Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
frischauf heyen TSV 1860 München
fft Tactiek Angrep-4-1-4-1
56% Balbezit 44%
39% Spel op eigen helft 61%
17 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 3
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
77 gemiddelde waardering 66.6
wonderbaarlijk Schieten uitmuntend
wonderbaarlijk Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen formidabel


19e minuut.
Ottl is nu in balbezit. Bašura is nu in balbezit. Ottl bereikt de bal nog maar net als eerste. Bašura rent richting de bal. Bašura draait met de bal, schiet en ... Ciepierski bokst de bal weg. Ottl bereikt de bal nog maar net als eerste. Ottl haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
frischauf heyen - TSV 1860 München 1:0

22e minuut.
Norup rent richting de bal. Norup passt de bal in één keer door. Sabbioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabbioni geeft een hoge lob. Ottl maakt een snoekduik en kopt de bal. Ciepierski bokst de bal weg.

28e minuut.
Sabbioni is nu in balbezit. Sabbioni geeft een lange en hoge pass. Centkowski rent richting de bal. Ottl onderschept slim de pass. Ottl haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Bakoč passt de bal zonder na te denken. Balbierer met een sublieme pass. Ottl is nu in balbezit. Ottl schiet op doel. Ciepierski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Sabbioni passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Croy de bal. Croy geeft een hoge lob. Ottl is nu in balbezit. Ottl haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Bašura bereikt de bal nog maar net als eerste. Bašura geeft een hoge lob. Ottl is nu in balbezit. Ottl draait met de bal, schiet en ... Silaghi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: frischauf heyen 33%, TSV 1860 München 67%.
frischauf heyen - TSV 1860 München 1:0

46e minuut.
Gottinger komt het veld opgelopen. Wenzel komt het veld opgelopen. bin Razuwan komt het veld opgelopen. Barreto komt het veld opgelopen. Dayuan komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Barreto kopt de bal weg. Croy bereikt de bal nog maar net als eerste. Croy passt de bal zonder na te denken. Bašura rent richting de bal. Bašura haalt uit met een fantastische trap. Ciepierski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Croy neemt de hoekschop. Ciepierski speelt de bal door. Jüntgen kopt de bal weg. Ottl bereikt de bal nog maar net als eerste. Ottl haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Dayuan bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Razuwan is nu in balbezit. Janković tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Janković krijgt een gele kaart. bin Razuwan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Centkowski met een snel genomen vrije trap. Daar is bin Razuwan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gottinger rent richting de bal. Gottinger schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Silaghi rent richting de bal. Silaghi geeft de bal voor. Daar is Janković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wenzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Wenzel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
frischauf heyen - TSV 1860 München 1:1

63e minuut.
Croy geeft de bal voor. Gottinger is nu in balbezit. Bašura verovert de bal door een tackle van achteren. Bašura draait met de bal, schiet en ... Ciepierski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
frischauf heyen - TSV 1860 München 2:1

65e minuut.
Gottinger rent richting de bal. Dayuan is nu in balbezit. Sabbioni tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sabbioni krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Sabbioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabbioni geeft de bal voor. Gottinger is nu in balbezit. Ottl verovert de bal door een tackle van achteren. Ottl draait met de bal, schiet en ... Ciepierski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Centkowski heeft problemen om de bal te vangen. Centkowski probeert naar een medespeler te passen. Bakoč is nu in balbezit. Wenzel verovert de bal door een tackle van achteren. Wenzel schiet op doel. Finster probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
bin Razuwan probeert naar een medespeler te passen. Dayuan rent richting de bal. Bakoč begaat een overtreding. Bakoč krijgt een gele kaart. Dayuan raakt geblesseerd tijdens het duel. Centkowski komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Jüntgen is nu in balbezit. Jüntgen geeft de bal voor. Ottl bereikt de bal nog maar net als eerste. Ottl haalt uit met een fantastische trap. Ciepierski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: frischauf heyen 44%, TSV 1860 München 56%.
frischauf heyen - TSV 1860 München 2:1