Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-09 19:17
  • Bekerwedstrijd: Baráž
  • Stadion: Meadow Way
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 32954
Los ganadores FC 1.FC POVAZSKY CHLMEC
Havran Tactiek pokus na Tinkos
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
62.1 gemiddelde waardering 66.7
formidable Schieten outstanding
excellent Passen excellent
excellent Verdedigen formidable


1e minuut.
Solner is nu in balbezit. Paillard verovert de bal door een tackle van achteren. Paillard geeft de bal voor. Durbailo bereikt de bal nog maar net als eerste. Durbailo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los ganadores FC - 1.FC POVAZSKY CHLMEC 0:1

6e minuut.
Bagi geeft een hoge lob. Inworp. Năftănăilă zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cresti rent richting de bal. Cresti schiet op doel. Paal!

10e minuut.
Havlíček bereikt de bal nog maar net als eerste. Havlíček geeft een lange en hoge pass. Cassarini geeft een lange en hoge pass. Durbailo is nu in balbezit. Durbailo haalt uit met een fantastische trap. Bogieł kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Łojek verovert de bal door een tackle van achteren. Łojek geeft een hoge lob. Durbailo rent richting de bal. Durbailo draait met de bal, schiet en ... Bogieł probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los ganadores FC - 1.FC POVAZSKY CHLMEC 0:2

21e minuut.
Drăgan is nu in balbezit. Drăgan met een sublieme pass. Havlíček rent richting de bal. Havlíček geeft de bal voor. Cresti springt en kopt de bal. Salvaterra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Balciar bereikt de bal nog maar net als eerste. Balciar schiet op doel. Salvaterra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los ganadores FC - 1.FC POVAZSKY CHLMEC 1:2

26e minuut.
Paillard bereikt de bal nog maar net als eerste. Paillard passt de bal met de wreef. Durbailo rent richting de bal. Durbailo haalt uit met een fantastische trap. Portal probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Smart bereikt de bal nog maar net als eerste. Smart geeft de bal voor. Klungelig pakt Kwapisz de bal. Lénárt bereikt de bal nog maar net als eerste. Lénárt schiet op doel. Bogieł bokst de bal weg.

30e minuut.
Cassarini speelt de bal door. Portal is nu in balbezit. Durbailo verovert de bal door een tackle van achteren. Durbailo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los ganadores FC - 1.FC POVAZSKY CHLMEC 1:3

33e minuut.
Paillard passt de bal in één keer door. Smart bereikt de bal nog maar net als eerste. Smart passt de bal zonder na te denken. Durbailo heeft problemen om de bal te vangen. Durbailo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Na een snelle pass probeert Drăgan de bal onder controle te krijgen. Łojek probeert naar een medespeler te passen. Portal rent richting de bal. Lénárt verovert de bal door een tackle van achteren. Lénárt draait met de bal, schiet en ... Bogieł kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Łojek geeft een lange en hoge pass. Paillard bereikt de bal nog maar net als eerste. Durbailo rent richting de bal. Durbailo draait met de bal, schiet en ... Bogieł maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los ganadores FC - 1.FC POVAZSKY CHLMEC 1:4

39e minuut.
Šimůnek bereikt de bal nog maar net als eerste. Šimůnek passt de bal met de wreef. Portal rent richting de bal. Durbailo verovert de bal door een tackle van achteren. Durbailo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Los ganadores FC - 1.FC POVAZSKY CHLMEC 1:5

43e minuut.
Smart is nu in balbezit. Smart passt de bal met de wreef. Šimůnek bereikt de bal nog maar net als eerste. Šimůnek geeft een hoge lob. Durbailo maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los ganadores FC 48%, 1.FC POVAZSKY CHLMEC 52%.
Los ganadores FC - 1.FC POVAZSKY CHLMEC 1:5

47e minuut.
Kwapisz passt de bal met de wreef. Balciar speelt de bal door. Năftănăilă rent richting de bal. Năftănăilă geeft de bal voor. Cresti krijgt zijn hoofd ertegen. Salvaterra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cresti rent richting de bal. Cresti schiet op doel. Salvaterra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los ganadores FC - 1.FC POVAZSKY CHLMEC 2:5

53e minuut.
Solner kopt de bal weg. Drăgan met een sublieme pass. Havlíček heeft problemen om de bal te vangen. Havlíček geeft de bal voor. Cresti maakt een snoekduik en kopt de bal. Salvaterra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Durbailo onderschept slim de pass. Durbailo probeert naar een medespeler te passen. Lénárt is nu in balbezit. Lénárt haalt uit met een fantastische trap. Bogieł maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los ganadores FC - 1.FC POVAZSKY CHLMEC 2:6

76e minuut.
Havlíček bereikt de bal nog maar net als eerste. Havlíček passt de bal met de wreef. Balciar is nu in balbezit. Balciar geeft de bal voor. Cresti maakt een snoekduik en kopt de bal. Salvaterra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Pirzer maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Năftănăilă rent richting de bal. Năftănăilă geeft de bal voor. Cresti maakt een snoekduik en kopt de bal. Salvaterra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Drăgan met een sublieme pass. Năftănăilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Năftănăilă geeft de bal voor. Cresti krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los ganadores FC - 1.FC POVAZSKY CHLMEC 3:6

83e minuut.
Šimůnek rent richting de bal. Šimůnek geeft de bal voor. Kwapisz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Durbailo rent richting de bal. Durbailo schiet op doel. Bogieł probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Stako geeft de bal voor. Cassarini kopt de bal weg. Paillard bereikt de bal nog maar net als eerste. Paillard geeft een lange en hoge pass. Lénárt maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los ganadores FC 42%, 1.FC POVAZSKY CHLMEC 58%.
Los ganadores FC - 1.FC POVAZSKY CHLMEC 3:6