Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RO.maniac FCNAIROLF
RO. 4.1.2.1.2 Tactiek 433
44% Balbezit 56%
42% Spel op eigen helft 58%
16 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.5 gemiddelde waardering 24.5
solide Schieten zwak
zwak Passen slecht
redelijk Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Elia speelt de bal door. Stamoulakis rent richting de bal. Angot speelt de bal door. Stamoulakis is nu in balbezit. Stamoulakis haalt uit met een fantastische trap. Etienne bokst de bal weg.

8e minuut.
Caron raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Perrier komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Henry heeft problemen om de bal te vangen. Elia is nu in balbezit. Elia passt de bal zonder na te denken. Stamoulakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Stamoulakis haalt uit met een fantastische trap. Etienne bokst de bal weg.

13e minuut.
Portier raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Fournier komt het veld opgelopen. Machata zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Crişan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crişan passt de bal in één keer door. Ozera rent richting de bal. Ozera draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Sagnol geeft een lange en hoge pass. Elia met een sublieme pass. Luyindula rent richting de bal. Ozera verovert de bal door een tackle van achteren. Ozera haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Elia onderschept slim de pass. Elia geeft de bal voor. Luyindula controleert de bal met de borst. Ozera bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozera schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Klungelig pakt Stamoulakis de bal. Luyindula bereikt de bal nog maar net als eerste. Stamoulakis onderschept slim de pass. Ozera rent richting de bal. Ozera schiet op doel. Etienne verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RO.maniac - FCNAIROLF 1:0

39e minuut.
Casados geeft een lange en hoge pass. Luyindula heeft problemen om de bal te vangen. Crişan speelt de bal door. Ozera rent richting de bal. Ozera draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Luyindula onderschept slim de pass. Luyindula geeft een lange en hoge pass. Perrier bereikt de bal nog maar net als eerste. Perrier draait met de bal, schiet en ... Ockernahl probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RO.maniac 49%, FCNAIROLF 51%.
RO.maniac - FCNAIROLF 1:0

48e minuut.
Ozera rent richting de bal. Ozera passt de bal in één keer door. Stamoulakis is nu in balbezit. Stamoulakis schiet op doel. Etienne maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RO.maniac - FCNAIROLF 2:0

54e minuut.
Elia met de inworp. Crişan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crişan passt de bal in één keer door. Stamoulakis is nu in balbezit. Stamoulakis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Crişan kopt de bal weg. Stamoulakis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ozera rent richting de bal. Ozera draait met de bal, schiet en ... Etienne probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RO.maniac 34%, FCNAIROLF 66%.
RO.maniac - FCNAIROLF 2:0