Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Boselli y 10+ Blazefield United
Tactica 1 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
32% Spel op eigen helft 68%
20 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
29.1 gemiddelde waardering 18.8
matig Schieten slecht
matig Passen zwak
zwak Verdedigen waardeloos


19e minuut.
Aranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Śliwka onderschept slim de pass. Torres verovert de bal door een tackle van achteren. Torres draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Mitrou schiet op doel. Na een snelle pass probeert Arce de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Papaloukas neemt de hoekschop. Klungelig pakt Segovia de bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zamora neemt de hoekschop. Merda is nu in balbezit. Merda haalt uit met een fantastische trap. Toledano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Boselli y 10+ - Blazefield United 1:0

37e minuut.
Zamora is nu in balbezit. Zamora speelt de bal door. Papaloukas bereikt de bal nog maar net als eerste. Papaloukas schiet op doel. Serrano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Maturín speelt de bal door. Cantaril rent richting de bal. Cantaril geeft een hoge lob. Papaloukas bereikt de bal nog maar net als eerste. Papaloukas haalt uit met een fantastische trap. Toledano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Boselli y 10+ - Blazefield United 2:0

43e minuut.
Klungelig pakt Aranda de bal. Merda rent richting de bal. Torres tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Torres krijgt een gele kaart. Merda wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Boselli y 10+ 36%, Blazefield United 64%.
Club Boselli y 10+ - Blazefield United 2:0

47e minuut.
Zdyluś probeert naar een medespeler te passen. Zamora rent richting de bal. Zamora speelt de bal door. Merda is nu in balbezit. Merda schiet op doel. Toledano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

48e minuut.
Maduro geeft de bal voor. Cantaril kopt de bal weg. Klungelig pakt Segovia de bal. Mitrou rent richting de bal. Mitrou draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Club Boselli y 10+ - Blazefield United 3:0

49e minuut.
Aranda met een snelle inworp. Maturín geeft een lange en hoge pass. Serrano rent richting de bal. Papaloukas rent richting de bal. Papaloukas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Parraguéz geeft de bal voor. Serrano kopt de bal weg. Klungelig pakt Aranda de bal. Mitrou bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrou schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Mitrou is nu in balbezit. Mitrou geeft een hoge lob. Serrano is nu in balbezit. Merda is nu in balbezit. Merda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Aranda geeft een lange en hoge pass. Maturín kopt de bal weg. Segovia heeft problemen om de bal te vangen. Merda bereikt de bal nog maar net als eerste. Merda haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Aranda kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Aranda stond buitenspel. Zdyluś neemt vlug de vrije trap. Merda rent richting de bal. Merda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Zamora passt de bal met de wreef. Merda is nu in balbezit. Merda passt de bal met de wreef. Papaloukas bereikt de bal nog maar net als eerste. Papaloukas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Szalewicz geeft een hoge lob. Zdyluś rent richting de bal. Zdyluś probeert naar een medespeler te passen. Merda rent richting de bal. Merda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Parraguéz bereikt de bal nog maar net als eerste. Villa bereikt de bal nog maar net als eerste. Parraguéz verovert de bal door een tackle van achteren. Zdyluś rent richting de bal. Zdyluś geeft een hoge lob. Paal! Toledano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Boselli y 10+ 28%, Blazefield United 72%.
Club Boselli y 10+ - Blazefield United 3:0