOOT - Mezci 2:0

7e minuut.
Evans rent richting de bal. Evans passt de bal in één keer door. Daar is Feitosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vela rent richting de bal. Vela haalt uit met een fantastische trap. Rozehnal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WOODFOOT - Mezci 3:0

9e minuut.
Gutarowski passt de bal in één keer door. Michl heeft problemen om de bal te vangen. Vela is nu in balbezit. Vela draait met de bal, schiet en ... Rozehnal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Bignotti rent richting de bal. Fečko onderschept slim de pass. Fečko passt de bal in één keer door. Herout bereikt de bal nog maar net als eerste. Herout schiet op doel. Vujovik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Aldosa met een sublieme pass. Evans speelt de bal door. Daar is Feitosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Feitosa haalt uit met een fantastische trap. Rozehnal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WOODFOOT - Mezci 4:0

23e minuut.
Vela onderschept slim de pass. Vela geeft de bal voor. Feitosa heeft problemen om de bal te vangen. Feitosa haalt uit met een fantastische trap. Rozehnal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WOODFOOT - Mezci 5:0

31e minuut.
Bignotti passt de bal in één keer door. Gutarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutarowski probeert naar een medespeler te passen. Vela bereikt de bal nog maar net als eerste. Vela schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Koclęga probeert naar een medespeler te passen. Aldosa probeert naar een medespeler te passen. Lichý bereikt de bal nog maar net als eerste. Vela verovert de bal door een tackle van achteren. Vela haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Aldosa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Aldosa geeft een lange en hoge pass. Vela bereikt de bal nog maar net als eerste. Vela schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WOODFOOT - Mezci 6:0

37e minuut.
Daar is Pohár, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Evans bereikt de bal nog maar net als eerste. Evans passt de bal met de wreef. Feitosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Feitosa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WOODFOOT - Mezci 7:0

45e minuut.
Šubrta met een sublieme pass. Gutarowski rent richting de bal. Gutarowski geeft de bal voor. Aldosa kan de bal niet met de borst controleren. Aldosa geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WOODFOOT 32%, Mezci 68%.
WOODFOOT - Mezci 7:0

49e minuut.
Vela bereikt de bal nog maar net als eerste. Vela geeft de bal voor. Račka heeft problemen om de bal te vangen. Feitosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Feitosa geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vela is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
WOODFOOT - Mezci 8:0

51e minuut.
Aldosa met een sublieme pass. Daar is Evans, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Evans probeert naar een medespeler te passen. Vela bereikt de bal nog maar net als eerste. Vela haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Evans probeert naar een medespeler te passen. Vela geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Lichý de bal onder controle te krijgen. Feitosa rent richting de bal. Feitosa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Klungelig pakt Lichý de bal. Feitosa is nu in balbezit. Feitosa geeft een hoge lob. Vela is nu in balbezit. Vela draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Šubrta rent richting de bal. Gutarowski rent richting de bal. Gutarowski geeft een hoge lob. Aldosa heeft problemen om de bal te vangen. Aldosa geeft de bal voor. Rozehnal bokst de bal weg. Daar is Vela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Obajdin bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldosa onderschept slim de pass. Aldosa met een sublieme pass. Feitosa rent richting de bal. Feitosa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WOODFOOT - Mezci 9:0

63e minuut.
Evans passt de bal zonder na te denken. Vela speelt de bal door. Feitosa is nu in balbezit. Feitosa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WOODFOOT - Mezci 10:0

65e minuut.
Feitosa kopt de bal weg. Lichý rent richting de bal. Vela verovert de bal door een tackle van achteren. Vela haalt uit met een fantastische trap. Rozehnal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WOODFOOT - Mezci 11:0

68e minuut.
Obajdin rent richting de bal. Aldosa verovert de bal door een tackle van achteren. Aldosa probeert naar een medespeler te passen. Feitosa is nu in balbezit. Feitosa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Račka geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aldosa met de inworp. Bignotti geeft een lange en hoge pass. Feitosa maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Feitosa rent richting de bal. Feitosa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Aldosa speelt de bal door. Evans rent richting de bal. Evans passt de bal zonder na te denken. Feitosa is nu in balbezit. Feitosa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WOODFOOT - Mezci 12:0

89e minuut.
Gutarowski heeft problemen om de bal te vangen. Šubrta rent richting de bal. Šubrta probeert naar een medespeler te passen. Koclęga rent richting de bal. Koclęga geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Doeltrap. Račka trapt de bal weg van het doel. Gutarowski probeert de bal met de borst te controleren. Gutarowski geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WOODFOOT 19%, Mezci 81%.
WOODFOOT - Mezci 12:0