Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C KITS Fc kertzfeld
wiltord Tactiek Normal
66% Balbezit 34%
13% Spel op eigen helft 87%
41 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.9 gemiddelde waardering 17.8
formidabel Schieten matig
goed Passen slecht
redelijk Verdedigen zwak


1e minuut.
Pardo Del Burgo rent richting de bal. Pardo Del Burgo met een sublieme pass. Raymond bereikt de bal nog maar net als eerste. Viscol onderschept slim de pass. Viscol draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C KITS - Fc kertzfeld 1:0

5e minuut.
Mizrahi probeert naar een medespeler te passen. Viscol rent richting de bal. Mizrahi rent richting de bal. Viscol rent richting de bal. Viscol haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Chaderton Matos bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaderton Matos passt de bal met de wreef. Mizrahi rent richting de bal. Mizrahi haalt uit met een fantastische trap. Pasquier probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C KITS - Fc kertzfeld 2:0

11e minuut.
Çopan geeft de bal voor. Vialmonteil controleert de bal met de borst. Mizrahi is nu in balbezit. Mizrahi geeft de bal voor. Viscol maakt een snoekduik en kopt de bal. Pasquier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Pasquier trapt de bal weg. Chaderton Matos kopt de bal weg. Klungelig pakt Lebel de bal. Viscol rent richting de bal. Viscol haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C KITS - Fc kertzfeld 3:0

20e minuut.
Chaderton Matos passt de bal met de wreef. Viscol bereikt de bal nog maar net als eerste. Mizrahi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mizrahi draait met de bal, schiet en ... Lamotte probeert de bal aan de voet te houden. Pasquier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C KITS - Fc kertzfeld 4:0

21e minuut.
Weiskopf kopt de bal weg. Klungelig pakt Chaderton Matos de bal. Chaderton Matos speelt de bal door. Viscol is nu in balbezit. Viscol draait met de bal, schiet en ... Pasquier kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Arias Cardona passt de bal in één keer door. Chaderton Matos bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaderton Matos passt de bal zonder na te denken. Viscol rent richting de bal. Viscol draait met de bal, schiet en ... Pasquier kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mizrahi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mizrahi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C KITS - Fc kertzfeld 5:0

25e minuut.
Hale geeft de bal voor. Mannella speelt de bal door. Viscol is nu in balbezit. Viscol draait met de bal, schiet en ... Pasquier probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C KITS - Fc kertzfeld 6:0

29e minuut.
Weiskopf is nu in balbezit. Mannella verovert de bal door een tackle van achteren. Mannella passt de bal met de wreef. Viscol rent richting de bal. Viscol haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C KITS - Fc kertzfeld 7:0

31e minuut.
Mizrahi probeert naar een medespeler te passen. Viscol bereikt de bal nog maar net als eerste. Viscol heeft problemen om de bal te vangen. Viscol schiet op doel. Pasquier maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C KITS - Fc kertzfeld 8:0

35e minuut.
Lamotte verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pardo Del Burgo zal de hoekschop nemen. Viscol springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C KITS - Fc kertzfeld 9:0

37e minuut.
Pardo Del Burgo kopt de bal weg. Klungelig pakt Mizrahi de bal. Viscol is nu in balbezit. Mizrahi rent richting de bal. Mizrahi schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
F.C KITS - Fc kertzfeld 10:0

38e minuut.
Mizrahi verovert de bal door een tackle van achteren. Mizrahi passt de bal met de wreef. Chaderton Matos probeert naar een medespeler te passen. Viscol rent richting de bal. Viscol draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Viscol rent richting de bal. Mannella rent richting de bal. Mannella passt de bal in één keer door. Viscol rent richting de bal. Viscol haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lamotte met een harde bal richting middenveld. Chaderton Matos kopt de bal weg. Klungelig pakt Mizrahi de bal. Mizrahi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Chaderton Matos probeert naar een medespeler te passen. Viscol rent richting de bal. Viscol passt de bal zonder na te denken. Mizrahi rent richting de bal. Mizrahi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Chaderton Matos heeft problemen om de bal te vangen. Mizrahi is nu in balbezit. Mizrahi passt de bal in één keer door. Viscol is nu in balbezit. Viscol schiet op doel. Pasquier bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C KITS 16%, Fc kertzfeld 84%.
F.C KITS - Fc kertzfeld 10:0

52e minuut.
Daar is Bourbon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viscol rent richting de bal. Bourbon onderschept slim de pass. Mannella verovert de bal door een tackle van achteren. Mannella draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Mizrahi speelt de bal door. Viscol rent richting de bal. Viscol heeft problemen om de bal te vangen. Viscol schiet op doel. Pasquier maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C KITS - Fc kertzfeld 11:0

57e minuut.
Chaderton Matos is nu in balbezit. Chaderton Matos probeert naar een medespeler te passen. Mizrahi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mizrahi draait met de bal, schiet en ... Pasquier werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C KITS - Fc kertzfeld 12:0

59e minuut.
Pardo Del Burgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardo Del Burgo geeft een lange en hoge pass. Daar is Raymond, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viscol bereikt de bal nog maar net als eerste. Viscol draait met de bal, schiet en ... Pasquier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Dąbek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dąbek passt de bal in één keer door. Bourbon rent richting de bal. Viscol onderschept slim de pass. Viscol draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Viscol bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C KITS - Fc kertzfeld 13:0

68e minuut.
Chaderton Matos probeert naar een medespeler te passen. Mizrahi is nu in balbezit. Mizrahi speelt de bal door. Viscol bereikt de bal nog maar net als eerste. Viscol schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Pardo Del Burgo is nu in balbezit. Pardo Del Burgo geeft een lange en hoge pass. Viscol geeft een hoge lob. Mizrahi is nu in balbezit. Mizrahi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C KITS - Fc kertzfeld 14:0

73e minuut.
Bourbon bereikt de bal nog maar net als eerste. Mannella verovert de bal door een tackle van achteren. Mannella speelt de bal door. Mizrahi is nu in balbezit. Mizrahi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Chaderton Matos verovert de bal door een tackle van achteren. Mannella rent richting de bal. Bourbon tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bourbon krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Çopan rent richting de bal. Çopan met een sublieme pass. Bourbon bereikt de bal nog maar net als eerste. Mannella onderschept slim de pass. Mannella schiet op doel. Pasquier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C KITS - Fc kertzfeld 15:0

84e minuut.
Chaderton Matos bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaderton Matos speelt de bal door. Viscol bereikt de bal nog maar net als eerste. Viscol draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C KITS - Fc kertzfeld 16:0

86e minuut.
Chaderton Matos kopt de bal weg. Mizrahi rent richting de bal. Mizrahi passt de bal in één keer door. Viscol is nu in balbezit. Viscol haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C KITS - Fc kertzfeld 17:0

90e minuut.
Pardo Del Burgo geeft een lange en hoge pass. Laroche kopt de bal weg. Klungelig pakt Vialmonteil de bal. Pardo Del Burgo geeft een hoge lob. Viscol springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C KITS - Fc kertzfeld 18:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C KITS 9%, Fc kertzfeld 91%.
F.C KITS - Fc kertzfeld 18:0