Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sapiacains Brecé SP
Cheyenne Tactiek 541
49% Balbezit 51%
29% Spel op eigen helft 71%
22 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
62.5 gemiddelde waardering 49.6
outstanding Schieten adequate
very good Passen very good
outstanding Verdedigen very good


9e minuut.
Epremyan geeft de bal voor. Đinđić heeft problemen om de bal te vangen. Cărănică rent richting de bal. Cărănică draait met de bal, schiet en ... Glonek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sapiacains - Brecé SP 1:0

12e minuut.
Byrdziak passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ülevain de bal. Nicolle bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolle geeft een lange en hoge pass. Georgiev maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Jacoszek probeert naar een medespeler te passen. Pelletta bereikt de bal nog maar net als eerste. Epremyan onderschept slim de pass. Epremyan geeft een hoge lob. Georgiev springt en kopt de bal. Glonek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pozo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cărănică krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Jáger is nu in balbezit. Jáger passt de bal met de wreef. Cărănică bereikt de bal nog maar net als eerste. Cărănică schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sapiacains - Brecé SP 2:0

23e minuut.
Pfingstner geeft de bal voor. Epremyan geeft een hoge lob. Klungelig pakt Caterincă de bal. Cărănică onderschept slim de pass. Cărănică draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Pfingstner is nu in balbezit. Nicolle onderschept slim de pass. Nicolle passt de bal in één keer door. Cărănică bereikt de bal nog maar net als eerste. Cărănică schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Pozo is nu in balbezit. Pozo passt de bal zonder na te denken. Jáger bereikt de bal nog maar net als eerste. Jáger geeft de bal voor. Cărănică krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Georgiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Georgiev passt de bal zonder na te denken. Nicolle probeert naar een medespeler te passen. Cărănică rent richting de bal. Cărănică schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sapiacains 30%, Brecé SP 70%.
sapiacains - Brecé SP 2:0

50e minuut.
Pozo speelt de bal door. Jáger speelt de bal door. Cărănică bereikt de bal nog maar net als eerste. Cărănică haalt uit met een fantastische trap. Glonek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
sapiacains - Brecé SP 3:0

53e minuut.
Klungelig pakt Ülevain de bal. Geslin onderschept slim de pass. Geslin geeft de bal voor. Georgiev is nu in balbezit. Georgiev draait met de bal, schiet en ... Glonek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Na een snelle pass probeert Oprátka de bal onder controle te krijgen. Jáger bereikt de bal nog maar net als eerste. Jáger passt de bal in één keer door. Pozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pozo geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Nicolle passt de bal zonder na te denken. Jáger is nu in balbezit. Jáger passt de bal met de wreef. Pfingstner verovert de bal door een tackle van achteren. Georgiev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Jáger geeft de bal voor. Georgiev kopt de bal weg. Cărănică bereikt de bal nog maar net als eerste. Cărănică draait met de bal, schiet en ... Glonek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sapiacains - Brecé SP 4:0

76e minuut.
Pozo rent richting de bal. Pozo speelt de bal door. Cărănică bereikt de bal nog maar net als eerste. Cărănică draait met de bal, schiet en ... Glonek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
sapiacains - Brecé SP 5:0

80e minuut.
Baumann passt de bal zonder na te denken. Nicolle is nu in balbezit. Nicolle probeert naar een medespeler te passen. Georgiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Georgiev haalt uit met een fantastische trap. Glonek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Geslin passt de bal in één keer door. Đinđić is nu in balbezit. Cărănică onderschept slim de pass. Cărănică haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sapiacains - Brecé SP 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sapiacains 28%, Brecé SP 72%.
sapiacains - Brecé SP 6:0