Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
los mágicos plus Drinks team
DA Tactiek 442
60% Balbezit 40%
19% Spel op eigen helft 81%
40 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.5 gemiddelde waardering 19.7
adequate Schieten poor
weak Passen poor
average Verdedigen weak


1e minuut.
Wullich is nu in balbezit. Rednic verovert de bal door een tackle van achteren. Rednic passt de bal met de wreef. Wawrzak heeft problemen om de bal te vangen. Wawrzak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
los mágicos plus - Drinks team 1:0

10e minuut.
Rednic geeft een lange en hoge pass. Phelan kopt de bal weg. Klungelig pakt Silvestre de bal. Pajčin is nu in balbezit. Pajčin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Esnal geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Granilo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wawrzak is nu in balbezit. Wawrzak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Misztela zal de hoekschop nemen. Pajčin rent richting de bal. Wawrzak rent richting de bal. Wawrzak haalt uit met een fantastische trap. Monry probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
los mágicos plus - Drinks team 2:0

22e minuut.
Silvestre rent richting de bal. Misztela rent richting de bal. Silvestre begaat een overtreding. Silvestre krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Wawrzak probeert de bal met de borst te controleren. Gaite is nu in balbezit. Wawrzak onderschept slim de pass. Wawrzak schiet op doel. Monry probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
los mágicos plus - Drinks team 3:0

25e minuut.
Pajčin rent richting de bal. Pajčin draait met de bal, schiet en ... Phelan probeert de bal aan de voet te houden. Hoàng Trọng bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Trọng draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Granilo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Rednic de bal. Rednic geeft een hoge lob. Wawrzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wawrzak schiet op doel. Monry verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hoàng Trọng is nu in balbezit. Hoàng Trọng draait met de bal, schiet en ... Phelan probeert de bal aan de voet te houden. Monry kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hoàng Trọng krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
los mágicos plus - Drinks team 4:0

33e minuut.
Hoàng Trọng rent richting de bal. Phelan met een sublieme pass. Daar is Hoàng Trọng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoàng Trọng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
los mágicos plus - Drinks team 5:0

35e minuut.
Wawrzak onderschept slim de pass. Pajčin rent richting de bal. Pajčin heeft problemen om de bal te vangen. Wawrzak rent richting de bal. Wawrzak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los mágicos plus 20%, Drinks team 80%.
los mágicos plus - Drinks team 5:0

52e minuut.
Pajčin bereikt de bal nog maar net als eerste. Wawrzak is nu in balbezit. Pajčin is nu in balbezit. Pajčin draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Gaite de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. Monry probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Rednic geeft de bal voor. Wawrzak bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Granilo zal de hoekschop nemen. Wawrzak maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
los mágicos plus - Drinks team 6:0

60e minuut.
Esnal is nu in balbezit. Pajčin onderschept slim de pass. Pajčin passt de bal met de wreef. Wawrzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wawrzak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
los mágicos plus - Drinks team 7:0

63e minuut.
Rednic rent richting de bal. Rednic speelt de bal door. Hoàng Trọng rent richting de bal. Hoàng Trọng haalt uit met een fantastische trap. Monry werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
los mágicos plus - Drinks team 8:0

75e minuut.
Esnal bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajčin verovert de bal door een tackle van achteren. Pajčin probeert naar een medespeler te passen. Wawrzak is nu in balbezit. Wawrzak draait met de bal, schiet en ... Monry kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
los mágicos plus - Drinks team 9:0

83e minuut.
Granilo kopt de bal weg. Klungelig pakt Wawrzak de bal. Esnal bereikt de bal nog maar net als eerste. Wawrzak verovert de bal door een tackle van achteren. Wawrzak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Granilo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pajčin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pajčin met een sublieme pass. Wawrzak is nu in balbezit. Wawrzak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
los mágicos plus - Drinks team 10:0

86e minuut.
Torales passt de bal in één keer door. Esnal bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Trọng bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajčin rent richting de bal. Pajčin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Monry trapt de bal weg van het doel. Granilo kopt de bal weg. Wawrzak rent richting de bal. Wawrzak geeft een hoge lob. Monry bokst de bal weg. Wawrzak bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los mágicos plus 18%, Drinks team 82%.
los mágicos plus - Drinks team 10:0