Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Juventud de Bernal IRIS DELIA FC
5 3 1 2 Tactiek taty2
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
16 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 11
57.2 gemiddelde waardering 48.1
outstanding Schieten excellent
good Passen average
very good Verdedigen very good


1e minuut.
Mugri passt de bal in één keer door. Bigoni is nu in balbezit. Dulkai schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Dulkai krijgt een gele kaart. Bigoni wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

6e minuut.
Inworp. Meinhold komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Gür rent richting de bal. Bindewald verovert de bal door een tackle van achteren. Mugri probeert naar een medespeler te passen. Bindewald rent richting de bal. Bindewald schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Păun met een sublieme pass. Daar is Creţescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Creţescu geeft de bal voor. Diaconeasa rent richting de bal. Diaconeasa haalt uit met een fantastische trap. Peszniau bokst de bal weg.

16e minuut.
Peszniau probeert naar een medespeler te passen. Meinhold kopt de bal weg. Tessera bereikt de bal nog maar net als eerste. Tessera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventud de Bernal - IRIS DELIA FC 0:1

19e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Berbelidis stond buitenspel. Barbosa Carneiro maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Piñeiro heeft problemen om de bal te vangen. Bindewald onderschept slim de pass. Bindewald draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Piñeiro probeert naar een medespeler te passen. Dulkai bereikt de bal nog maar net als eerste. Dulkai passt de bal zonder na te denken. Tessera rent richting de bal. Tessera haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Peszniau met een sublieme pass. Păun kopt de bal weg. Garitano bereikt de bal nog maar net als eerste. Diaconeasa onderschept slim de pass. Diaconeasa schiet op doel. Peszniau kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Diaconeasa rent richting de bal. Diaconeasa geeft een lange en hoge pass. Bindewald rent richting de bal. Bindewald schiet op doel. Peszniau werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Juventud de Bernal - IRIS DELIA FC 1:1

34e minuut.
Garitano speelt de bal door. Daar is Dulkai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dulkai met een sublieme pass. Tessera rent richting de bal. Tessera schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Daar is Ventimiglia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diaconeasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ventimiglia rent richting de bal. Diaconeasa onderschept slim de pass. Diaconeasa draait met de bal, schiet en ... Peszniau verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gür heeft problemen om de bal te vangen. Bindewald bereikt de bal nog maar net als eerste. Bindewald schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventud de Bernal - IRIS DELIA FC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventud de Bernal 38%, IRIS DELIA FC 62%.
Juventud de Bernal - IRIS DELIA FC 2:1

46e minuut.
Bindewald is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Śladkowski. Bindewald is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bigoni met een snel genomen vrije trap. Bindewald springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Dulkai speelt de bal door. Fernández Neto bereikt de bal nog maar net als eerste. Tessera verovert de bal door een tackle van achteren. Tessera schiet op doel. Cardoso werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Juventud de Bernal - IRIS DELIA FC 2:2

63e minuut.
Fernández Neto is nu in balbezit. Dulkai verovert de bal door een tackle van achteren. Tessera bereikt de bal nog maar net als eerste. Tessera draait met de bal, schiet en ... Cardoso werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventud de Bernal - IRIS DELIA FC 2:3

66e minuut.
Mugri bereikt de bal nog maar net als eerste. Mugri passt de bal met de wreef. Diaconeasa is nu in balbezit. Diaconeasa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Juventud de Bernal - IRIS DELIA FC 3:3

75e minuut.
Śladkowski rent richting de bal. Bindewald verovert de bal door een tackle van achteren. Bindewald passt de bal in één keer door. Diaconeasa rent richting de bal. Diaconeasa schiet op doel. Peszniau verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Gür bereikt de bal nog maar net als eerste. Bindewald onderschept slim de pass. Piñeiro legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Piñeiro krijgt een gele kaart. Bindewald is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Diaconeasa neemt zijn aanloop. Paal!
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Katulski maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Diaconeasa rent richting de bal. Diaconeasa probeert naar een medespeler te passen. Bindewald heeft problemen om de bal te vangen. Bindewald schiet op doel. Peszniau kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventud de Bernal 47%, IRIS DELIA FC 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Juventud de Bernal - IRIS DELIA FC 3:3


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

94e minuut.
Dulkai is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bigoni. Dulkai is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dulkai zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tessera maakt een snoekduik en kopt de bal. Cardoso bokst de bal weg.

98e minuut.
Tobler speelt de bal door. Tessera is nu in balbezit. Barbosa Carneiro legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tessera is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Berbelidis kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal raakt de paal.

99e minuut.
Barbosa Carneiro geeft een lange en hoge pass. Śladkowski kan de bal niet met de borst controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bigoni. Bigoni krijgt een gele kaart.

103e minuut.
Creţescu met de inworp. Mugri rent richting de bal. Mugri probeert naar een medespeler te passen. Bindewald bereikt de bal nog maar net als eerste. Bindewald draait met de bal, schiet en ... Peszniau verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventud de Bernal 51%, IRIS DELIA FC 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Juventud de Bernal - IRIS DELIA FC 3:3

120e minuut.
Mugri is nu in balbezit. Fernández Neto bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Neto geeft een lange en hoge pass. Bindewald bereikt de bal nog maar net als eerste. Bindewald haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventud de Bernal 37%, IRIS DELIA FC 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Juventud de Bernal - IRIS DELIA FC 3:3


Geen van beide teams kon scoren in de extra tijd, de wedstrijd zal daarom door penalty`s beslist moeten worden.

Tessera zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Cardoso bokst de bal weg. Paal!
---
Bindewald neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventud de Bernal - IRIS DELIA FC 4:3
---
Berbelidis legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
---
Diaconeasa zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans! Doeltrap.
---
Dulkai neemt de penalty, wat een uithaal!
---
Creţescu legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Peszniau verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventud de Bernal - IRIS DELIA FC 5:3
---
Grelecki neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
Wat een geweldige kans! De bal rolt over de achterlijn.
---