Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Prague team Lejzr
Xaomi Tactiek 343
60% Balbezit 40%
21% Spel op eigen helft 79%
40 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.6 gemiddelde waardering 20.4
formidable Schieten weak
adequate Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Goujon onderschept slim de pass. Goujon geeft de bal voor. Belović kopt de bal weg. Alkış rent richting de bal. Alkış draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Belović verovert de bal door een tackle van achteren. Belović passt de bal zonder na te denken. Alkış rent richting de bal. Alkış haalt uit met een fantastische trap. Jakovec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Prague team - Lejzr 1:0

12e minuut.
Nakládal is nu in balbezit. Belović onderschept slim de pass. Belović met een sublieme pass. Alkış is nu in balbezit. Alkış haalt uit met een fantastische trap. Jakovec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Alkış kan de bal niet met de borst controleren. Jakovec maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Klungelig pakt Alkış de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Prague team - Lejzr 2:0

13e minuut.
Inworp. Goujon met de inworp. Caroço met een sublieme pass. Klungelig pakt Belović de bal. Belović schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Czagala rent richting de bal. Czagala met een sublieme pass. Daar is Belović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Belović haalt uit met een fantastische trap. Paal!

17e minuut.
Czagala met een sublieme pass. Belović bereikt de bal nog maar net als eerste. Belović passt de bal in één keer door. Alkış bereikt de bal nog maar net als eerste. Alkış draait met de bal, schiet en ... Jakovec bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Prague team - Lejzr 3:0

19e minuut.
Belović passt de bal zonder na te denken. Alkış rent richting de bal. Caroço is nu in balbezit. Alkış rent richting de bal. Alkış schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Šermíř, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Šermíř geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Goujon met een snelle inworp. Caroço is nu in balbezit. Caroço geeft een hoge lob. Jakovec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Belović is nu in balbezit. Belović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Prague team - Lejzr 4:0

24e minuut.
Alkış onderschept slim de pass. Alkış probeert naar een medespeler te passen. Belović heeft problemen om de bal te vangen. Belović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Prague team - Lejzr 5:0

27e minuut.
Belović passt de bal met de wreef. Czagala rent richting de bal. Czagala met een sublieme pass. Klungelig pakt Alkış de bal. Alkış schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Jakovec trapt de bal weg. Goujon kopt de bal weg. Alkış bereikt de bal nog maar net als eerste. Alkış draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Belović rent richting de bal. Belović schiet op doel. Jakovec maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Alkış verovert de bal door een tackle van achteren. Alkış probeert naar een medespeler te passen. Czagala bereikt de bal nog maar net als eerste. Belović bereikt de bal nog maar net als eerste. Belović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Doeltrap. Jakovec trapt de bal weg. Czagala probeert de bal aan de voet te houden. Belović is nu in balbezit. Belović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Caroço onderschept slim de pass. Caroço passt de bal zonder na te denken. Belović bereikt de bal nog maar net als eerste. Belović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Prague team - Lejzr 6:0

35e minuut.
Piwoński passt de bal in één keer door. Chiacu speelt de bal door. Ippoliti probeert naar een medespeler te passen. Belović is nu in balbezit. Belović haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

37e minuut.
Piwoński raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hetényi komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Belović is nu in balbezit. Belović passt de bal in één keer door. Czagala is nu in balbezit. Czagala geeft een lange en hoge pass. Alkış springt en kopt de bal. Jakovec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Prague team - Lejzr 7:0

40e minuut.
Caroço verovert de bal door een tackle van achteren. Caroço passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Alkış de bal. Alkış draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Prague team - Lejzr 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prague team 21%, Lejzr 79%.
Prague team - Lejzr 8:0

47e minuut.
Jakovec trapt de bal weg. Czagala kopt de bal weg. Alkış rent richting de bal. Alkış haalt uit met een fantastische trap. Jakovec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Prague team - Lejzr 9:0

50e minuut.
Czagala passt de bal zonder na te denken. Chiacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiacu geeft een hoge lob. Belović is nu in balbezit. Belović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Czagala is nu in balbezit. Czagala geeft een hoge lob. Šermíř rent richting de bal. Belović verovert de bal door een tackle van achteren. Belović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Prague team - Lejzr 10:0

59e minuut.
Goujon met de inworp. Daar is Caroço, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caroço passt de bal zonder na te denken. Alkış rent richting de bal. Alkış schiet op doel. De bal raakt de paal.

63e minuut.
Goujon rent richting de bal. Goujon passt de bal met de wreef. Belović rent richting de bal. Alkış bereikt de bal nog maar net als eerste. Alkış haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Alkış bereikt de bal nog maar net als eerste. Alkış passt de bal zonder na te denken. Belović rent richting de bal. Belović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Prague team - Lejzr 11:0

69e minuut.
Belović met een sublieme pass. Alkış is nu in balbezit. Caroço probeert naar een medespeler te passen. Belović rent richting de bal. Belović draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Belović rent richting de bal. Belović haalt uit met een fantastische trap. Jakovec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Beneš rent richting de bal. Goujon verovert de bal door een tackle van achteren. Goujon probeert naar een medespeler te passen. Alkış rent richting de bal. Alkış schiet op doel. Paal!

79e minuut.
Czagala probeert naar een medespeler te passen. Belović rent richting de bal. Belović passt de bal met de wreef. Alkış heeft problemen om de bal te vangen. Alkış draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Prague team - Lejzr 12:0

80e minuut.
Alkış geeft een hoge lob. Jakovec probeert naar een medespeler te passen. Czagala kopt de bal weg. Klungelig pakt Alkış de bal. Alkış haalt uit met een fantastische trap. Jakovec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Caroço rent richting de bal. Caroço passt de bal met de wreef. Belović heeft problemen om de bal te vangen. Belović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Prague team - Lejzr 13:0

85e minuut.
Alkış is nu in balbezit. Caroço met een sublieme pass. Šermíř rent richting de bal. Belović onderschept slim de pass. Belović haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Somberk speelt de bal door. Mantlík heeft problemen om de bal te vangen. Alkış rent richting de bal. Alkış draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Belović bereikt de bal nog maar net als eerste. Caroço rent richting de bal. Belović bereikt de bal nog maar net als eerste. Belović draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Šermíř de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Jakovec bokst de bal weg.

89e minuut.
Jakovec probeert naar een medespeler te passen. Czagala kopt de bal weg. Mantlík heeft problemen om de bal te vangen. Belović bereikt de bal nog maar net als eerste. Belović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Prague team - Lejzr 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prague team 22%, Lejzr 78%.
Prague team - Lejzr 14:0