Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-09 19:16
  • Bekerwedstrijd: Kvalifikace
  • Stadion: Allianz Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 21339
Fc Borusia Nexia Trauma Team
Becko Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
20% Spel op eigen helft 80%
45 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.9 gemiddelde waardering 20
uitstekend Schieten zwak
redelijk Passen slecht
redelijk Verdedigen zwak


5e minuut.
Lomozník draait met de bal, schiet en ... Stolař probeert de bal aan de voet te houden. Pulkert bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulkert schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Borusia Nexia - Trauma Team 1:0

6e minuut.
Zaorálek probeert naar een medespeler te passen. Hořejší bereikt de bal nog maar net als eerste. Hořejší probeert naar een medespeler te passen. Lomozník bereikt de bal nog maar net als eerste. Lomozník schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Topinka bokst de bal weg. Topinka probeert naar een medespeler te passen. Šašek kopt de bal weg. Klungelig pakt Valnoha de bal. Lomozník rent richting de bal. Lomozník schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Jantar kopt de bal weg. Zaorálek probeert naar een medespeler te passen. Lomozník heeft problemen om de bal te vangen. Lomozník draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Havlena de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Křiček geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Daar is Havlena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pulkert rent richting de bal. Havlena legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pulkert raakt geblesseerd tijdens het duel. Lomozník legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Borusia Nexia - Trauma Team 2:0

16e minuut.
Lomozník passt de bal met de wreef. Pulkert rent richting de bal. Lampička is nu in balbezit. Pulkert onderschept slim de pass. Pulkert draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Borusia Nexia - Trauma Team 3:0

17e minuut.
Klungelig pakt Jantar de bal. Štoll rent richting de bal. Pulkert verovert de bal door een tackle van achteren. Lomozník bereikt de bal nog maar net als eerste. Lomozník haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Borusia Nexia - Trauma Team 4:0

23e minuut.
Stolař bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulkert onderschept slim de pass. Pulkert speelt de bal door. Lomozník rent richting de bal. Lomozník haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Borusia Nexia - Trauma Team 5:0

27e minuut.
Michalík is nu in balbezit. Michalík geeft een lange en hoge pass. Stolař rent richting de bal. Pulkert verovert de bal door een tackle van achteren. Pulkert schiet op doel. Topinka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lomozník is nu in balbezit. Lomozník draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Borusia Nexia - Trauma Team 6:0

32e minuut.
Hanes bereikt de bal nog maar net als eerste. Hořejší verovert de bal door een tackle van achteren. Hořejší speelt de bal door. Pulkert bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulkert haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Šašek rent richting de bal. Křiček rent richting de bal. Křiček passt de bal met de wreef. Pulkert rent richting de bal. Pulkert schiet op doel. De bal raakt de paal. Topinka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Křiček probeert naar een medespeler te passen. Lenk bereikt de bal nog maar net als eerste. Lomozník onderschept slim de pass. Pulkert rent richting de bal. Pulkert haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Borusia Nexia - Trauma Team 7:0

44e minuut.
Hanes kan de bal niet met de borst controleren. Inworp. Hořejší met een snelle inworp. Lomozník bereikt de bal nog maar net als eerste. Lomozník draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Lomozník rent richting de bal. Pulkert is nu in balbezit. Lomozník rent richting de bal. Pulkert is nu in balbezit. Pulkert draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Borusia Nexia - Trauma Team 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Borusia Nexia 25%, Trauma Team 75%.
Fc Borusia Nexia - Trauma Team 8:0

46e minuut.
Jantar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lomozník verovert de bal door een tackle van achteren. Pulkert bereikt de bal nog maar net als eerste. Lomozník rent richting de bal. Lomozník schiet op doel. Topinka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hořejší zal de hoekschop nemen. Pulkert controleert de bal met de borst. Pulkert haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Borusia Nexia - Trauma Team 9:0

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rozkmotřil met de inworp. Jantar controleert de bal met de borst. Štoll is nu in balbezit. Štoll haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Stolař kopt de bal weg. Puč is nu in balbezit. Puč passt de bal in één keer door. Pulkert is nu in balbezit. Pulkert draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Borusia Nexia - Trauma Team 10:0

52e minuut.
Lampička bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampička speelt de bal door. Daar is Havlena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pulkert rent richting de bal. Pulkert draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Borusia Nexia - Trauma Team 11:0

54e minuut.
Lampička bereikt de bal nog maar net als eerste. Puč verovert de bal door een tackle van achteren. Puč passt de bal zonder na te denken. Pulkert rent richting de bal. Pulkert haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Borusia Nexia - Trauma Team 12:0

55e minuut.
Pulkert onderschept slim de pass. Pulkert passt de bal met de wreef. Lomozník is nu in balbezit. Lomozník schiet op doel. Topinka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Borusia Nexia - Trauma Team 13:0

58e minuut.
Puč rent richting de bal. Puč passt de bal met de wreef. Lomozník rent richting de bal. Pulkert is nu in balbezit. Pulkert haalt uit met een fantastische trap. Topinka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Doeltrap. Topinka trapt de bal weg. Ustrnul kopt de bal weg. Hořejší is nu in balbezit. Hořejší geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Stolař is nu in balbezit. Pulkert verovert de bal door een tackle van achteren. Pulkert draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Borusia Nexia - Trauma Team 14:0

66e minuut.
Pulkert geeft de bal voor. Křiček rent richting de bal. Křiček passt de bal in één keer door. Pulkert rent richting de bal. Pulkert draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Borusia Nexia - Trauma Team 15:0

68e minuut.
Pulkert onderschept slim de pass. Křiček bereikt de bal nog maar net als eerste. Křiček geeft een lange en hoge pass. Daar is Lomozník, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Havlena is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Ustrnul rent richting de bal. Jantar begaat een overtreding. Ustrnul raakt geblesseerd tijdens het duel. Ustrnul zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pulkert bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulkert schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Borusia Nexia - Trauma Team 16:0

70e minuut.
Jantar speelt de bal door. Štoll heeft problemen om de bal te vangen. Pulkert verovert de bal door een tackle van achteren. Lomozník rent richting de bal. Lomozník haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Pulkert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pulkert draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Havlena speelt de bal door. Klungelig pakt Hanes de bal. Hořejší is nu in balbezit. Hořejší draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Borusia Nexia - Trauma Team 17:0

74e minuut.
Zaorálek verovert de bal door een tackle van achteren. Zaorálek met een sublieme pass. Lomozník rent richting de bal. Pulkert rent richting de bal. Pulkert schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Štoll raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cupák komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Šašek is nu in balbezit. Šašek geeft een hoge lob. Hořejší rent richting de bal. Hořejší geeft de bal voor. Pulkert springt en kopt de bal. Topinka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Hořejší kopt de bal weg. Lomozník heeft problemen om de bal te vangen. Lomozník speelt de bal door. Klungelig pakt Pulkert de bal. Pulkert haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Rozkmotřil heeft problemen om de bal te vangen. Zaorálek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaorálek geeft een hoge lob. Pulkert bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulkert schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lomozník is nu in balbezit. Lomozník draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Borusia Nexia - Trauma Team 18:0

88e minuut.
Zaorálek probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lomozník de bal. Lomozník met een sublieme pass. Pulkert bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulkert haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Borusia Nexia 16%, Trauma Team 84%.
Fc Borusia Nexia - Trauma Team 18:0