Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-09 19:21
  • Bekerwedstrijd: Promoción
  • Stadion: Rovello Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 24003
Rovello Amigo CD
IV MP Tactiek 442
56% Balbezit 44%
29% Spel op eigen helft 71%
32 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
59.1 gemiddelde waardering 34.5
excellent Schieten weak
very good Passen average
solid Verdedigen adequate


5e minuut.
Zamora rent richting de bal. de la Torre verovert de bal door een tackle van achteren. de la Torre probeert naar een medespeler te passen. Reimer is nu in balbezit. Reimer haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Reimer kopt de bal weg. Daar is Alvarado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Štverák bereikt de bal nog maar net als eerste. Štverák geeft een hoge lob. Reimer maakt een snoekduik en kopt de bal. Márquez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Reimer is nu in balbezit. Reimer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rovello - Amigo CD 1:0

18e minuut.
Zamora passt de bal zonder na te denken. Daar is Bareja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bareja probeert naar een medespeler te passen. Štverák rent richting de bal. Štverák draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Márquez bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Štverák neemt de hoekschop. de la Torre bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Torre draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Reimer de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Loughran passt de bal met de wreef. Reimer rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Laraia. Reimer is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Štverák komt bij de bal en schiet. Márquez bokst de bal weg.

31e minuut.
de la Torre met de inworp. Štverák bereikt de bal nog maar net als eerste. Štverák passt de bal in één keer door. Reimer is nu in balbezit. Reimer haalt uit met een fantastische trap. Paal!

32e minuut.
Bareja probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. de la Torre rent richting de bal. de la Torre passt de bal met de wreef. Reimer rent richting de bal. Reimer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Loughran speelt de bal door. Klungelig pakt Reimer de bal. Bareja probeert naar een medespeler te passen. Štverák bereikt de bal nog maar net als eerste. Štverák haalt uit met een fantastische trap. Márquez bokst de bal weg. Laraia verovert de bal door een tackle van achteren. Reimer rent richting de bal. Reimer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rovello - Amigo CD 2:0

38e minuut.
Fijał bereikt de bal nog maar net als eerste. Reimer verovert de bal door een tackle van achteren. Reimer speelt de bal door. Daar is Štverák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Štverák schiet op doel. Márquez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Štverák schiet op doel. Na een snelle pass probeert Cela de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Štverák zal de hoekschop nemen. Reimer maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rovello - Amigo CD 3:0

41e minuut.
de la Torre probeert naar een medespeler te passen. Reimer bereikt de bal nog maar net als eerste. Fijał bereikt de bal nog maar net als eerste. Reimer is nu in balbezit. Reimer draait met de bal, schiet en ... Márquez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Reimer kopt de bal weg. Szigethy rent richting de bal. Bareja begaat een overtreding. Bareja krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rovello 31%, Amigo CD 69%.
Rovello - Amigo CD 3:0

47e minuut.
Reimer controleert de bal met de borst. Bareja rent richting de bal. Bareja passt de bal met de wreef. Štverák rent richting de bal. Štverák draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rovello - Amigo CD 4:0

51e minuut.
Fijał geeft een lange en hoge pass. Loughran bereikt de bal nog maar net als eerste. Loughran passt de bal zonder na te denken. Štverák bereikt de bal nog maar net als eerste. Štverák haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Inworp. de la Torre zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Štverák is nu in balbezit. Štverák draait met de bal, schiet en ... Cela probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Štverák bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarado rent richting de bal. Bareja verovert de bal door een tackle van achteren. Štverák bereikt de bal nog maar net als eerste. Štverák schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rovello - Amigo CD 5:0

66e minuut.
de la Torre met een sublieme pass. Reimer bereikt de bal nog maar net als eerste. Reimer passt de bal zonder na te denken. Štverák rent richting de bal. Štverák draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Štverák raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Čaňo komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Loughran bereikt de bal nog maar net als eerste. Loughran passt de bal in één keer door. Čaňo rent richting de bal. Čaňo haalt uit met een fantastische trap. Márquez maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Laraia heeft problemen om de bal te vangen. Reimer rent richting de bal. Reimer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rovello - Amigo CD 6:0

76e minuut.
Duru passt de bal in één keer door. Loughran is nu in balbezit. Loughran met een sublieme pass. Reimer bereikt de bal nog maar net als eerste. Reimer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rovello - Amigo CD 7:0

84e minuut.
de la Torre speelt de bal door. Bareja rent richting de bal. Bareja met een sublieme pass. Čaňo is nu in balbezit. Čaňo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
de la Torre passt de bal zonder na te denken. Bareja is nu in balbezit. Bareja passt de bal zonder na te denken. Čaňo is nu in balbezit. Čaňo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rovello - Amigo CD 8:0

87e minuut.
de la Torre met een snelle inworp. Duru met een sublieme pass. Bareja speelt de bal door. Čaňo is nu in balbezit. Čaňo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rovello 26%, Amigo CD 74%.
Rovello - Amigo CD 8:0