Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Sigma Ježci Bušín 2006 KINATION
Prometheus Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
24% Spel op eigen helft 76%
47 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
43.6 gemiddelde waardering 18.1
wonderbaarlijk Schieten slecht
goed Passen slecht
solide Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Borovský geeft de bal voor. Kotrys rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kesnerka. Kotrys is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jeníšek wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Duta rent richting de bal. Augusta onderschept slim de pass. Augusta geeft een lange en hoge pass. Šimfelt is nu in balbezit. Šimfelt draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Doeltrap. Lapka met een harde bal richting middenveld. Španiel kopt de bal weg. Daar is Jeníšek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šomek geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Doeltrap. Nezmar trapt de bal weg. Ručínský bereikt de bal nog maar net als eerste. Augusta verovert de bal door een tackle van achteren. Augusta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Čihák met de inworp. Šimfelt is nu in balbezit. Jeníšek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Šimfelt raakt geblesseerd tijdens het duel. Šimfelt legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Nezmar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Šimfelt bereikt de bal nog maar net als eerste. Šimfelt schiet op doel. Nezmar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sigma Ježci Bušín 2006 - KINATION 1:0

8e minuut.
Borovský is nu in balbezit. Šomek met een sublieme pass. Šimfelt is nu in balbezit. Šimfelt draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sigma Ježci Bušín 2006 - KINATION 2:0

9e minuut.
Stráněl is nu in balbezit. Stráněl passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Španiel met de inworp. Šomek geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Nezmar met een harde bal richting middenveld. Španiel is nu in balbezit. Španiel geeft de bal voor. Augusta is nu in balbezit. Augusta draait met de bal, schiet en ... Nezmar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sigma Ježci Bušín 2006 - KINATION 3:0

12e minuut.
Lapka geeft een hoge lob. Inworp. Čihák met een snelle inworp. Šimfelt bereikt de bal nog maar net als eerste. Šimfelt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sigma Ježci Bušín 2006 - KINATION 4:0

13e minuut.
Šomek kan de bal niet met de borst controleren. Mikulec rent richting de bal. Šomek verovert de bal door een tackle van achteren. Šomek geeft een lange en hoge pass. Šimfelt maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Slovák geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Čihák met een snelle inworp. Šimfelt bereikt de bal nog maar net als eerste. Šimfelt draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Šimfelt met een sublieme pass. Čihák heeft problemen om de bal te vangen. Čihák probeert naar een medespeler te passen. Šimfelt rent richting de bal. Šimfelt schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Augusta passt de bal zonder na te denken. Čihák bereikt de bal nog maar net als eerste. Čihák speelt de bal door. Šimfelt rent richting de bal. Šimfelt haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Ručínský de bal. Augusta is nu in balbezit. Augusta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Španiel met een snelle inworp. Šomek geeft de bal voor. Augusta is nu in balbezit. Augusta schiet op doel. Nezmar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sigma Ježci Bušín 2006 - KINATION 5:0

21e minuut.
Bochovský passt de bal in één keer door. Topinka bereikt de bal nog maar net als eerste. Topinka geeft een hoge lob. Augusta is nu in balbezit. Augusta schiet op doel. Nezmar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Duta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šimfelt rent richting de bal. Šimfelt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sigma Ježci Bušín 2006 - KINATION 6:0

24e minuut.
Čihák speelt de bal door. Šimfelt bereikt de bal nog maar net als eerste. Šimfelt passt de bal in één keer door. Augusta rent richting de bal. Augusta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sigma Ježci Bušín 2006 - KINATION 7:0

26e minuut.
Šomek met een sublieme pass. Klungelig pakt Čihák de bal. Čihák geeft een lange en hoge pass. Augusta is nu in balbezit. Augusta schiet op doel. Nezmar bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Šomek zal de hoekschop nemen. Šimfelt springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Španiel is nu in balbezit. Španiel geeft een lange en hoge pass. Šimfelt bereikt de bal nog maar net als eerste. Šimfelt geeft de bal voor. Augusta maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Nezmar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Šomek passt de bal in één keer door. Čihák bereikt de bal nog maar net als eerste. Čihák geeft de bal voor. Augusta is nu in balbezit. Augusta draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Augusta rent richting de bal. Augusta schiet op doel. Lapka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Šomek is nu in balbezit. Šomek geeft een hoge lob. Nezmar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Šimfelt is nu in balbezit. Lapka legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Šimfelt raakt geblesseerd tijdens het duel. Šimfelt neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sigma Ježci Bušín 2006 - KINATION 8:0

45e minuut.
Čihák geeft een hoge lob. Augusta kan de bal niet met de borst controleren. Augusta met een sublieme pass. Šimfelt bereikt de bal nog maar net als eerste. Šimfelt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sigma Ježci Bušín 2006 - KINATION 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sigma Ježci Bušín 2006 28%, KINATION 72%.
FC Sigma Ježci Bušín 2006 - KINATION 9:0

46e minuut.
Kotrys is nu in balbezit. Kotrys probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Jeníšek de bal. Šimfelt verovert de bal door een tackle van achteren. Šimfelt schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

47e minuut.
Inworp. Španiel met de inworp. Šomek geeft een lange en hoge pass. Augusta krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sigma Ježci Bušín 2006 - KINATION 10:0

47e minuut.
Kotrys is nu in balbezit. Kotrys speelt de bal door. Jeníšek bereikt de bal nog maar net als eerste. Šimfelt onderschept slim de pass. Šimfelt schiet op doel. Nezmar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Augusta rent richting de bal. Augusta schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Šimfelt rent richting de bal. Jeníšek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Šimfelt is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Augusta neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Nezmar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sigma Ježci Bušín 2006 - KINATION 11:0

49e minuut.
Kotrys heeft problemen om de bal te vangen. Augusta verovert de bal door een tackle van achteren. Šimfelt rent richting de bal. Augusta bereikt de bal nog maar net als eerste. Augusta schiet op doel. Nezmar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Šimfelt heeft problemen om de bal te vangen. Šimfelt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sigma Ježci Bušín 2006 - KINATION 12:0

52e minuut.
Španiel verovert de bal door een tackle van achteren. Španiel geeft de bal voor. Augusta kopt de bal weg. Šimfelt bereikt de bal nog maar net als eerste. Šimfelt haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sigma Ježci Bušín 2006 - KINATION 13:0

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Topinka met de inworp. Šomek probeert naar een medespeler te passen. Šimfelt rent richting de bal. Šimfelt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sigma Ježci Bušín 2006 - KINATION 14:0

60e minuut.
Stráněl probeert naar een medespeler te passen. Štainer rent richting de bal. Čihák verovert de bal door een tackle van achteren. Čihák geeft een hoge lob. Augusta maakt een snoekduik en kopt de bal. Nezmar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Šimfelt bereikt de bal nog maar net als eerste. Šimfelt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sigma Ježci Bušín 2006 - KINATION 15:0

64e minuut.
Španiel verovert de bal door een tackle van achteren. Španiel geeft de bal voor. Lapka heeft problemen om de bal te vangen. Augusta bereikt de bal nog maar net als eerste. Augusta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sigma Ježci Bušín 2006 - KINATION 16:0

66e minuut.
Jeníšek heeft problemen om de bal te vangen. Šomek is nu in balbezit. Šomek met een sublieme pass. Čihák geeft de bal voor. Augusta springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Topinka kopt de bal weg. Jeníšek rent richting de bal. Šomek onderschept slim de pass. Šomek probeert naar een medespeler te passen. Augusta bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sigma Ježci Bušín 2006 - KINATION 17:0

68e minuut.
Šimfelt passt de bal in één keer door. Šomek is nu in balbezit. Šomek geeft een hoge lob. Augusta rent richting de bal. Augusta schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Na een snelle pass probeert Kotrys de bal onder controle te krijgen. Augusta bereikt de bal nog maar net als eerste. Šimfelt rent richting de bal. Šimfelt haalt uit met een fantastische trap. Nezmar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sigma Ježci Bušín 2006 - KINATION 18:0

77e minuut.
Ručínský geeft een lange en hoge pass. Buitenspel voor Štainer. Goede buitenspelval van de verdediging. Topinka maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Šomek rent richting de bal. Šomek passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Augusta geeft een hoge lob. Duta geeft een hoge lob. Jeníšek is nu in balbezit. Španiel rent richting de bal. Španiel geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Jeníšek is nu in balbezit. Šomek rent richting de bal. Šomek passt de bal in één keer door. Šimfelt is nu in balbezit. Šimfelt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sigma Ježci Bušín 2006 - KINATION 19:0

85e minuut.
Ručínský passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Španiel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Šomek de bal. Šomek passt de bal zonder na te denken. De bal raakt de paal. Šimfelt is nu in balbezit. Šimfelt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sigma Ježci Bušín 2006 - KINATION 20:0

90e minuut.
Šomek bereikt de bal nog maar net als eerste. Šomek geeft een lange en hoge pass. Slovák rent richting de bal. Šimfelt onderschept slim de pass. Šimfelt draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sigma Ježci Bušín 2006 19%, KINATION 81%.
FC Sigma Ježci Bušín 2006 - KINATION 20:0