Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-09 19:21
  • Bekerwedstrijd: Promoción
  • Stadion: f.c maba Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 31999
f.c maba DavCar FC
MABA--M--2 Tactiek DavCar Bo
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
19 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
68.2 gemiddelde waardering 59.1
uitmuntend Schieten uitstekend
uitstekend Passen zeer goed
formidabel Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Vilps kopt de bal weg. Krzętowski is nu in balbezit. Krzętowski geeft een lange en hoge pass. Sofianopoulos rent richting de bal. Sofianopoulos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Wysocki onderschept slim de pass. Wysocki geeft een lange en hoge pass. Cuypers bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawłowski is nu in balbezit. Pawłowski schiet op doel. Grygo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Lobonţ rent richting de bal. Lobonţ passt de bal zonder na te denken. Krzętowski speelt de bal door. Sofianopoulos is nu in balbezit. Sofianopoulos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Silaghi met een sublieme pass. Lobonţ met een sublieme pass. Dubuś rent richting de bal. Goemaere onderschept slim de pass. Goemaere haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Silaghi rent richting de bal. Silaghi met een sublieme pass. Sofianopoulos is nu in balbezit. Goemaere rent richting de bal. Goemaere haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Vilps passt de bal zonder na te denken. Krzętowski is nu in balbezit. Krzętowski geeft een hoge lob. Sofianopoulos is nu in balbezit. Sofianopoulos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c maba - DavCar FC 1:0

31e minuut.
Cuypers bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Balestracci. Cuypers is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zakutin zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cuypers krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
f.c maba - DavCar FC 1:1

37e minuut.
Krzętowski geeft de bal voor. Goemaere kopt de bal weg. Daar is Vilps, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sofianopoulos onderschept slim de pass. Sofianopoulos schiet op doel. Bîzga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Klungelig pakt Dubuś de bal. Vilps bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilps geeft een hoge lob. Cuypers bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuypers schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Frei geeft een lange en hoge pass. Pawłowski is nu in balbezit. Frangkou bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawłowski onderschept slim de pass. Pawłowski haalt uit met een fantastische trap. Grygo bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: f.c maba 44%, DavCar FC 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
f.c maba - DavCar FC 1:1

46e minuut.
Skupin verovert de bal door een tackle van achteren. Skupin geeft een hoge lob. Goemaere bereikt de bal nog maar net als eerste. Goemaere schiet op doel. Bîzga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c maba - DavCar FC 2:1

57e minuut.
Inworp. Lobonţ met de inworp. Silaghi rent richting de bal. Silaghi geeft een hoge lob. Sofianopoulos kopt de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Goemaere passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Silaghi de bal. Silaghi met een sublieme pass. Goemaere is nu in balbezit. Goemaere haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Krzętowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Silaghi is nu in balbezit. Silaghi passt de bal zonder na te denken. Goemaere bereikt de bal nog maar net als eerste. Goemaere schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Wysocki speelt de bal door. Frei geeft de bal voor. Daar is Frangkou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pawłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawłowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Frei geeft de bal voor. Balestracci rent richting de bal. Cuypers onderschept slim de pass. Cuypers draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
f.c maba - DavCar FC 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: f.c maba 38%, DavCar FC 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
f.c maba - DavCar FC 2:2


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

98e minuut.
Lobonţ is nu in balbezit. Lobonţ passt de bal in één keer door. Wysocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Goemaere verovert de bal door een tackle van achteren. Goemaere draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Bîzga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

100e minuut.
Silaghi met een sublieme pass. Lobonţ is nu in balbezit. Lobonţ speelt de bal door. Sofianopoulos rent richting de bal. Sofianopoulos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

104e minuut.
Krzętowski met een sublieme pass. Contreras probeert naar een medespeler te passen. Goemaere bereikt de bal nog maar net als eerste. Goemaere haalt uit met een fantastische trap. Bîzga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c maba - DavCar FC 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: f.c maba 36%, DavCar FC 64%.
f.c maba - DavCar FC 3:2

110e minuut.
Rydz geeft een lange en hoge pass. Frei kopt de bal weg. Cuypers rent richting de bal. Pawłowski rent richting de bal. Pawłowski schiet op doel. Grygo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: f.c maba 45%, DavCar FC 55%.
f.c maba - DavCar FC 3:2